Hop til indhold

Når man stjæler en hundf????


Ulla H
 Share

Recommended Posts

En af mine græske bekendte har stjålet denne hund.Tinas ny hund.jpg

Hunden stod hos en hundehandler, der plejer at sælge størrere jagthunde. Den gøede underligt da hun luftede sine egne i nærheden og ville lige se den an.-

Billeder her snyder, den er vurderet til ca 4 KG, en bichon af en slags.

Sansynligvis købt i en Petshop som hvalp og har kostet rimeligt godt, men ikke spændende mere.Dog endte den så ikke som gadehund under en bil, , men hos en hundehandler i det græske????

Håber den denne lille tæve på ca 4 kg kommer glad og nedklippet og sund til Kastrup , hvor en superrutineret og tålmodig familie vil afhente hende til et nyt liv.

Jeg fatter så ikke, at der var foder og vand i buret, men hundens pels er da ikke så attraktiv, at nogen ville lige købe den.

Tinas ny hund 2.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Føj for en behandling.... Det pudsige er som der nævnes at hunden jo slet ikke ser attraktiv ud.. De ville virkelig give et meget bedre indtryk hvis de bare klippede hende 3 mm over det hele... Og hunden ville ikke lide pga. pelsen...

 

Ej hvor bliver jeg bare gal over sådan noget.. Folk må da vide hvor ubehagelig det er...

 

Tror de flest ekvinder med langt hår ved hvor nas det gør når man laver en hestehale og der sidder tre hår og "trækker", det gør bare så ondt! Stakkels hund må have været i kæmpe smerter!

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kender så den ny jydste ejer, der i forvejen har 2 små bichon hunde. Begge også græske, så er sikker på denne vil få det så godt. Det store problem har nok været at få denne væk fra øen og til fastlandet til dr dyr, pleje, vask og vacc, blodprøver og chip.

Håber så ikke tyven senere bliver anholdt. Det er jo ikke første gang hun har gjordt det, men hun plejer nu at tage en alvorlig samtale med hundeejerne for at undgå dette.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Jeg blev også så glad da Tina skrev på Facebook at de havde hentet hende i Kastrup.Og ved da godt at mange synes hun skulle være blevet dernede og hjulpet der.

Men det er så svært at finde hjem til dem dernede, og dem, der er plejemødre dernede har ofte foruden der egne 2-3 hunde op til 30 stk ala denne Bella. og alle disse , der kommer ind syge og svigtede fra gaden kan jo ikke enes. Disse plejefolk har ofte gode uddannelser og forhåbenlig job endnu, og foruden plejehunde er det også dem, der sørger for at fodre de hunde, der bor i grupper på gaden og de skal også tilses for skader.

Og de bliver så glade ,når nogle vælger at adopterer en hund, de har under deres vinger.

Hende jeg fik Snoopy fra skriver, at netop nyt fra DK og andre lande med foto og hilsner er det der gør, at de orker at fortsætte.

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja, det må være lønnen i sig selv at se hvor godt hundene får det:D og det er da det mindste man kan gøre. Vi har også fundet Rexes tidligere ejer på FB, og derigennem opdateret ham. Tror det varmer lidt hos ham, for er sikker på Rex var en elsket hund i tidligere hjem, men det måske især voksede kæresten over hovedet med knap 1 årig rotte i bette lejlighed - hun kunne ikke engang holde ham ned af trappen:rolleyes:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...