Hop til indhold
HeidiL

Christa nu med FP!

Recommended Posts

Så blev det endelig tid til at prøve kræfter med en færdselsprøve. Selv om der er stadig en del fluer tilbage i hovedet på tøsen, så synes vi hun er blevet moden nok til at kunne gennemføre prøven.

 

Det gik da også meget godt og vi bestod i fin stil. Vi manglede en lille smule fokus, desværre lige omkring vendingerne og i gruppen så det var rigtig synligt. Både lineføring og fri ved fod bliver til prædikat God. Sit øvelsen som starter med 10 skridt beslutter hun at tage de første 4 skridt, med snuden i jorden men er ellers fortrinlig i resten, så øvelsen bliver Særdeles God. Dæk med indkald laver hun til en ren Fortrinlig og langtids afdækning holdes også i Fortrinlig. Bydelen af prøven går som den nu skal, ingen slinger i valsen og vi er nu de stolte ejere af 2 hunde med FP ;)

 

Så skal der trænes imod IPO1 med begge hunde nu, så der står fremadsendelse og apportering på menuen, de næste mange uger fremover. Målet er en IPO til juni så kan vi lige nå en avlskåring inden Hoved Avls Skuet, så vi kan stille hende i brugsklassen.

 

Billederne fra prøven er desværre blevet rigtig dårlige, men jeg kan da poste lidt fra sidste mandag, hvor vi er ved at finpudse de sidste detaljer i forårs solen.

 

IMG_0683.jpg

IMG_0681.jpg

IMG_0682.jpg

IMG_0684.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Tilføj...