Hop til indhold

Hvalpefødsel


Gæst IbenD
 Share

Recommended Posts

Gæst IbenD

Hej.

Vi har en lille Jack Russel Terrier, som nu er to dage over termin. Hendes adfærd har de sidste par dage været ændret markant. I dag har hun stort set tilbragt hele dagen i sengen under dynen, hun er meget urolig og kan ikke finde ro. Hun graver i madrassen, og samler dyne osv. her for ca 1 time siden hylede hun og vi kom ind for at se hvad der var sket, men intet var hændt endnu. Nu hyperventilerer hun næsten konstant, og piber samtidig med at hun spænder op..

- Er dette veer, som får hende til at spænde op og hvor længe går der før der sker yderligere? :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Hehe, skal nok følge op :) - Der er ikke sket så meget endnu, men hun har lavet sin hundekurv til en rede, hyperventilere stadig, og vil meget gerne have at man kæler for hendes mave.

Link til indlæg
Del på andre sites

Den hyler og det virker som om alt er ok med den, men hun gider den ligesom bare ikke.. De andre drikker og bliver slikket, men nr. 3 ligger bare længere væk.. Og vi kan slet ikke få lov at komme ud i gangen (Hvor fødekassen står) fordi Isa(tæven) bliver ved med at knurre af os, og vise tænder :shock:

Link til indlæg
Del på andre sites

Puha..ved ikke rigtigt, men har en dårlig fornemmelse omkring denne hvalpefødsel, siden TS ikke har opdateret.Selvfølgelig er det ikke noget man skal, men synes bare, at tråden slutter så brat.

Også fordi tæven reagerede som hun gjorde.

Det har jeg ihvertfald aldrig hørt om eller oplevet før. Nu fik vores også kun et kuld hvalpe, men der var ikke noget med, at man ikke måtte nærme sig tæven under/efter fødslen, så ved ikke:vedikke:...men håber da, at det er gået ok.

Link til indlæg
Del på andre sites

Og så er der i øvrigt bare ret meget andet at tage sig af når man har en tæve i fødsel. Måske det gik op for trådstarter?

 

Hver gang en bruger på et forum eller facebook sidder og fortæller og loader billeder, alt i mens tæven føder, så undrer jeg mig over hvorfor fokus ikke er rettet 100% mod det som er vigtigt, nemlig den tæve man har valgt at udsætte for parring, drægtighed og fødsel.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...