Hop til indhold

6 høm hømmer pr 100 m i villakvarter


PBC
 Share

Recommended Posts

Jeg har jagtet en mand:oops: Min veninde og jeg så at han lod sin hund skide på den ene fodboldbane. Der blev spillet kamp på banen ved siden af. Vi råbte ham an, men han fortsatte. Så vi samlede lorten op og nåede at fange ham lige da han nåede ind på egen matrikel. Vi sagde at han vist havde glemt noget. Han ignorerede os, så vi hang lorten på dørhåndtaget.

 

Han skifter klogeligt retning når han ser os:mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Synes det er rigtig ærgerligt, at der åbenbart findes så mange ligeglade hundeejere..... Der er også mange hundehadere, og man behøver ikke gi' dem anledning til at dyrke det. Det er da dybt respektløst at lufte sin hund på en boldbane :roll:

Tænk hvor nemt det kunne være, hvis alle tog hensyn til/accepterede hinanden.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg bliver endnu mere glad for at bo her i Udkantsdanmark, hvor civiliseret optræden stadig er normen, når Jeg læser med her :-P

 

Det er yderst sjældent at der ligger lorte i kvarteret, men der er også en stiltiende aftale om, at lorte i rabatten på den nærliggende, meget øde landevej, bliver liggende hvor de falder.

 

Jeg har haft et enkelt tilfælde af en hundeejer, som mente at det var helt OK at Hans tæppetisser løb ind og besørgede langs Vores husmur. Det var dog mest noget tisseri, men Det fik Luffe helt op i det røde felt hver gang. Jeg påpegede problemet, og fik det svar, at hans hund var vant til at løbe løs, og Vi havde jo ikke noget hegn! Næste aften slap Jeg Luffe ud til Dem, med begrundet håb om at Han ikke ville gøre det lille kræ fortræd, men bare trille lidt rund med det... Nu lægger den overraskede hundeejer ruten en anden vej, sikkert til stor ærgrelse for hans hund som, godt nok efter et indledende hyl af rædsel, var helt vild af begejstring over at se en anden hund, som oven i købet var til noget leg.

 

Luffe er en af de hunde, som kun skider i vores egen have, hvis der ikke er nogen vej uden om, og Han venter også pænt til vi er ude af villakvarteret, før han lægger en lort. Til gengæld har Han præsteret at pisse op ad et par gummistøvler, som der faktisk var nogen i, og Han finder det helt passende at markere, hos f.eks. dyrlægen eller i Maxi-zoo, hvis man ikke er over Ham...

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har åben forhave og der står så blomsterkrukker på granitten. Min hanner kommer der aldrig, vil ikke have de tisser på krukkerne. Men folk står gerne stille på fortovet med deres hunde i Flex og lader dem gå ind og markerer på krukkerne. Synes det er svineri, .

Mht lorten på vinterfrakken så tror jeg egentlig, at denne ellers så flinke og hjælpsomme ældre mand bare mistede besindelsen et øjeblik, nok fordi hans kone var meget syg eller ,husker det ikke, måske lige var død . Han stod i indkørsel og lavede bil og det var hans hønsehund, der gjorde ham opmærksom på, at der var nogle ved hoveddørens fliser.

Link til indlæg
Del på andre sites

Synes det er blevet værre herude, er især træt af at den græsplæne som hører til vores boligblok er blevet et yndet sted at lade sin hund skide. Vi er kun to i blokken der har hund, og vi er gode til at samle op, så det er hamrende træls at folk udefra skal lade deres møgkræ besørge der.

Herhjemme bliver der altid samlet op medmindre det er på "marken" eller ude i krattet at den lille dame skal befri sig. Dog er det sjældent det sker med min hund, for hun ynder at sætte sig lige midt på vejen til offentligt skue for alle. Det er lidt af et problem en gang imellem haha, især når hun beslutter sig for at gøre det når vi skal over en vej :stupid:

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi bor ude på landet med markveje osv, så det er sjældent jeg (og andre) samler op. De efterlader oftest det de skal helt inde i krattet. Jeg har dog oplevet at Anton skulle af med noget midt i vores ene nabos indkørsel, så da samlede vi selvfølgelig op. Jeg kunne aldrig finde på ikke at samle op på fortorve og andre steder hvor folk går, for jeg synes også selv det er irriterende at træde i en hundelort.

 

Tilgengæld er det et stort problem inde i byen hvor min mor bor (Aabenraa). Man skal virkelig kigge hvor man går henne. Det er så træls. Så kan jeg godt forstå at nogle folk bliver trætte af hundeejere.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst DorteDK

Nu har jeg lige været afsted her i villakvarteret bare sådan en hyggetisse tur med mand og begge hunde. Og vi lå virkelig mærke til alle de hundelorte! Og det er altså nogle ordentlig klepperter nogen af dem føj da :shock: kan virkelig godt forstå at der findes hunde fjendske mennesker.

 

Øv hvor er det bare træls, det går jo ud over de forkerte oftest.

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har fået samlet vildt mange hundelorte op i skoven i weekenden:-) Retrieverklubben holdt prøve med temmelig mange hunde og mennesker i søndags, så i forbindelse med oprydningen, har de virkelig givet den gas:mrgreen: Tror jeg sender kommunen en mail om at det vil være en skide god ide at lade forskellige klubber holde konkurrencer - aldrig har skoven været så pæn!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...