Hop til indhold

Dyrlægen i Trige????


Louca
 Share

Recommended Posts

Er blevet anbefalet at bruge dyrlægen i Trige; hun skulle være dygtig og rigtig sød - og ikke mindst billigere måske på grund af fravær af en fancy klinik... Er der nogen her det har erfaring derfra??

Link til indlæg
Del på andre sites

Man behøver ikke at bruge den samme dyrlæge til alt. Du kan jo bruge en til rutine-tingene, vaccination mm. og specialister til det svære. Der er mange følelser blandet ind i valget af dyrlæge, derfor anbefaler jeg sjældent.

Det ville være skønt med en offentlig registrering af dyrlægefejl, ikke sladder og brok, men fakta.

Link til indlæg
Del på andre sites

Uh, jeg har altså også rigtig dårlige personlige erfaringer dér. Kan gerne uddybe i en pm og også hvad, der er værd at kigge efter hvis du alligevel vælger hende, for det er ofte de samme sløsefejl, der opstår igen og igen. Der er masser af virkelig dygtige dyrlæge i Århus og omegn og måske det endda værd, at køre lidt ekstra hvis, der er noget du særligt ønsker at vægte véd din dyrlæge. Eks. erfaring med speciel race, adfærdskendskab, speciale i særlige sygdomme ect.

Link til indlæg
Del på andre sites

Til zara... Kan ikke lige pt få min pc eller iPad til noget som helst.....skal til dyrlægen på onsdag, tager den åbne konsultation...har dog ikke bestemt endnu hvilken det skal være. Kan du sende mig en besked med din erfaring derfra, så skal jeg nok svare når elektronikken fungerer igen:-))

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 4 months later...

Har nu i flere år brugt hanne til min newf.Både Venda og jeg er ganske godt tilfreds med behandling, har også anbefalet til andre hundevenner som har den samme oplevelse som os.venlig hilsen lars og venda:lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 months later...
Gæst Fie's-mor

Jeg har rigtig gode erfaringer med dyrlægen i Trige. Bruger hende både til hund og kat. Hunden er blevet opereret i øret, og blevet steriliseret . Ingen problemer. Jeg er også altid blevet positivt overrasket over prisen. Ikke nogen fancy klinik, men masser af kærlighed til dyr!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...