Sofie-Betina Skrevet Februar 24, 2013 Rapporter Share Skrevet Februar 24, 2013 Jeg er sikker på at opskriften ligger her et sted, og at det bare er mig der ikke kan finde det.. Sorry! Men er der nogen der ligger inde med en god opskrift på hjemmelavede leverguffer? Og evt også andre fedtfattige guffer? Det skal helst være noget der smager /lugter helt fantastisk for vovse, for hun har svært ved at koncentrere sig når vi er til træning. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gryn Besvaret Februar 24, 2013 Rapporter Share Besvaret Februar 24, 2013 Jeg koger kyllingefilletter og skærer dem ud i terne. Koger mange på en gang og fryser så ned i passende portioner. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Museklik Besvaret Februar 25, 2013 Rapporter Share Besvaret Februar 25, 2013 Kalkunbryst i små bitte tern og tørres i ovnen ved lav temp. Fx. 3 timer v. 100*C Fryses i portioner. De kan holde sig i jakkelommen 1-2 dage. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMangetal Besvaret Februar 25, 2013 Rapporter Share Besvaret Februar 25, 2013 Kogt lever, kogt hjerte, frikadelletern, kyllingetern, whatever kødtern:-) Hvis du synes de er for fedtede/våde, kan du tørre dem i ovnen ca. 20 min ved 180 grader. Så bliver de lidt tørre udenpå, men stadig bløde indeni. Min hunds absolutte favorit er en blanding af frikadelletern og bacontern:mums: Dog kører hun meget højt på det, så det er kun ved særlige lejligheder at den kombi bliver trukket frem:blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
anne-lise hansen Besvaret Marts 7, 2013 Rapporter Share Besvaret Marts 7, 2013 Jeg køber nogle skiver svinelever - koger det let og skærer det i små tern som jeg steger på en tør pande, så de bliver helt hårde . Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
luciente Besvaret Marts 7, 2013 Rapporter Share Besvaret Marts 7, 2013 Tørret lunge, ca. 7% fedt, masser af mineraler, lav vægtfylde, smuldrer ikke, er lette at skære ud, lugter ikke nær så meget som lever, billigt. Man skal lave dem selv, det man kan købe er alt for hårdt. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Fluffykins Besvaret Marts 7, 2013 Rapporter Share Besvaret Marts 7, 2013 Hvor kan man købe lunger som ikke er tørrede henne? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
luciente Besvaret Marts 7, 2013 Rapporter Share Besvaret Marts 7, 2013 Hvor kan man købe lunger som ikke er tørrede henne? Ved slagteren, men de skal naturligvis bestilles:-D Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Fluffykins Besvaret Marts 8, 2013 Rapporter Share Besvaret Marts 8, 2013 Ok må lige forhøre mig rundt omkring så tea er vild med lunger, og jeg er vild med at de ikke feder Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst E.G. Besvaret Marts 8, 2013 Rapporter Share Besvaret Marts 8, 2013 Nemt opskrift: 50-100 gram okselever (rå) blendes og blandes sammen med 500 gram hakket oksekød. Æltes grundigt sammen med et råt æg og der kan tilsættes lidt rent hvidløgspulver (uden salt) og evt lidt kartoffelmos eller mosede kogte grønt hvis du har en klat. Jeg plejer desuden at tilsætte kalk i forhold 250 mg kalciumkarbonat for hver 100 gram kød. Når alt er æltet sammen, hælder du massen i en plastpose, klipper et lille hul i hjørnet og trykke massen ud i striber eller små knapper på et stykke bagepapir. Bages v. lav varme til det er bagt igennem men ikke sten hårde. Skæres ud i bette små bidder, holder i køleskabet i 2-3 dage eller kan fryses. Min lille hund vil stå på tungen for sådanne bidder men da de er meget næringsrige, får hun dem kun når jeg er til en vigtig begivenhed hvor opmærksomheden skal være i top. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.