Hop til indhold

Når ens hund laver noget forkert.


Ulla H
 Share

Recommended Posts

Vil gerne hører om i er enige med mig her.

Talte med en hundeejer af en ammbuldog og bulmastif, han er registreret som bullmastif. Nå , men han havde overfaldet en fremmed hanhund, der ikke plejer at komme på den lokale mark. Hun var skide sur, havde betalt dyrlægeregning og alligevel kom politiet på besøg.

Den overfaldne er en flatterhan , der i sit hjem blev feriepasset, så ved ikke, om det var passer eller ejer, der blandede politiet ind i det.

Jeg tror, det er feriepasseren, hun er blevet utrolig forskrækket, hun har selv 2 cairn, den ene knap et halvt år.

 

Så siger jeg, han har været grov før, da han lagde den lille dværggravhund i snor ned og bare blev ståen over den, mens den lå og prællede af skræk.

Så siger hun, "Det er da dens egen skyld, den kunne bare overgive sig".>Den var jo dum.

 

Jeg kan rigtig godt lide denne muskelbørge og dens ejerer,men synes det er en underlig holdning, at fordi man har en stor massiv hanhund, er der OK at han holder små hunde til jorden, fordi han ikke bed den.

Link til indlæg
Del på andre sites

Det lyder da også totalt åndssvagt. Bliver gang på gang overrasket over folks stupiditet.

 

Har lige i samme åndedrag, læst et tip på et andet forum. Hvis hunden ødelagde noget mens man ikke var hjemme, skulle man tage tingen og slå hunden med den. Sådan lærte den.

 

Folk er gale oven i hovederne!

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Bernerfan

Der er på nogle områder sket kæmpestore fremskridt indenfor hundetræningen... men der er godt nok også stadig mange holdninger derude, som får i hvert fald mig til at tage mig gevaldig meget til hovedet!!

 

Da Basil var en lille 8 uger gammel hvalp og lige kommet hjem, sov jeg på gulvet på en madras hos ham den første uge, så han skulle føle sig tryg, mens han vænnede sig til sit nye hjem. Da jeg fortalte det, var der en, som forfærdet meddelte mig, at jeg ALDRIG måtte lægge mig på gulvet sammen med min hund, for så var jeg på lige fod med den, og SÅ ville den helt sikkert tage magten og dominere mig. Øh... godt så!! Sådan en gang volapyk!!

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså når hun har en ulovlig hund - anset hvad den så er registreret som, så bør man vide, at i sådanne tilfælde kan politiet komme. Det er der da ikke noget at blive sur over! Hun har valgt at have en ulovlig race, og må så også leve med, at folk kan finde på at indblande politiet. Og hendes holdning til sådan et "overfald" vidner da ikke ligefrem om, at hun har forstået budskabet.

Jeg elsker også store hunde! Men jeg synes bestemt ikke, at denne dominans adfærd er acceptabel - uanset race. Er altså ikke særlig god til sådanne hunde-ejere, som bare mener, at det må hundene selv finde ud af det! Jeg har selv en stor hund, men det sgu da ikke ensbetydende med, at den selv vil sige fra, hvis den finder noget ubehageligt.

Link til indlæg
Del på andre sites

Så vidt jeg husker er han vel ca 6 år, måske ældre, og købt inden loven kom. Jeg har fulgtes med hende masser af gange, for min Snoopy og den legede så godt sammen. Tør ikke, når jeg også har Freddy med, de kender ikke hinanden og desuden har de også fået en tæve, han skal passe på. En lille pekingeser/gravhundemix med stort temperament.,

Link til indlæg
Del på andre sites

Det er lidt ligesom min ex´es canecorso blanding(basse), da den var mindre end nikki(5mdr ca), gik exen TOTALT amok og alfarullede nikki hver gang nikki tumlede lidt for hårdt med basse. Så blev basse stor og stærk, og den havde det med at åbne munden så meget at den havde fat hele vejen om ryggen på nikki - ofte bed den faktis hul.. Der havde vi godt nok nogen skænderier, for basse er jo en han og stor race så den skal have lov til at bestemme. . . Say what?

 

Nogen folk opfinder sandheder, der burde laves lov mod det.

Link til indlæg
Del på andre sites

Folk er sgu sjove!

 

Jeg har jo en lille mini bitte "rotte" der bestemt ikke mener at hun er den mindste hund i familien eller til træning.

