Hop til indhold

Gode råd søges mod betændelse


light
 Share

Recommended Posts

4 tænder er opereret ud i løbet af 5år. Første gang pga et fremmedlegeme 1 tand, 2 gang udjævning af tandkødet grundet betændelse, 3 gang en kæmpe tandbyld 2 tænder + et stykke af kæben, fjerde gang betændelse ved tanden ved siden af første tand der blev fjernet. Men betændelsen bliver ved med at vende tilbage nu har han betændelse ved næste tand. Han er på pencilin nu og har været det i over 4 uger, men nu er der betændelse igen trods han stadig er på pencilin. Vi prøver nu en anden slags piller for måske er han blevet resistens. Men hvis det ikke virker indenfor en uge, så ved dyrlægen ikke hvad mere hun kan gøre det er så uretfærdigt hvis jeg skal sige farvel til ham allerede, han er jo kun 7år. Kan det måske hjælpe at give ham noget for at styrke immunforsvaret? Findes der noget alternativ behandling?

Link til indlæg
Del på andre sites

Øv det lyder slet ikke sjovt.

 

Har han tandsten?

 

 

Mon hunde kan få sådan en sygdom som katte kan, hvor immunforsvar angriber dens egen tand og prøver at afstøde den?

 

Men helt klart prøv at styrke immunforsvar generelt.

 

Man kan give de der alger i foderet der afhjælpes tandsten og du kan give hyben eller rød solhat til immunforsvar.

Link til indlæg
Del på andre sites

Det lyder virkelig ekstremt og helt usædvanligt at en 7-årig hund overvejes aflivet pga. dårlige tænder. Og at betændelsen ikke reagerer på eller spreder sig til trods for penicillinen.

 

Jeg ville nok søge en anden dyrlæge, og gerne en specialist i tænder hvis det kan findes i nærheden.

 

At din hund nu sluger maden i stedet for at tygge den kan medføre andre og meget alvorlige problemer.

 

:ae: Håber du finder hjælp hurtigt.

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså, hvis han i 4 uger har været på penicillin, uden den store effekt, ville jeg måske tænke på resistens, som du også selv er inde på. I følge min dyrlæge, får flere og flere hunde resistente bakterier. Jeg har selv haft 2 hunde med blærebetændelse og der var resistente bakterier begge gangene. Hvad er han for en race i øvrigt ?...ikke at det har nogen betydning ift. hans tand-og mund problemer, er bare nysgerrig :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ville også gøre noget ved immunforsvaret. Find en anden dyrlæge en med speciale i tænder.

Børster du tænder på ham? Det vil sikkert også kunne gøre en forskel.

Jeg har en beagle som har epulis i tandkødet - (tandkødet vokser vildt) og det gør at han så danner mere tandsten. Vi klarer det med tandbørsten 2-3 gange i ugen og Oscars tænder er bare så flotte og tandkødet holdes i stak.

Vi bruger Bucadog tandpastaen som indeholder specielt enzym der gør spyttet mere neutralt og dermed forbedrer mundhygiejnen. Bucadog kan man give oralt uden at behøve at børste tænder.

Link til indlæg
Del på andre sites

Han er begyndt at danne tandsten fordi han ikke tygger hans foder i den side mere. Men jeg forsøger mig med tandbørstning, klorhexidin, bukkehornsfrø og de nye piller. Og så har jeg snakket med en alternativ behandler som har givet mig nogle forslag til hvad for noget naturmedicin der måske kan hjælpe. Er sgu villig til alt.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Han har været på det nye pencilin i en uge nu og det er vist blevet lidt bedre.. men det er svært at vurdere hvor meget bedre det er. Jeg kan ikke rigtig få lov til at kigge længe nok . Jeg har dog renset med klorhexidin hver dag, bare sådan tørret med en vatpind. Jeg ringede til en specialtandlæge i fredags han var der ikke lige og vil ringe mandag.

Jeg ved sådan noget er voldsomt dyrt.. mon det er muligt at afbetale ? Jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal skaffe 5000 eller mere.

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har været med Bella hos Jens og det var kun en positiv oplevelse. Bella har en smule rødt tandkød, som ligner betændelse og han konkluderede ret hurtigt, at det er Bellas allergi der viser sig. Bella fik rosende ord for sine ellers rigtig fine tænder og vi skulle ikke være bekymret. Vi snakkede omkring tandbørstning og at vi har forsøgt os med bucadog, men har ikke haft nogen effekt af det. Jens mener heller ikke det har nogen effekt og bad os forsøge med en aloevera tandpasta fra Forever living products. Da tandbørsten ikke er vores bedste ven, har vi anskaffet en fingerpose som kan bruges til at gnide tandpastaen rundt på tandkødet og tænderne.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...