GRAND DANE Skrevet August 21, 2009 Rapporter Share Skrevet August 21, 2009 prøv lige at se den her artikel den mand + kone må være replenesensyg.http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1209394.ece. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Zaz-zaz Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 prøv lige at se den her artikel den mand + kone må være replenesensyg.http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1209394.ece. Der står da ellers i artiklen, at det er normalt at spise hunde dér hvor ægteparret kommer fra, så forargelsen skyldes vist mest det sædvanlige, når to kulturer mødes: Uforståenhed og uvilje til at acceptere, at alle ikke er ens. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amanda1996 Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Der står da ellers i artiklen, at det er normalt at spise hunde dér hvor ægteparret kommer fra, så forargelsen skyldes vist mest det sædvanlige, når to kulturer mødes: Uforståenhed og uvilje til at acceptere, at alle ikke er ens. Selvom det er sådan, synes jeg egentlig det er ret sindssygt at de gør det... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Umiddelbart har jeg egentlig ingen problemer med at de spiste den.. ikke dermed sagt, at jeg selv ville have gjort det... i mine øjne er problemet vel nærmere, at den blev aflivet med en hammer... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
guanomo Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Selvom det er sådan, synes jeg egentlig det er ret sindssygt at de gør det... og nogle kulture ser det som sindsygt at spise gris eller okse Som amocca er jeg også mest fortørnet over måden den blev "aflivet" på.. kan ikke forstå man har vurderet det var i orden den måde det blev gjort på.. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amanda1996 Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 og nogle kulture ser det som sindsygt at spise gris eller okse Som amocca er jeg også mest fortørnet over måden den blev "aflivet" på.. kan ikke forstå man har vurderet det var i orden den måde det blev gjort på.. Enig Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 og nogle kulture ser det som sindsygt at spise gris eller okse Som amocca er jeg også mest fortørnet over måden den blev "aflivet" på.. kan ikke forstå man har vurderet det var i orden den måde det blev gjort på.. Ja nemlig.. Helt enig... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Dogue1 Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Jeg kan ikke se problemet, heller ikke i måden den er aflivet på. Vi skal nok lige tænke på hvordan vi selv slagter... Grise bliver bliver først transpoteret i overfyldte lastbiler nogle dør inden de når slagtehuset, de overlevende bliver lammetmed strøm, får halsen skåret over og hængt op. Kyllingerne starter deres liv i en rugemaskinde, kommer på et transpoprtbånd, han kyllingerne bliver sorteret fra og ryger fra sorteringen direkte i en kødhakker og bliver pelsdyrs/hundefoder. Hun kyllingerne kommer i papkasser og ud til farmene bliver fodret op, indsamlet i overfyldte plastkasser, mellem 3-5% på hvert vognlæs dør inden de når slagteriet. 3-5% lyder nok ikke af meget men når man tænker på at der er mellem 10.000 og 15.000 kyllinger i et læs så bliver det til en del. De Ænder og gæs vi er så vilde med til Mortensaften og jul bliver tvangsfodret, sparket rundt og får halsen skåret over når de slagtes. Derfor køber jeg aldrig en and i supermarkedet. Men kun hos den økologiske slaget som selv har hans ænder gående frit og bliver aflivet hurtigt og "humant" Jeg betaler godt nok en del mere for min and, men jeg kan trø'ste mig med at den i det mindste har haft et forholdsvis godt liv. De gæs hvor vi får gåsedunsdyner og puder, de stakkels fugle bliver plukket levende. Tager man på chinahouse og får hajfindesuppe, jamen så er hajfinderne impoterede fra kina. De fangede hajer får brystfinnerne,rygfinnerne og halefinnen skåtet af og levende smidt overbor igen. Såååå... Er der egentlig noget at brokke sig over Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
guanomo Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Jeg kan ikke se problemet, heller ikke i måden den er aflivet på.Vi skal nok lige tænke på hvordan vi selv slagter... Grise bliver bliver først transpoteret i overfyldte lastbiler nogle dør inden de når slagtehuset, de overlevende bliver lammetmed strøm, får halsen skåret over og hængt op. :ae: Det måden de "bedøvet" den på, ved slag med hammer, historien melder intet om det skulle 1 eller 2 slag til... Jeg er absolut ikke selv glad for måden vi selv gør det på ved grise. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Bent Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Hvis det nu havde været en gris, der var blevet slagtet på samme måde, var der så blevet en historie ud af det?? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
