Hop til indhold

Labfan

Members
 • Antal indlæg

  207
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

9.294 Excellent

Om Labfan

 • Rang
  Langtidsholdbar

Personal Information

 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. DcH - Danmarks Civile Hundeføreforening har en konsulenttjeneste, der er gratis at bruge. Mener dog du skal betale kørsel. Læs mere på nedenstående link http://www.dch-danmark.dk/kontakt-dch/hundeadfaerdskonsulenter.htm
 2. Labfan

  Agilitytræning 2016

  http://www.dch-herning.dk/ Har en kæmpe agilityafdeling med mange rigtig gode trænere, der selv er aktive til stævner året rundt.
 3. Labfan

  Agilitytræning 2016

  Det er nu på det begynderhold de har hjemme hos dem selv, at hun er startet , så det er kun hos AB, at de mødes. Hun skal lige lære tingene først. Er kun lige startet.
 4. Labfan

  Agilitytræning 2016

  Korvis - så godt du havde svaret mig, men kan da godt se, at svaret er forsvundet igen. Lidt mystisk. Mon ikke Terkel nok skal få lært de felter. Synes efterhånden han er ret sej og hurtig i slalommen. Det bliver fedt når vi kan begynde at træne udendørs hjemme, så man kan lige kan gå ud og træne lidt i haven, og så er det nemmere at holde fokus på lige den ene ting, der skal trænes. Bliver hyggeligt, når Kellie skal til at træne sammen med Terkel. Hun får noget at leve op til. Hun er også meldt på hold hos John og Rikke, så mon ikke der kommer lidt gang i hendes træning nu.
 5. Labfan

  Agilitytræning 2016

  De var da bare for seje begge to. Især Terkel. Synes han klarede den ret svære bane flot. Synes nu ikke han er så langsom. Kunne være sjovt at have taget tid på ham og Iso og så sammenligne. Tror nemlig ikke forskellen vil være så stor, da han har meget mindre buer. Og åh hvor jeg kender det med at løbe med en hund, der løber forskelligt fra gang til gang. Min er så bare 5 år – suk. Nogle gange er Cooper bare rigtig dygtig, og andre gange er det noget op ad bakke. Blive ved start, tage sine felter og indse at slalom har 12 pinde kan være noget af en udfordring. Ellers så beslutter han sig bare for, at han bedst selv ved hvilken rækkefølge springene skal tages i, og så er det ret svært, at få ham til at ændre mening. Jeg har svært ved at se, hvornår det skyldes hans lave stofskifte, og hvornår han bare er fræk, så jeg kan ikke rigtig blive sur på ham. Elsker alligevel min umulige hanhund. Heldigvis har han det sidste halve år haft det noget bedre, og klarer uden problemer at nørde en hel del til træningen. Det gør det bare så meget sjovere at træne med ham. Synes dog også han sådan generelt er blevet bedre. Tror dog aldrig han bliver en konkurrencehund, men har tænkt mig at fortsætte med at arbejde på det.
 6. Labfan

  Agilitytræning 2016

  Jeg glæder mig til at se dig løbe senior med Iso - Wrooouumm. Tror altså vi må have en seniorklasse, der er møntet på føreren også. Sådan noget med mindre baner, der er til at huske, og hvor der ikke skal løbes for meget
 7. Labfan

  Agilitykonkurrencer 2016

  Træner også hos AB sammen med Korvis og det er virkelig godt. Kunne du ikke slå dig sammen med flere andre, så I kunne dele et par timer. Her i vinter underviser hun i active-dogs hallen og til sommer hjemme hos sig selv.
 8. Labfan

  træningstøj

  Hej Vil høre om der er nogen, der har prøvet at bestille bukser herfra. De popper frem på facebook alle vegne og ser ret lækre ud. Så overvejer, at bestille et par. Jeg kunne dog godt tænke mig, at høre om nogle herinde har erfaringer med dem. http://www.fritidsfabriken.se/sv/13-dambyxor
 9. Labfan

  vi skal have hvalpe...

  Det bliver spændende med hvalpe. Har selv haft et enkelt kuld for en del år siden. Jeg kan varmt anbefale bogen Hundeopdræt - med omhu og omtanke. Den gav mig svar på rigtig mange ting i forhold til drægtighed, fødsel og hvalpetiden. Det er hele tiden så mange ting, man kan blive i tvivl om. Jeg lånte bogen på biblioteket. http://www.hundeopdraet.dk/
 10. Labfan

  Manners Minder

  Prøv at høre om de stadig har den. Ellers kan den købes her. Vær obs på, at der kommer told oven i. Du skal ca. gange prisen med 1,5. https://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_ID=3616&ParentCat=11
 11. Labfan

  Snydt :( Gæt med på en race

  Jeg tænker også, at I skal en tur forbi dyrlægen. Har selv en ung hund med for lavt stofskifte, og nogle af de symptomer du beskriver kunne godt være det (selvfølgelig også så meget andet) Ved min unge hund undrede jeg mig over, at min lab på den gang 10 år havde bedre kondition end ham. Han blev hurtigt forpustet og virkede helt udaset efter kort træning. Det checkes let med en blodprøve, og der gives medicin for det.
 12. Labfan

  Agilitytræning 2016

  Nu kan jeg ikke huske, hvor madfikseret Terkel er, men hvad med en Manders Minder, som trækker. Når han kender bippet, kan man evt. udløse det, når han er midt på balancen for at få ham hurtigere ned.
 13. Labfan

  Afrevet negl - og hvad nu....

  Dagen før Fionia-Cup 2013 var Sydney ved dyrlægen og fik en negl trukket helt af. Den gang tog det ca. 3 uger før den var ok igen. Det var som om den groede hurtigere ud på oversiden end på undersiden, og derfor rev hun den lidt løs, når hun løb for meget rundt. Desuden piller hun sokker og sko af og slikker i alt, så det var lidt besværligt. Hvis den ikke er øm og ser fin ud ville jeg bare holde det rent og tørt.
 14. Labfan

  Agilitytræning 2015

  Iso ville have været stolt af Cooper, hvis hun havde set hans løb. På det lange løbestræk tog han spring, tunnel, spring, tunnel i det andet hjørne . Han skal undskyldes med, at føreren var laaangt bagud og bare råbte fremad fremad. Jessie var en stjerne og løb fejlfrit. På det lange stræk kunne jeg godt se, at hun tænkte "Hvor f' bliver du af" - men hun fortsatte fremad i rigtig rækkefølge.
 15. Labfan

  grå stær hos ung hund - nogen erfaring?

  Undrer mig over at en tå og et øje skulle give problemer med at stille til prøver. I loven står der ører- og halekuperende hunde. Ved dog ikke om der står noget andre steder. § 11. Miljø- og fødevareministeren kan fastsætte regler om behandling af hunde og katte, herunder regler om indfangning og aflivning af katte.Stk. 2. Hale- eller ørekuperede hunde må ikke udstilles eller på anden måde fremvises med henblik på bedømmelse af hundens ydre, dens brugsegenskaber eller færdigheder. Forbuddet gælder dog ikke for hunde, der er halekuperet i overensstemmelse med de regler, der er fastsat i medfør af § 14, stk. 3, 2. pkt. Stk. 3. Miljø- og fødevareministeren kan i ganske særlige tilfælde meddele undtagelse fra bestemmelsen i stk. 2.
×