Hop til indhold

Agilitytræning sommer / efterår 2013


Amocca
 Share

Recommended Posts

Jeg sælger de rigtige slalom - hvis nogen skulle være interesseret :genert::blink:

 

I vores klub er der nogle der har trænet slalom i 4 år(!!!) og de kan stadig ikke finde ud af det - som i overhovedet! Det er virkelig træls at folk ikke har mulighed for at træne det mere (eller gider...), for det tager så meget af vores tid. Man skal jo starte forfra hvis de gør det forkert, så det kan sagtens tage 8-10 min. per hund, og det synes jeg ikke er fair, når vi kun har en time. Jeg er den eneste der kan slalom (90%), og vi har kun trænet siden april. Men vi træner også herhjemme og er seriøse ift. de andre i klubben, som bare er der for hyggens skyld.

Eller.. Der er så en anden med en FB-blanding, som gerne vil gå til konkurrencer, men han er bare ikke seriøs nok, tror jeg ikke.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 942
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jeg deler tit videoer herinde... Der er bare ikke så mange som svarer... Jeg overvejede faktisk at lave en video af noget min lille Cassi er super kanon sej til, nemlig back's når vi arbejder uden forhindringer... Og jeg tænker lidt, der er sgu' nok en grund til at den er så dygtig til at arbejde på afstand *gg*

 

Og nu går jeg sgi ud og laver den :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Mine fik jeg gratis, sammen med et spring og hjul af min far.

 

Hva' så LL... Skal du til Sorø i oktober?

 

Jaaaaaaah mand, dobbeltstævne, woohooo! Og skal også til Albertslund i weekenden, men der er desværre "kun" to klasseløb om dagen (og to af dem er ekstraklasser, så slet ikke sikkert, de bliver oprettet).

 

Blæret back!

Link til indlæg
Del på andre sites

Mht slalom har jeg ligesom LL ikke dårlige oplevelser med den "billige" plastik slalom. Jeg har haft min i et års tid og brugt den en del uden problemer. Jeg er glad for den er så let at have med mig, nu jeg ikke har have og skal gå et stykke fra min hoveddør, så hvis den endelig gik i stykker ville jeg nok bare købe en ny. Folk med store hunde eller bare generelt hunde der rammer slalommen når de waver kan jeg dog godt forestille mig får problemer med at den svejer / bliver skæv, så det kan godt være den ikke er god nok til dig, Carina.

 

Camilse: Det er da en sej back i kan ude i haven! Meget hurtig respons fra Princessen :-)

 

Jeg har lige meldt mig til kl. 1 og 2 stævne d. 5. okt i Sorø - kommer der andre?

Når tilmelding åbner vil jeg nok også melde mig til stævne i Hvalsø d. 15. sep. Andre der vil med der? :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Måske er det derfor min er vind og skæv? Karla kan godt finde på at tæve pindene... :vedikke:

 

Johna har trænet handling omkring enkelt spring idag - forkryds, bagkryds og send udenom. Hun var SÅ sød :lun: Jeg troede jeg havde filmdet det - men ak nej. :roll:

Det er ihvertfald en teori ;-) Meget tygge og holdbare er de ihvertfald ikke - det er vi helt enige i ... De er bare gode nok til Nalas wave indtil nu.

 

Fedt med succes i dag :banan:Tillykke! Men øv, at vi må gå glip af film!

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg fik trænet lidt slalom i weekenden. Trænede både indgange på 4 pinde og lidt udgange på alle 12 pinde.

Indgangene trænede jeg med spring og tunnel på forskellige vinkler til indgangen - blindcross, bagkryds, forkryds, fremadsendelse mv. Ingen problemer overhoved! Virkelig oversejt!!

Udgangene trænede jeg med en tunnel der kom tættere og tættere på udgangen - den var 1 meter fra sidste pind tilsidst uden hun overhoved gjorde tegn til at synes den var interessant. Det var altså også ret sejt.

 

Mit eneste nuværende problem, vil jeg sige, er at hun er afhængig af at jeg er foran hende for at hun får fart på i selve slalommen. Hvis jeg er bag hende er hun lidt mere sløv.

Det skal jeg have gjort lidt mere ud af i næste træningssession.

 

Men generet er jeg ret stolt over hendes fremskidt. Hun er virkelig stabil og laver nærmest ingen fejl og de få fejl hun begår er hun virkelig god til at "lære af" og begår dem derfor sjældent flere gange.

 

Slalommen bliver snart vores yndlingsforhinding :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Er så glad!!! :banan::banan::banan: Havde så god en time, damen var rigtig sød og dejligt motiverende, og hundene var bare i hopla. Sally virkede til at være glad for at være til træning igen, og Dexter satte bare ikke en pote forkert, til hans første nogensinde træningstime i noget som helst :hjerte: !! Ej men hvor stolt kan man blive?! (det er så hund nr to jeg starter til agility med, uden at have gået til nogen form for træning først :lol:).

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har været til træning i aften, og vi var rigtig gode! :mrgreen: Iso rev ikke ret mange pinde, tog supersvær slalom og alle sine felter! Jeg var også dygtig, skulle kun ha' 5-6 forsøg før min krop gjorde som min hjerne ville... :pift: :lol: Ej, fik faktisk ros af min træner, og det er ikke noget han deler ud af sådan uden videre, så jeg er glad! Desværre stopper han som træner snart, jeg var lige ved at tude da jeg hørte det... :cry: Så nu suger jeg alt til mig som jeg bare kan, de sidste træningsgange der er tilbage...

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Chili Con Caia

Jeg fik jo af vide at man godt kunne træne det med løbefelter der hjemme, og ja jeg er stadig ret grøn i dette univers:-)

 

her til aften har vi trænet hvor hun har stået på en lav kasse med bagpartiet, fået en release kommando og beløningen i en lille bøtte. Er det fint at gøre det sådan?

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg fik jo af vide at man godt kunne træne det med løbefelter der hjemme, og ja jeg er stadig ret grøn i dette univers:-)

 

her til aften har vi trænet hvor hun har stået på en lav kasse med bagpartiet, fået en release kommando og beløningen i en lille bøtte. Er det fint at gøre det sådan?

 

JOooo... men det er jo et ikke et løbefelt. Det er et ståfelt / 2on 2 off felt... Et løbefelt stopper hunden jo ikke og venter dermed heller ikke på release-cue... Du kan se løbefelter i de to sidste videoer jeg har postet i konkurrencetråden.... hvor de for en sjælden gangs skyld virker for mig ;-)

Redigeret af Amocca
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...