Hop til indhold

Agilitykonkurrencer vinter / forår 2013-14


Amocca
 Share

Recommended Posts

Øv, hvor er det surt for dig, kære Korvis. Jeg så godt Iso's sidste løb i dag og tænkte... sådan har jeg aldrig set Iso før. Jeg har desværre ikke noget godt råd, jeg kan komme med :-( :ae:

Nej, det sidste løb var eddermame bare underligt!!! :shock: Jeg har heller aldrig oplevet hende sådan. Eller jo, men det er meeeeget længe siden...

 

Det må eddermame også være frustrerende, Korvis.

 

Men du var jo trods alt glad i går aftes, så lidt succes var der jo. :ae:

Virkelig frustrerende... Og jo, jeg var i godt humør i går aftes, for de to ag-løb gik rigtig fint, på trods af disk'er! :-D Men når vi så går og laver sådan noget rent lort i dag, så forsvandt det som dug i solen... :cry:

 

Det der er så skide frustrerende er, at man træner og træner - men der sker bare ingen fremskridt...

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 1k
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hjemme efter første konkurrence efter både ferie og Lunas sterilisation - og Luna gør det igen, lille stjerne hund :hjerte:

 

Vi vinder AG 3 + AG Åben og bliver nr 3 i SP åben - hun er lidt sej den lille :genert: Giver den max gas den lille rullepølse! SP 3 snakker vi ikke for højt om dog :engel:

 

Til de nysgerrige, link til vores løb:

 

AG Åben:

 

SP Åben:

 

Gammelpot var også med, men jeg løb ikke selv med ham. Og han gjorde det SÅ godt - de er så gode sammen de 2! Han vinder sp2 og bliver nr 5 i AG Åben :-D

 

Mana, det lille monster, var også med. Hun tager altså bare alt det stævnehalløj i stiv pote, lidt for stiv til tider :blink: Hun stak først af, ud af hvalpegården. Op på en tunnel som lå ved hegnet og så over - lille djævel! Senere, heldigvis under præmieoverrækkelsen til aller sidst, smuttede hun ud af sit bur og drønede, lige forbi mig, hen til boden med guffer :stupid: Så meget betyder jeg så for den lille slyngel - jeg bliver gammel før tid af hende :mrgreen:

 

Hvor er I gode :slem:

Link til indlæg
Del på andre sites

Overvejer snart en t-shirt med "Great handler. Shame about the dog".

 

Var til stævne i Næstved i weekend. Løber jo Klasse 1 i DCH, og indtil videre er min bog heeeeeelt tom på trods af baner, der ikke burde volde os problemer.

 

Vores 6 løb blev til:

 

5 fejl i 1 løb

10 fejl i 2 løb

20 fejl i 1 løb

Disket i 2 løb

 

Alle fejlene er slalomfejl og to feltfejl (dvs. 2 feltfejl og 7 slalomfejl på 6 løb... Ved ikke hvorfor hun igen ikke kan koncentrere sig om den svære slalom til stævner).

 

MEN, hvad resultaterne ikke viser er, at Poker rent faktisk løb! Hun havde rigtig rigtig god fart på i de fleste løb og snusede næsten ikke. Så vi må gøre noget rigtigt til træning, selvom det er en op ad bakke kamp hver eneste gang. Det er så meget op ad bakke, at jeg næsten ikke orker at køre til Ringsted for det og har taget orlov fra træningen i Kbh.

 

Vi har trænet med mange belønningen hele banen rundt i to måneders tid for at få motivationen for at løbe op igen, og det virker lidt. Men hver gang der ligger så meget som et atom af en krumme, så er hun skredet. Og det gør der jo sjovt nok til træning, hvor folk belønner på banen. Især i hver ende af feltforhindringerne, så der skrider hun tit hen og snuser. Og får som regel belønnet sig selv, og så er det svært at hamle op med den belønning, når hun er så madglad. Men heldigvis ligger der sjældent noget til stævner (men når der gør, finder hun det stensikkert hver gang).

