Scorpio Skrevet November 3, 2009 Rapporter Share Skrevet November 3, 2009 Ja, altså.. Jeg kender fidussen med at lave levergodbidder. Det stinker bare SÅ forfærdeligt, så der går længe før de bliver lavet igen Nu har jeg så et par kyllingefiletter liggende, som ikke når at blive brugt, og så tænkte jeg på, om man kunne lave noget ala samme nummer med kylling? - Altså tørre det i ovnen. Nogen der har prøvet, eller har en idé om, om det kan gå? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst The dogfather Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 ville bare stege dem på panden...evt. tørstege dem...ved godt de stadig er lidt fedtede så...men det giver da nogen gode kyllingetern... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst n1nna Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Vi koger kyllingefilet'er her i ca 30-60min (alt efter str) :5up: Det er lidt svært at træne med kylling, fordi det "skiller", men det kan lade sig gøre. Ellers er det rigtig godt at blande i tørkosten.. :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Nollike Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Jeg ved ikke om man kan med kylling, men jeg gjorde det med kalvekød i går og det duftede faktisk ok :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Man kan med alt kød, skær det i tern og tør det i ovnen:5up: De bliver tørre og er nemme at have med til træning osv. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
a9 Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Jeg har brugt at koge og siden ovntørre kylling, det gik helt fint :mums: :mums: Synes du - som jeg - at lever stinker for meget, kan jeg anbefale at bruge hjerte i steder, hjerter afgiver ikke samme odor :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dorte Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Man kan med alt kød, skær det i tern og tør det i ovnen:5up: De bliver tørre og er nemme at have med til træning osv. Jeg har nogle kyllingelevere i fryseren - kan jeg også prøve med dem?? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Scorpio Besvaret November 3, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Super Tak for svarene. Jeg går da straks igang med at lave kyllingebidder, så. Og køber hjerte for efter tiden Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Therese Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Jeg har nogle kyllingelevere i fryseren - kan jeg også prøve med dem?? Det tror jeg sagtens du kan. Jeg tror ikke det betyder noget hvilket dyr leveren stammer fra. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret November 3, 2009 Rapporter Share Besvaret November 3, 2009 Jeg fik et råd andetsteds fra, at man skulle ligge en overskåret rå kartoffel med i ovnen når man bagte lever, det skulle tage noget af lugten :confused: nogen der ved om der er hold i det? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lykkeliv Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Jeg fik et råd andetsteds fra, at man skulle ligge en overskåret rå kartoffel med i ovnen når man bagte lever, det skulle tage noget af lugten :confused: nogen der ved om der er hold i det? Har hørt det samme, men jeg synes altså ikke det virker! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Splinten, mor og mig Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Jeg tørrer stort set al slags kød i ovnen - natten over ved ca. 70 grader... så bliver det tip top. Det samme gælder pølser (køber altid Hanegals, for der er mest kød i) og kødboller... i går lavede jeg pølsehapser af tynde skiver økologisk krydret oksepølse... mmm, siger hundene! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
a9 Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Jeg tørrer stort set al slags kød i ovnen - natten over ved ca. 70 grader... så bliver det tip top. Det samme gælder pølser (køber altid Hanegals, for der er mest kød i) og kødboller... i går lavede jeg pølsehapser af tynde skiver økologisk krydret oksepølse... mmm, siger hundene! Jeg har ved flere lejligheder forsøgt mig med tørrede pølsehapser, hundene elsker dem :mums: :mums: men desværre giver de altid dårlig mave bagefter Hvad gør jeg galt Blow by blow af hvad du bruger og gør udbedes Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Jeg har nogle kyllingelevere i fryseren - kan jeg også prøve med dem?? Ja det kan du sagtens:5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Jeg har ved flere lejligheder forsøgt mig med tørrede pølsehapser, hundene elsker dem :mums: :mums: men desværre giver de altid dårlig mave bagefter Hvad gør jeg galt Blow by blow af hvad du bruger og gør udbedes Kan det tænkes at de bliver for salte, af at blive tørret? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
