Hop til indhold

Chewy/seje godbidder


fubar
 Share

Recommended Posts

Hejsa

 

Jeg kunne godt tænke mig at arbejde lidt mere med at få Morris til at stresse lidt ned hvis vi f.eks. er til hundetræning eller andre steder hvor han godt kan køre lidt op fordi der er mange andre hunde. Han bliver sikkert bedre til det med alderen, men det er nu rart nok at kan lære ham ro alligevel..

 

Nå men jeg fik så et par tips af en dame med spaniels og et af dem var bl.a. at hun gav morris sådan et stykke "beef jerky" agtig noget, som hun holdte imens han tyggede af det og på den måde blev meget koncentreret og afslappet af det, feeeedt feeedt tænke jeg - sådan noget skal jeg bare finde, og det kan jeg så ikke! Det der kommer nærmest er sådan noget tørret kalkunbacon agtig noget, som koster 45 kr for 200 gram :shock: - jeg er måske et nærrigt svin, men det er satme for sindssygt.

 

Er der nogen der kender noget der kan bruges? Skal gerne lige skulle tygges lidt i før det er væk uden at være et kødben, og gerne noget der er stort nok til at jeg kan holde i det samtidig. Evt. også noget man kan lave selv hvis i har nogle tips.

 

Taaak :cool:

Link til indlæg
Del på andre sites

Tørret oksekød: http://www.maxizoo.dk/torkod-okse-1-kg-snacks.html eller http://www.zooplus.dk/shop/hund/hundesnacks/tyggesnacks_okse/indmad/234067

 

Desuden vil jeg slå et slag for hjemmelavede tørrede kyllingeguf. Køb kyllingebryst og skær ud i passende stykker, maks en halv cm tykke. Tør dem i ovnen ved 100 grader i 4-6 timer afhængig af størrelsen. Vi laver må guf (2*1*0,3 cm) og en HEL pladefuld tager 3-4 timer. De skal være helt tørre og sprøde, men bør ikke tage væsentlig farve.

 

Af andre gode ting er tørrede kaninører, som tager lidt længere tid at komme igennem end tørret kød http://www.zooplus.dk/shop/hund/hundesnacks/af_vildt/af_hjort_vildt/327377. 200 gram koster 39 kroner, men der er ret mange ører på 200 gram.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg køber Rocco Chings, Hühnerbrust in streifen (tørret kylling i strimler) på zooplus.de. Jeg køber 12x250 g for ca. 43 euro, og så koster det 7 euro i fragt. Det er ca. 375 kr, altså ca. 30 kr. pr. pose. I Maxizoo koster det omkring 50 kr for en tilsvarende pose. Man kan selvfølgelig købe færre poser til en højere kg pris, men fragten er den samme. Og de kan holde sig i ca. 2 år:-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Det eneste der kan holde til at tygges i i nogenlunde lang tid, er en lang stang lavet af oksehovedhud, købt i Maxi Zoo til 40 kr. for vel omkring 50 cm. Den klippes i passende stykker.

 

Øhmmmm..... Hvem har bildt dig ind at det er oksehovedhud? Det er diller:sjov:

 

Sådan en her, ikke? http://www.hooked4pets.dk/shop/naturligt-hunde-snack-13267p.html

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...