Hop til indhold

Kaya & Mette

Members
 • Antal indlæg

  693
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

11 Good

Om Kaya & Mette

 • Rang
  H-F afhængig
 • Fødselsdag 09-10-1983

Personal Information

 • Hundenavn
  Kaya
 • Køn
  Kvinde
 1. Nøj hvor er hun skøn Kæmpe tillykke, Anne!
 2. Hej! Min første hund var en skotsk terrier. Jeg var 13 da jeg fik ham, og valgte racen udelukkende pga. charmen. Har aldrig fortrudt mit valg. Min Melvin var en skøn og sjov hund, og jeg var super glad for ham. Men du skal være klar over at skotter er en mundfuld. Melvin var egenrådig, selvstændig og meget svær at træne. Han gad heller ikke at putte og kæle (til min store ærgelse). Og gjorde man noget han fandt uretfærdigt, bar han nag i lang tid. Han har engang ignoreret mig i flere uger. Han kunne heller ikke lide børn og andre hunde generelt. Til gengæld var han fræk på den sjove måde, charmerende og klog. Jeg kunne godt finde på at købe skotte igen på et tidspunkt. Men som førstegangs hundeejer, vil jeg anbefale at man finder en god og seriøs oprdrætter, som vil vejlede og støtte både før og efter købet, samt at man alvorligt overvejer om man har lyst til en terrier med stort T.
 3. Jeg synes også at han indtil videre virker troværdig. Men jeg er muligvis naiv, so be it Ville dog ønske at et evt. forbud af salg af på markeder, ville omfatte alle dyr og ikke kun hunde.
 4. Det er svært at være uenig i, men det gør vi jo i alle mulige sammenhænge, så det kan vel ikke overraske at det også er nødvendigt i dette tilfælde
 5. Jeg er også fan! :5up: Synes det er super positivt indtil videre. Gemmer den negative energi til han skuffer :blink:
 6. Kaya er rigtig glad for kaninører, de kan også købes på zooplus.de.
 7. Har fået anbefalet Lise Bang, men har ingen personlige erfaringer. http://www.alternativdyrlaege.dk/velkommen.html
 8. Jægerens hobby er vel jagt, og for at dyrke sin hobby skal han bruge en hund = hunden er en del af hobbyen... Yes?? Ligesom man skal bruge en ketcher når man spiller badminton Majet spændende drejning den her tråd tog... Eller nowet :blink:
 9. Synes objektificering af dyr er problematisk (og jeg er i øvrigt enig med Sitto og Anne om, at det ikke er mindre problematisk for en hest, end det er for en hund. Det kan være enormt stressende for en hest at skifte flok og omgivelser.) Og man bør klart begrænse salg/bytning/omplacering så meget som muligt. Når det så er sagt, vil jeg altid mene at dyret har langt bedst af at komme et sted hen, hvor det opfylder den rolle det er tiltænkt og kan honorere de forventninger der er til det. Det der pisser mig mest af, er når "sælger" ikke har tålmodighed til at finde et optimalt nyt hjem, og bare springer på den første der melder sig.
 10. Et almindeligt halsbånd kan også være grimt, når der er mennesker i nærheden. Ikke at jeg synes grimen er vidunderlig, men synes måske bare ikke at de to ting ligefrem kan sidestilles Er faktisk godt klar over det med at pighalsbåndet er tilladt i DK, det har altid undret mig - synes det er fejt. Så i øvrigt en golden med stødhalsbånd i dag, er de ikke ulovlige?
 11. Why? Altså, det er jo ikke det samme som et pighalsbånd Haltien drejer hunden af, pighalsbåndet spidder hunden rundt om halsen. Synes ikke rigtig det kan sammenlignes?
 12. Mon ikke den er ret ligeglad med, hvad vi mener er et optimalt hundeliv? Jeg ser en glad hund, med dedikerede ejere. Så længe den har mennesker, som vil bruge tid og penge på en handicappet hund, kan jeg ikke se et problem i at lade den beholde sit liv. Vi er så langt fremme ift. at behandle dyr på forskellige måder, og holde dem smertefri. Det er vel ikke anderledes end at holde liv i en hund med en anden sygdom?
 13. Er bare så meget enig. Har selv haft fjordheste, og der er holdningen (eller det var den i hvert fald), at de kan bære ALT, stort set uden undtagelser. Stakkels ponyer. Vil give Siri ret i at rytterens rutine og balance har meget at sige. Men personer på 100 kg+ har intet at gøre på hverken en islænder eller en fjordhest imo. Har i øvrigt hørt om nogle udregninger, der siger at heste ikke må bære mere end 20% af deres egen vægt (inkl. udstyr). Kan ikke huske hvor jeg har det fra. Synes det lyder fornuftigt.
 14. http://politiken.dk/indland/politik/ECE2185993/minister-kraever-faerre-doede-svin/ Synes Dan har gjort det godt indtil videre :5up: Dejligt nyt for grisebasserne.
 15. Hvis du virkelig vil hjælpe Thor med at finde et nyt hjem, så synes jeg at du skal oprette en ny tråd som ikke er gennemsyret af paranoia, konspirationsteorier og dødstrusler. Det er ikke just et særligt tillidsvækkende indlæg du har lavet, jeg ville i hvert fald næppe kontakte en person der skriver som du gør her. Fair nok at du ikke vil have hunden på facebook. Det har jeg fuld forståelse for. Oplaceringssager på facebook ender altid i total børnehave. Men det budskab kan sagtens formidles på en anden måde. Krydser fingre for stakkels Thor, hans fremtid ser dyster ud, og det gør mig ked af det.
×
×
 • Tilføj...