Hop til indhold

Gibbs


tjikson
 Share

Recommended Posts

Alba fik en lille storebror for et par uger siden :lun:

 

Vi blev for et par måneder siden enige om at Alba var klar til at få en ven. Vi havde diskuteret racer og om vi skulle finde en hvalp eller hvordan :confused: Vi blev ret hurtige enige om vi i første omgang ville lede efter en omplacering, som skulle være mindre end Alba var for at det var nemmest at have dem med rundt..

 

Vi havde egentlig kigget efter en corgi, da en bekendt kom ind fra siden og spurgte om vi kunne være interesseret i deres hund?

 

Typisk småhunde historien, er at familien har fået barn og det ikke går .. Gibbs brød sig virkelig ikke om barnet og knurrede og havde stå pels hver gang han var i nærheden af det.. Han havde endnu ikke gjort noget men de var bange for at han en dag ville blive for presset og de ville blive nød til at aflive ham.

 

Vi havde haft ham på prøve en uges tid, da vi sagde ja til at overtage ham.. Alba syntes han larmede frygtelig i starten :lol: Gibbs syntes hun var skrækkelig stor og skræmmende :lol: .. Men efter 1-2dag har de opdaget at ingen af dem var særlig farlige :lun:

2016-01-01_1451642842.jpg

Gibbs er en 9årig yorkshire på 4kg, kan sit og dæk... Nå ja og tigge usandsynlig meget :lol: Han er 100% terrier, højlydt og med totalt Napoleons kompleks. Han syntes Alba er en fantastisk pude, men alt for høj :lol: Han kan nå hende til snuden, når han står på bagben for at morgen mysse hende :lun:

 

Alba er mere eller mindre faldet for ham, undtagens når han larmer.. Så sukker hun og kigger opgivende på mig :lol:

 

Han er en utrolig kvik lille gut, der helt sikkert nok hurtigt kan få lært lidt af hvert.. Han har allerede lært det vigtigste, at man ikke skal gø af alting :roll:

 

Collager.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Han ser meget ungdommelig ud, så herligt han får en sjov alderdom hos dig. 4 kg,´s charmefyr.

 

Han er bestemt ikke klar over han er 9år :lol:

 

Kun på billeder fra han var yngre, man kan se at farven er falmet :lun: Men de har også haft hans far, som blev 16år gammel.. Men var tandløs i 3år inden han døde :lol: Dette havde dog bestemt ikke forhindret ham i at gnave ben osv.. Man er vel terrier ;)

 

Så vi satser på ham og Alba bliver gamle og magelige samtidig :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Juhuuuu endelig en yorkie der nærmer sig Liva i størrelsen (5,5kg) :banan::mrgreen:

Tillykke med ham, hvor ser han skøn ud :hjerte:

 

:lol: Han vejer faktisk 4,4kg!.. Men burde nok tabe sig de hele 400g :lol:

 

Men han er stor nok til ikke at kunne passe en frakke i yorkshire str :hmm:

 

Kan du anbefale jakke/frakke ?

Link til indlæg
Del på andre sites

:genert: Gibbs er ret bange for fremmede hunde, reagere ved at gø helt vildt af dem :lol: Det er gudskelov blevet bedre, nu brummer han aldeles utilfreds :lol::lun:

 

Men idag, stødte vi på to løse hunde :evil: Hvor ejeren selvfølgelig ikke havde styr på dem.. Det var et lille mix og en dværgpudel.. Gibbs gøede som sindsyg, Alba blev en smule urolig fordi hun frygtelig gerne vil passe på sin storebror :lun:

 

Men de små hunde rendende efter os, med ejer stående råbende "Ej, kom nu her hihihi".. Mens jeg trak afsted med terrieren og hans bodyguard :lol: Pudelen forfulgte os en 20meter, mens Alba snerrede og den lille gjæffede af alle hans lungers kraft.. :confused: Ejer blev bare stående og gjorde ikke nogen særlig indsats for at fange den...... Også da pudelen kom for tæt på Gibbs, skubbede Alba til den så den væltede :genert:

 

Imens pudelen fik rejst sig igen, kom ejeren omsider og fik fat i sine kræ..

 

Men man må sige den lille lort, har fået sig en trofast bodyguard :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...