Hop til indhold

Vi skal bruge en rusten skoda, et par defekte nylonstrømper, startkabler og en dåseøl


KimC
 Share

Recommended Posts

For en god måneds tid siden lykkedes det for en tjekkisk dyreværnsforening at redde en tæve med 7 stærkt underernærede hvalpe fra en landmand. Irske ulvehunde. Myndighederne havde godkendt fjernelsen, men ville ikke godkende at hvalpenes far blev fjernet. Det viste sig at der også fandtes en GD på stedet, den fik de heller ikke lov at fjerne.

 

Her boede de.

 

screenshot20120503at626.png

 

Uploaded with ImageShack.us

 

Ejeren stod stejlt og ville ikke aflevere eller sælge hundene til dyreværnsforeningen. Jo, til en vanvittig pris, vel vidende at de syge hvalpe allerede havde kostet foreningen dyrt. Dialogen var gået i hårknude. Man diskuterede manden, og hans psykoligi. Måske skulle man også revurdere foreningens tilgang til manden? For ofte taler dyreværnsfolk til dyreejere, i stedet for at tale med dem.

Min vurdering af ejeren var at han var vred over at der var blevet brugt magt og talt ned til ham. Kunne man opnå noget ved at nogen måtte gøre sig underdanig over for ham?

 

Jeg foreslog at man lod sagen falde til ro, og en dag lod to tabertyper komme forbi i en gammel spand af en bil. De skulle se tarvelige ud, og lugte af øl. Eftersom der sælges grønt på stedet var adgang ikke noget problem.

Kvinden skulle være sådan lidt ala Yvonne fra Olsen Banden, og manden "i kort snor". Samtalen kom ind på hundene, og jo, de var da nu nok til salg.

Men ved den søøøøde grød, damen ville have GD'en. Og manden ville så gerne have ulvehunden. Det skulle der udspille sig et ægteskabeligt drama om, hvorved de skullle trække sig lidt væk fra "sælger". Efter nogen diskussion, skulle manden komme hen til sælger, krammende sin kastket i hånden, og spørge om en pris på dem begge - mens konen skulle tilråbe sin mand om det hun ville have af ham til gengæld.

Hvis det lykkedes ville alt blive ødelagt af at de "tilfældigvis" havde liner og halsbånd til hunde med i bilen. Det var her startkablerne kom ind i billedet. I en nødssituation kan de godt bruges til hundeline. Og når man kører i sådan en spand, så har man startkabler med. Det var sådan set rent tankespin fordi alle så gerne ville gøre noget.

 

De gjorde det. I går. Jeg ville have givet meget for at se det optrin, men det virkede.

 

Sælger foreslog en absolut fordelagtig pris, og hviskede til manden at det her vist alligevel kom til at stå ham dyrt, mens han nikkede mod konen.

 

Jeg ville også have givet meget for at se dem manøvrere en ulvehund og en GD iført startkabler ind i en gammel rusten Skoda 105 (den med hækspoiler af plastic til dem der skal skubbe). Den er altså ikke særlig stor. Men nu er hundene ude. Godt de ikke fik brug for startkablerne til at starte bilen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...