Men ikke om jeg vil finde mig i, at en større hund skal stå truende over den "bare fordi" den ifølge ejer af stor hund, kunne underkaste sig!

 

Gitte

Link til indlæg
Del på andre sites

Andre hunde får ikke lov til at bølle Taiki.

 

Taiki får ikke lov til at bølle andre hunde.

 

 

Jeg har intet problem med at regulere på den slags adfærd, for det er den slags adfærd der bl.a. har givet Taiki problemer med andre (løse) hunde. Vi købte desværre ind i den der "De skal selv finde ud af det" - gu' skal de ej.

 

Og jeg har ingen intentioner om at give Taikis adfærdsudfordringer videre ved, at han får sat en skræk i livet i andre hunde.

Link til indlæg
Del på andre sites

Som en adfærdsterapeut engang sagde til mig: "Dårlig opførsel blandt hunde smitter!" - forstået sådan, at hvis en hund er en bølle og giver andre hunde dårlige oplevelser, så kan disse hunde risikere at blive nogle bøller selv.

 

Så jeg ser det som min opgave, ikke kun at hjælpe Taiki til bedre adfærd, men også at undgå at andre hunde udsættes for det.

 

Det går heldigvis godt med det.

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvad er hendes holdning så hvis endes egen hund en dag blev den lille? Ej jeg kan blive sur når jeg læser sådan en historie:evil:

 

Ved ikke hvad du kan gøre, udover at fortælle hende din mening, at du ikke synes det er iorden at hun lader sin hund dominere andre på den måde. Selvom hun ikke umiddelbart er enig, kan det jo være hun begnder at tænke bare lidt over det... Om ikke andet så for at undgå politiet fremover..

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har ingen ambitioner og diskution med hende, undrer mig bare såre. For vis hendes den lille 5 kg tæve lå mellem tænderne på min Nana , som hader den, så fik piben da hurtigt en anden lyd. Den ligner nemlig ikke en der bare underkaster sig,.

 

He he nej, ikke hvis det er en gravhund (-e blanding) med respekt for sig selv :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Wilma er gravhund og pekingeser og er yderst kampdygtig, når hun ser andre hunde, dog ikke større end en halvstor killing.

Ok , når vi mødes med alle mine 7 siger hun intet,kun hvis hun står inde i deres have.

Den store mastifmix er meget fint socialiseret og kan med rigtig mange hunde. Indtil for 2 år siden, da jeg pludselig selv havde for mange hanhunde, at skulle slippe i en fremmed stor flok, var han og min Snoopy de bedste legekammarater, og hvis han skulle forskrække Snoopy , så ville han komme til mig. Snoopy løber dobbelt så hurtigt.

Jeg tror hans angreb kom af , at de kun kender hinanden for det negative, altså når de har passeret den anden hunds have.

Flere af min vejs hunde er også hadehunde, fordi de kommer på vejen foran mit hus.

Link til indlæg
Del på andre sites

Det er ellers en generel holdning (også her på forum) at små hunde tit er ude om det selv, at de optræder provokerende og derfor selv er ude om at få høvl eller endda ligefrem fortjener at få høvl - jeg er meget vant til den holdning, det seneste overfald mente ejeren af overfaldshunden at mine hunde havde bjæffet provokerende (for det første sagde de ikke en lyd og for det andet er ingen provokation stor nok til at blive overfaldet af). Så kan ikke helt forstå overraskelsen :engel:

Link til indlæg
Del på andre sites

hvis man har en ulovlig hund - ja så skal den altså være iført mundkurv og kort snor - det kan man så være enig eller uenig i - men iført mundkurv og snor er det temmelig umuligt at angribe andre hunde.

Min 1 hund kunne finde på hvis hun blev "angrebet " af små hunde - dvs hvis de råbte RØV til hende - at fange dem med forbenene og lægge sig på dem men med hovedet vendt væk så man TYDELIGT kunne se at hun IKKE ville bide ! men selvfølgelig skyndte jeg mig at fjerne hende.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan rigtig godt lide denne muskelbørge og dens ejerer,men synes det er en underlig holdning, at fordi man har en stor massiv hanhund, er der OK at han holder små hunde til jorden, fordi han ikke bed den.

Det lyder i mine ører ret usympatisk. Men de har vel en mistanke om, at den ikke er helt god mht andre hunde, siden de smart nok har registreret den usandt? Vorherre bevares for at møde sådan en hund og dens mennesker.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...