Hop til indhold

B for Bertram!


AnjaCS
 Share

Recommended Posts

I dag oprandt så endelig dagen.

 

I eftermiddags kom Beouf forbi med Bertram. Han skal være her til søndag formiddag, og medmindre noget går helt galt, kommer han igen næste weekend og bliver for good.

 

Han har kurv, stofbur, foderskåle, mad og lidt legetøj med. Og han følte sig øjeblikkeligt hjemme. Faktisk blev han bare siddende da hans mor kørte, og så gik han ind i stuen med mig. Vi sad lidt på gulvet og snakkede, og derefter gik vi ned til vuggestuen og hentede Vito.

Turen derned gik ganske udmærket, han gik egentlig rigtig pænt og stoppede hurtigt med at trække, og gik i stedet pænt ved siden af barnevognen.

Vito blev meget begejstret da han så ham, og lille B var lige så glad! På vej hjem derfra ville han gerne HJEM, og han trak en del. Han var nærmest ikke til at holde da vi var ved opgangen - han skulle op nuuuu :lol:

 

Det går rigtig fint med ham og Vito. De vil begge gerne lege, Bertram er lidt skuffet over at Vito ikke kan kaste legetøjet, til gengæld synes Vito det er fedt at placere det nænsomt i Bertrams mund.

Bertram er lidt tilbageholdende og usikker, når det er Vito der tager initiativ og opsøger ham. Omvendt er han rigtig meget på, når Vito er distraheret af andre ting. Jeg tænker at ungen ER underlig og har et mærkeligt sprog, så det vil tage noget tid. Og Vito skal jo hjælpes til at respektere Bertrams grænser, da han ikke ser dem, så der vil også gå noget tid der.

 

Alt i alt har det været en ganske udmærket eftermiddag. Bertram har næsten intet spist af sin mad, men har også fået lidt godbidder og er måske lidt påvirket af situationen. Nu ligger han i sofaen, oven på Vitos flodhestepude :mrgreen:

 

 

Vi legede lidt i stuen, lige da han var kommet. Grisen har Vito valgt i Maxizoo :)

20130301_140430-1.jpg

 

Ca. sådan så Vito ud i fjæset hele turen hjem fra vuggeren!

20130301_145718.jpg

 

Selvom ham der babyen er liiiidt skræmmende, er det alligevel ret fedt at rende i røven af ham!

20130301_153603.jpg

 

Fri leg i stuen :)

20130301_152546.jpg

 

Og pludselig og akut træning i IKKE at røre hunden eller dens vandskål mens den drikker (eller spiser for den sags skyld!)

20130301_152753.jpg

20130301_152452.jpg

20130301_152735.jpg

20130301_153555.jpg

20130301_155148.jpg

Redigeret af AnjaCS
Link til indlæg
Del på andre sites

Hehe Tak Dina. Tror nu B synes han er liiidt underlig. Vito vil jo så gerne, og han er alt for lille til at forstå mådehold eller til at læse ham. Det blev også lige til en gang kispus under spisebordet, indtil jeg fik afledt Vito.

 

Heldigvis er han ikke ond, han vil bare gerne Bertram :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Han har kun mødt Sorteper kort, uheldigvis da hun kom løbende forbi og han derfor satte efter hende. Han gryntede mest, og var nok overrasket og ikke vred. Fik dem begge beroliget og snakket lidt med dem, og nu gemmer hun sig vist inde på værelset.

 

Hun ER jo ret sky, så jeg regner med at der går lidt tid, før hun husker på det der med hunde.

Link til indlæg
Del på andre sites

weekenden gik rigtig fint.

han er en dejlig dreng, som er rigtig nem at have med at gøre.

 

Han fatter ingenting af at blive sendt i kurven eller noget, der var ingen respons overhovedet! haha. Men han lå af sig selv i kurven mens vi spiste :) Han vil gerne Vito, hvis han må tage initiativ, eller hvis Vito er optaget af noget andet. Han bliver usikker når Vito kommer mod ham, men det er okay, jeg tænker at de begge to skal bruge tid for at lære at læse hinanden.

B ville helst ligge i sin kurv, og der var det rigtig rigtig svært for Vito ikke konstant at ae ham og give ham legetøj. Men når han lå i buret kunne han næsten ignorere ham helt.

 

B går rigtig fint ved siden af barnevognen i løs flex, selvom han ellers er en trækker. I går ved middagstid gik vi ned på et grønt område i noget industri (hvor der dermed er tomt i weekenden), og der lod jeg ham gå fri. Han gik fortsat helt perfekt og løb han lidt væk var han der med det samme jeg sagde hans navn.

Når vi møder andre hunde er han super let at distrahere (når jeg ikke kender ham bedre, vil jeg ikke ud i en masse hundemøder selvom han er en flink hund).

 

Der mangler lidt kommandoer og han er ret slank og i lidt dårlig form, men alt den slags skal nok komme. Han har et helt fantastisk indkald (hvilket jeg vægter SÅ højt efter at have fejlet i at lære Basse det), og er en generelt en nem og god hund.

 

 

Som sagt er han ret slank, og eftersom det er 95% sikkert at han flytter herhjem, tager jeg ham til dyrlæge fredag når han kommer, så jeg kan snakke min plan om hans fysik igennem med hende, og få ham vejet og tjekket grundigt igennem for at være sikker på at der ikke foreligger en fysisk årsag :)

 

men alt i en alt en dejlig weekend. Vi har været ude at gå kl 6.45 hver morgen - lidt hårdt for syvsoveren men rigtig hyggeligt!

Link til indlæg
Del på andre sites

Det lyder godt Anja og det med Vito tager jo bare lidt tid. Det er jo også ok, Vito er en lille fyr og Bertram er en stor hvalp, så de skal nok lige se hinanden lidt an. Det er jo også vildt spændende for Vito lige nu:blink: Nyhedens interesse er altid stor.

Jeg håber sådan det hele flasker sig for dig, for livet er bare lidt bedre med hund:lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Præcis Trine :) det vigtige for mig er at B ikke er bange eller angst for Vito, og at Vito ikke er voldelig mod B. Det er ok at B er tilbageholdende, for Vito ER en meget fysisk og frembrusende dreng, det kan være ret voldsomt. Men B vil ham jo gerne, han vil bare styre slagets gang, det er fair. B er også hurtig til at hoppe op i sofaen hvis Vito kommer farende, men så er de også totalt lige i højde og begge trygge ved situationen :)

 

de skal nok lære hinanden at kende - de har jo potentielt rigtig mange år til det, og jeg er sikker på at det vil være fantastisk for dem begge to at vokse op sammen! :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...