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi er hjemme igen efter Horsens, da vi kun skulle løbe de åbne og får gæster her kl 14. Karla løb to rigtigt fine løb med god fart på. Desværre smed hun balancen i ag, så 5 fejl der. I sp valgte hun af uransagelige årsager at spring nr 18 skulle tages bagfra??? Jeg kan ikke forklare hvorfor, men ellers et fint løb på trods af disk...

 

hun halter ikke lige nu, så vi håber vi har et forsøg igen imorgen

Link til indlæg
Del på andre sites

Lille Cassi har faktisk været ret sej. Dagen startede med det eneste gennemløb, hvor hun fik pillet to pinde, en væring på slalom+en fejl. Jeg er ret sikker på at prinsessen fik sine felter, men det vigtigste var at hun igen lyttede efter når jeg ville rette fejl og hun ikke bare kørte sit eget løb. Så jeg var tilfreds med vores AG1.

I AGÅ var hun igen rigtig artig, pillede nogle pinde i starten, men ellers ikke. Der lå en kort tunnel under balancen, og jeg var nu ret sikker på at hun da godt kunne finde over balancen, men hun er jo ret glad for de tunneller :genert:

 

I SPÅ var hun så liiiidt for meget på mig, for hun kunne bare ikke de mest basale ting, hun kunne ikke finde ud af at gå ind i en tunnel(1. væring), løb uden om et spring efter den tunnel(2. væring), smed den sidste port i slalom fordi hun skulle over en mur :roll: (Vi havde under banegennemgangen diskuteret om hvor vidt de nu skulle følges derhen, da den meget sjældent er på banen, og min formodning om at den ville Cassi da søge mod holdt vist stik *gg*) og så røg hun forbi et spring(3. væring). Det var bestemt ikke den letteste åben jeg har prøvet at løbe. Næsten alle spring stod inde i midten af banen. Måske jeg skulle prøve at tegne dem, for de var noget kringlede alle sammen.

 

Så kom vi til SP1 som var hendes bedste løb. Efter det fjerde spring skulle hun i en tunnel, og jeg siger "IIIIIIIII", problemet er bare at Cassi i en helt anden retning ser en tunnel og så siger hun bare JUBIIIIIII :stupid: Og så løber hun selvfølgelig resten så fint og fejlfrit. Der kom en masse fjernhandling på og så er hun jo bare fed at arbejde med.

 

Hun har været rigtig fin at løbe med. Hun er rengående. Hun har været glad.

 

Tre negative ting er der at sige om det hele.

En klubkammerat vælger selvfølge at stikke fingere ned til selvom hun snerrer gevaldigt og det endte med et hak i hånden(der gik ikke hul, hun markerede), jeg ved ikke lige hvad der skete men hele tre gange i dag mente folk at se skulle hen at klappe hende, og det uden at spørge om det er okay. Vildt frustrerende når man har en hund, som bare ikke tåler kontakt til fremmede mennesker.

 

Hun pillede konsekvent det første spring. Efter konkurrencen kom dommeren hen og sagde at hun mente at det var fordi hun trippede hen mod springet mens jeg går ud og placerer mig. jeg ser ikke på min hund, hun står stille, troede jeg og kan ikke helt forstå at der ikke lige er en klubkammerat der lige har gjort opmærksom på det.

 

Hun er desværre blevet noget påvirket af det sammenstød hun havde med en anden tæve for et par uger siden. Det er så ærgerligt at en anden hund skal ødelægge hendes tryghed på agilitybanen. Hun er normalt kun tændt på de hunde der larmer på banen, men i dag var hun bare på dem alle sammen. Bare det når jeg sætter hende klar foran første spring kan jeg mærke det, hun ser ud mod de andre hunde og ikke mod banen som hun ellers altid har gjort. Øv altså...

Link til indlæg
Del på andre sites

Nogen dage så går tingene bare op i en højere endhed, og alle de mærkelige ting vi trænet på igennem den sidste tid får man lyst til at prøve af, og så virker de sku!! Luna løb det fedeste SP3 løb, hvor hun hun bare var hvor jeg gerne ville have hende hele vejen rundt!