guanomo Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Hvis det nu havde været en gris, der var blevet slagtet på samme måde, var der så blevet en historie ud af det?? ja hvis den hr.hansen som havde den som kæledyr og gik til agility med den.... og nogle anmeldte det... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 ja hvis den hr.hansen som havde den som kæledyr og gik til agility med den.... og nogle anmeldte det... en agilitygris... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Zaz-zaz Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 en agilitygris... Sådan en har vi. En tricoloured agillitygris Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ascha Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Jeg kan ikke se problemet, heller ikke i måden den er aflivet på.Vi skal nok lige tænke på hvordan vi selv slagter... Grise bliver bliver først transpoteret i overfyldte lastbiler nogle dør inden de når slagtehuset, de overlevende bliver lammetmed strøm, får halsen skåret over og hængt op. Kyllingerne starter deres liv i en rugemaskinde, kommer på et transpoprtbånd, han kyllingerne bliver sorteret fra og ryger fra sorteringen direkte i en kødhakker og bliver pelsdyrs/hundefoder. Hun kyllingerne kommer i papkasser og ud til farmene bliver fodret op, indsamlet i overfyldte plastkasser, mellem 3-5% på hvert vognlæs dør inden de når slagteriet. 3-5% lyder nok ikke af meget men når man tænker på at der er mellem 10.000 og 15.000 kyllinger i et læs så bliver det til en del. De Ænder og gæs vi er så vilde med til Mortensaften og jul bliver tvangsfodret, sparket rundt og får halsen skåret over når de slagtes. Derfor køber jeg aldrig en and i supermarkedet. Men kun hos den økologiske slaget som selv har hans ænder gående frit og bliver aflivet hurtigt og "humant" Jeg betaler godt nok en del mere for min and, men jeg kan trø'ste mig med at den i det mindste har haft et forholdsvis godt liv. De gæs hvor vi får gåsedunsdyner og puder, de stakkels fugle bliver plukket levende. Tager man på chinahouse og får hajfindesuppe, jamen så er hajfinderne impoterede fra kina. De fangede hajer får brystfinnerne,rygfinnerne og halefinnen skåtet af og levende smidt overbor igen. Såååå... Er der egentlig noget at brokke sig over Jeg læste dit indlæg og fik helt kvalme. Du har fuldstændig ret. Vi er nogle sataner, os mennesker. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Bankov Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Jeg læste dit indlæg og fik helt kvalme. Du har fuldstændig ret. Vi er nogle sataner, os mennesker. Ja, men vi skal huske, at vi alle har mulighed for at påvirke situationen med VORES VALG. Hvis vi køber øko eller frilands sender vi et signal om, at vi ønsker at dyrene behandles bedre end "bur-producenterne" gør det. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Bent Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Øko eller frilands? Hvordan bliver de da slagtet? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Øko eller frilands? Hvordan bliver de da slagtet? De bliver formentlig slagtet som de skal i følge dansk lovgivning:-) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst The dogfather Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 HOTDOG!!!!!!!:mums: Hvad er en staffordshire terrier? ...kamphundeejere æder deres hunde...nu er det nok!!!! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 HOTDOG!!!!!!!:mums: Hvad er en staffordshire terrier? ...kamphundeejere æder deres hunde...nu er det nok!!!! Gad vide om det kunne være løsningen på kamphunde/muskelhunde problematikken (Rolig nu, det er en joke ) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst The dogfather Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Gad vide om det kunne være løsningen på kamphunde/muskelhunde problematikken (Rolig nu, det er en joke ) Æd lortet... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Priceman Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Øko eller frilands? Hvordan bliver de da slagtet? Mht slagtningen så er der ingen forskel. Det liv de økologiske og især frilands høns har inden de bliver slagtet er til gængæld væsentligt bedre. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lykkeliv Besvaret August 21, 2009 Rapporter Share Besvaret August 21, 2009 Mht slagtningen så er der ingen forskel. Ikke selve slagtningen nej, men transporttiden forsøges væsentligt reduceret! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.