a9 Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Kan det tænkes at de bliver for salte, af at blive tørret? Altså du ved meget mere om sådanne her ting end jeg så det kunne da godt tænkes, jeg har bare brugt almindelige pølser :hmm: På den anden side har jeg aldrig haft en hund indenfor døren, der ikke æææælskede ostepops :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Altså du ved meget mere om sådanne her ting end jeg så det kunne da godt tænkes, jeg har bare brugt almindelige pølser :hmm: På den anden side har jeg aldrig haft en hund indenfor døren, der ikke æææælskede ostepops :mums: Ostepops er også mums, men det giver rimelig ulækre fingre, hvis de skal bruges til træning:mrgreen: Jeg synes stadig det er nemmest og mest praktisk med råt kød, som skæres i tern og tørres ved max 50 grader i varmluft, en 2-3 timer er nok, så er de stadig bløde indeni:mums: og stadig rå Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
a9 Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Ostepops er også mums, men det giver rimelig ulækre fingre, hvis de skal bruges til træning:mrgreen: True, men på den anden siden er der også belønning med til ejeren :mums: er bare bange for, at hvis denne ejer skulle få efter fortjenste, blev det ikke til ret mange - specielt hvis min træner skulle bestemme, men det er osse min hr. bror Jeg synes stadig det er nemmest og mest praktisk med råt kød, som skæres i tern og tørres ved max 50 grader i varmluft, en 2-3 timer er nok, så er de stadig bløde indeni:mums: og stadig rå :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 True, men på den anden siden er der også belønning med til ejeren :mums: er bare bange for, at hvis denne ejer skulle få efter fortjenste, blev det ikke til ret mange - specielt hvis min træner skulle bestemme, men det er osse min hr. bror Ejj det er tarveligt, sig til ham, at det må han gøre bedre, hvis han vil blive ved med at være din bror:mrgreen: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Splinten, mor og mig Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Jeg har ved flere lejligheder forsøgt mig med tørrede pølsehapser, hundene elsker dem :mums: :mums: men desværre giver de altid dårlig mave bagefter Hvad gør jeg galt Blow by blow af hvad du bruger og gør udbedes Hmm, måske mine hunde bare er hærdede af diverse sære godbidder fra Trines lommer??? Magisk skinke og sådan.... Hvor længe gemmer du dem efter tørring? Jeg plejer bare at varme ovnen op til 150 grader, skære pølserne i skiver, putte dem i ovnen på bagepapir, og så skrue ovnen ned på 50 grader og glemme dem. Den høje varme først fordi de så lige smider det værste fedt (bilder jeg mig ind... ville de sikkert gøre alligevel) Jeg har gjort det med kylling, okseafpuds, fisk, ½ kødboller og diverse pølser. Dem jeg lige har lavet er som sagt oksepølser med en del krydderi - men dem tåler de fint også "rå". Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
a9 Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Ejj det er tarveligt, sig til ham, at det må han gøre bedre, hvis han vil blive ved med at være din bror:mrgreen: Det vil jeg gøre, det kunne jo være, at han vælger ikke at være min bror mere :klap: Hmm, måske mine hunde bare er hærdede af diverse sære godbidder fra Trines lommer??? Magisk skinke og sådan.... Hvor længe gemmer du dem efter tørring? Jeg plejer bare at varme ovnen op til 150 grader, skære pølserne i skiver, putte dem i ovnen på bagepapir, og så skrue ovnen ned på 50 grader og glemme dem. Den høje varme først fordi de så lige smider det værste fedt (bilder jeg mig ind... ville de sikkert gøre alligevel) Jeg har gjort det med kylling, okseafpuds, fisk, ½ kødboller og diverse pølser. Dem jeg lige har lavet er som sagt oksepølser med en del krydderi - men dem tåler de fint også "rå". Altså de holder jo ikke ret længe i mit bette hus :mums: måske jeg tørre ved for høj temperatur ca. 100-125 gr. :hmm: Jackis mave er rimeligt hærdet hun skal jo smage på al min mad :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Splinten, mor og mig Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Det vil jeg gøre, det kunne jo være, at han vælger ikke at være min bror mere :klap: Altså de holder jo ikke ret længe i mit bette hus :mums: måske jeg tørre ved for høj temperatur ca. 100-125 gr. :hmm: Jackis mave er rimeligt hærdet hun skal jo smage på al min mad :mums: Ved højere temperatur skal de vel bare ikke have så længe - bare de ikke bliver "brankede" :hmm::hmm::hmm: Sært at de giver dårlig mave - måske Jackietøsen bare er for dygtig og får for mange godbidder Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
a9 Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Ved højere temperatur skal de vel bare ikke have så længe - bare de ikke bliver "brankede" :hmm::hmm::hmm: Sært at de giver dårlig mave - måske Jackietøsen bare er for dygtig og får for mange godbidder eller osse skal hun bare bestikkes mere Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Splinten, mor og mig Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 eller osse skal hun bare bestikkes mere He, så hun er bare klogere end de sort/hvide? Meget sandsynligt! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
MissMilladk Besvaret November 4, 2009 Rapporter Share Besvaret November 4, 2009 Jeg synes stadig det er nemmest og mest praktisk med råt kød, som skæres i tern og tørres ved max 50 grader i varmluft, en 2-3 timer er nok, så er de stadig bløde indeni:mums: og stadig rå Koger du det først? Det kan jeg nemlig se, at mange gør, men det er vel ikke nødvendigt? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.