 

Det er efter sådanne løb, at jeg virkelig kan mærke at det her agility, det er altså bare mig 110 % :banan:

 

I skal da også lige se det :mrgreen:

[video=youtube;zazA0vSK4-E]

 

Luna løber også fejlfrit i både AG3 og AGåben, og vinder også begge de to klasser - hun er altså en lille bille stjerne hund :lun: Rikkes lille vidunderlige prinsesse hund - åh altså jeg er glad for hende:hjerte:

 

Milo løb med træningsveninden og de gjorde det bare super godt også!! 3 fejlfri løb og et med 5 fejl :banan: Det blev til en 1.plads, en 4.plads og vidst en 5 eller 6 plads, så seje de to er :klap:

Link til indlæg
Del på andre sites

Øv, nu kan vi ikke længere nå at kvalificere os til DM :megaked: Skulle bruge et fejlfrit Ag-løb i dag (og et i næste weekend). Vi nupper den oplevelse næste år! Hun er jo trods alt ikke engang fyldt tre år endnu (skal jeg huske lige at minde mig selv om, når jeg bliver skuffet...).

 

I går fik vi 3 disk og et løb med 10 fejl (på slalom). I dag 1 disk og et løb med 10 fejl (på slalom i det løb vi skulle bruge. Hun gider den simpelthen ikke og går i snus så snart hun ser den og vandrer forbi med næsen i jorden og er helt ukontaktbar).

 

Men bortset fra det, så ligner hun mere og mere sit gamle jeg og flyver derudaf. Det er SÅ dejligt, for vi har jo kæmpet og kæmpet for at komme op i gear efter løbetiden i maj. Hun har været så op ad bakke, at jeg blev helt agilitytræt. Men der er stadig en hel del at arbejde med mht. motivationen, der bare ikke rigtig er der. Især til træning, hvor hun går på godbidsjagt konstant. Heldigvis løber hun ca. 100% bedre til stævner end til træning (der er jo heller ikke så mange godbidder på banen), men det gør det lidt svært, når jeg slet ikke kan træne med hende. Kan jo ikke træne forskellige handlingsting, når hunden ikke gider løbe. Og når hun så pludselig løber derudaf til stævner, må jeg jo bare improvisere lidt handling og se, om hun kan være med. Det kan hun som regel sagtens. Men ville bare ønske, at vi faktisk også kunne træne det lidt.

 

Nu skal hun snart steriliseres, og så må vi se, om det påvirker agilityen i en positiv eller negativ retning. Til slut lige et styk sød og druknet mus... :lun:

 

10419459_10152680506177612_5346344251423675337_n.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Min super fantastiske tykke trunte tog to 3 pladser idag i sine to løb og kvalificerede sig dermed til DCH DM 2014 :banan:

 

Kønt var vores ag-åben ikke! Den lugtede langt væk af desperation :lol: og jeg fik lavet nogle bizarre handlingsfejl, som tvang mig ud i latterlige løbebaner for at redde lortet uden at skaffe mig en vægring på halsen. Men skid hul i det - det blev ikke filmet og selvom folk grinte højlydt, ja så var udtaget i hus alligevel :mrgreen:

 

Springbanen var fin - hunden var træt med træt på. Men løb et ok løb, jeg handlede hende på bagkryds hele vejen rundt, hvilket hun ikke synes er det fedeste i verden, men vi er så ringe til det, at det må trænes. Og fejlfrit igennem kom vi også - og fik endnu en 3. plads! Dygtig vuf!

Link til indlæg
Del på andre sites

Min super fantastiske tykke trunte tog to 3 pladser idag i sine to løb og kvalificerede sig dermed til DCH DM 2014 :banan:

 

Kønt var vores ag-åben ikke! Den lugtede langt væk af desperation :lol: og jeg fik lavet nogle bizarre handlingsfejl, som tvang mig ud i latterlige løbebaner for at redde lortet uden at skaffe mig en vægring på halsen. Men skid hul i det - det blev ikke filmet og selvom folk grinte højlydt, ja så var udtaget i hus alligevel :mrgreen:

 

Springbanen var fin - hunden var træt med træt på. Men løb et ok løb, jeg handlede hende på bagkryds hele vejen rundt, hvilket hun ikke synes er det fedeste i verden, men vi er så ringe til det, at det må trænes. Og fejlfrit igennem kom vi også - og fik endnu en 3. plads! Dygtig vuf!

 

Tillykke :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

I dags havde Lulu sin længe ventede debut; og hvilken én! Det var lidt et sats, min respekterede træner mente ikke hun var stævneklar helt endnu, da hun har svært ved at lade dommere være og nogle gange bliver distraheret til træning. Men hun var meldt til og DGI-stævner er ikke noget vil vælter os i. Så jeg tog altså chancen. Hun var så sej. Regnen silede ned og det var tiskoldt. Men damen havde glemt de fine fornemmelser derhjemme og kunne ikke have været mere ligeglad med regn og tuneller fyldt med vand.

Vi startede med en disk i agility, men jeg var pavestolt. Super fart, flotte felter, flot bagkryds. En enkelt afstikker mod dommer/balance, men trods alt kontrollerbar. Jeg var meget, meget tilfreds.

Video akkompagneret af massiv regn og Viktors pibelyde:mrgreen:

 

Spring var en meget, meget lettere bane. Alligevel var ingen fejlfrie :lol: Lulu var igen helt på, og bortset fra en næsten tyvstart, satte hun nærmest ikke en pote forkert. Vægring på tunnel, men who cares. Shit, hun er hurtig. Denne gang med tilråb fra kæresten:

Hun løber i 21,72 sek. banetiden var 30 sekunder. Hun vinder den fineste, flotteste pokal for sin 1. plads ud af 6 hunde :lun:

Lulu pokal.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

:klap: sikke en dejlig springbane! Karla ville gerne løbe den :mrgreen:

 

Jeg har seriøst aldrig set så let en bane før, selv ikke i DGI - tror dommeren havde dårlig samvittighed over at lave så svær en begynder-bane i agility :mrgreen: Er du gal der der var mange der røg på balancen i stedet for A'et.

 

Karla løber sgu da alt der indeholder forhindringer :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

I dags havde Lulu sin længe ventede debut; og hvilken én! Det var lidt et sats, min respekterede træner mente ikke hun var stævneklar helt endnu, da hun har svært ved at lade dommere være og nogle gange bliver distraheret til træning. Men hun var meldt til og DGI-stævner er ikke noget vil vælter os i. Så jeg tog altså chancen. Hun var så sej. Regnen silede ned og det var tiskoldt. Men damen havde glemt de fine fornemmelser derhjemme og kunne ikke have været mere ligeglad med regn og tuneller fyldt med vand.

Vi startede med en disk i agility, men jeg var pavestolt. Super fart, flotte felter, flot bagkryds. En enkelt afstikker mod dommer/balance, men trods alt kontrollerbar. Jeg var meget, meget tilfreds.

Video akkompagneret af massiv regn og Viktors pibelyde:mrgreen:

 

Spring var en meget, meget lettere bane. Alligevel var ingen fejlfrie :lol: Lulu var igen helt på, og bortset fra en næsten tyvstart, satte hun nærmest ikke en pote forkert. Vægring på tunnel, men who cares. Shit, hun er hurtig. Denne gang med tilråb fra kæresten:

Hun løber i 21,72 sek. banetiden var 30 sekunder. Hun vinder den fineste, flotteste pokal for sin 1. plads ud af 6 hunde :lun:

[ATTACH=CONFIG]120981[/ATTACH]

 

Wow, super flot fart på hende :klap:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har seriøst aldrig set så let en bane før, selv ikke i DGI - tror dommeren havde dårlig samvittighed over at lave så svær en begynder-bane i agility :mrgreen: Er du gal der der var mange der røg på balancen i stedet for A'et.

 

Karla løber sgu da alt der indeholder forhindringer :lol:

 

Ja, men hun er stor fan af "løb for fanden" konceptet :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...