Hop til indhold

Så var vi uheldige i hundeskoven :(


Retrieveren
 Share

Recommended Posts

Jeg var så heldig at jeg igår havde lånt bil af mine forældre og vil benytte lejligheden til at gøre noget lidt ekstra godt for min unge retriever på 10 måneder. Derfor kørte jeg ud i hundeskoven. Barney løb og legede med en cocker spaniel som han bare fungerede super godt sammen med. Da de havde leget noget tid besluttede jeg at gå en sidste runde og så tage hjem. Da jeg har gået runden og skal ned mod lågen vælger jeg at tage Barney i snor da han begynder at løbe lidt for langt væk og slå sine teenage-øre til, og jeg ikke følte at jeg helt kunne kalde ham til mig. Da vi er et stykke fra lågen kan jeg se at der kommer nogle ind med flere store hunde, samt der er hunde som er i skoven i forvejen og de samles ligesom i en klump ved lågen. Det har jeg dårlige erfaringer med, så jeg vælger at gå ind af en sidevej (stadig med min hund i snor), for så at gå en omvej hen til lågen for at slippe udenom gruppen.

Desværre opdager en af hundene min, og løber efter os. Jeg skynder mig at tage snoren af Barney for han skal ikke være i snor når der kommer løse hunde - han skal have mulighed for at vise sit kropssprog.

Den store rottweiler blanding når hen til ham, og Barney tror først at den vil lege, men det vil den ikke, og Barney bliver lidt trængt op i et hjørne (af træer og buske). Han står med vægten på bagbenene, ørene lagt tilbage og halen nede og er tydeligt trykket af situationen. Jeg prøver at aflede den anden hunds opmærksomhed ude held - den står bare meget stift med hovedet over nakken på Barney og er meget fremtræden. Det skal lige siges at Barney er meget legesyg og tror at alt og alle vil lege. Så at se ham sådan har jeg aldrig oplevet før.

Så kommer der en slødehund (en husky tror jeg) og en rottweiler mere, og jeg går ind imellem hundene for at hjælpe Barney. Jeg prøver at skubbe de andre væk med min krop, men de er mange og de respektere overhovedet ikke mig. Ejerne er stadig ikke rigtig at se.

Jeg får skubbet hundene nok væk til at Barney kan løbe ud på stien hvor de så kommer igen alle tre, og Barney smider sig ned på ryggen med halen mellem benene og ligger helt stille. (Jeg har ALDRIG nogensinde set ham gøre det før - han følte sig virkelig trykket)! Et par mænd kommer nu til syne lidt længere henne af stien. Den ene rottweiler begynder at knurre og Barney begynder at hyle, da den begynder at gå til ham. Jeg råber og skriger og kaster min snor efter hundene, og skriger til mændende at de skal få styr på de hunde. Jeg var virkelig ikke et sekund i tvivl om at de vil gå amok på min hund. Jeg er helt hysterisk nu, for min retriever virker pludselig meget lille i forhold til de store hunde. Det hele gik så stærkt at jeg ikke nåede at opfange hvorfor, men hundene vælger at trække sig, enten fordi ejeren får dem væk, eller fordi jeg råber og skriger. Min hund kommer op og stå og jeg tager lynhurtigt snor på ham for jeg vil bare UD derfra NU! Mændene er nu nået helt hen til mig og den ene bliver så sur og råber at jeg sgu bare kan skride ud af skoven hvis jeg ikke kan finde ud af at være der, at hans hunde ikke gør en skid og at jeg lige kan vove på at røre hans hunde igen, jeg skal kraftdeme bare lade dem være! Og så gjorde jeg noget jeg i mit liv aldrig nogensiden havde troet jeg kunne finde på. Fuldstændig hysterisk og panisk råber jeg lige så højt jeg kan at jeg fandme bad ham om at få styr på de hunde for de var ved at overfalde min!! Med til historien høre lige at jeg er en meget stille og rolig "lille" pige på 22, der ikke måler mere end 1,60 og manden her var meget høj, bred og et øjeblik var jeg sikker på at nu ville han nok pande mig en. Han var sådan en type man ikke har så meget lyst til at møde, men det tænkte jeg åbenbart ikke over - blev bare så vred og havde været SÅ bange!

 

Jeg iler ud af skoven - glad for at min hund er hel, men fuldstændig vred og rasende over hans fremtræden og ligegyldighed! Og forarget over mig selv...

 

Ved lågen møder jeg et par andre hundeluftere, som spørger hvad der er sket, for de hørte at jeg råbte. Jeg fortæller det hele og den ene fortæller at hendes hund også er blevet overfaldet af hans hunde for et par år siden. Vi går alle ud af skoven og en af de andre foreslår at vi bliver og ser hvilken en bil han er kørt i, for vi vil gerne anmelde episoden.

Der kommer flere til skoven som er på vej ind, men da vi fortæller om episoden tør ingen rigtig gå derind og de venter udenfor, for at se om han ikke snart kommer ud, så de kan komme derind.

På et tidspunkt kommer en lille beagle til syne ved lågen, og ejerne er på vej ud med den, og har den derfor i snor. Da de når lågen kommer de to rottweilere hen til den, og ejerene prøver at holde dem lidt på afstand. De er to med beaglen, og manden går hen til de mænd der ejer rottweilerne og siger at han skal få styr på de hunde. Manden med rottweilerne er ligeglad og råber osv. Og så sker det pludseligt. Den ene angriber beaglen og selvom de står to mand og hiver og slider, samt sparker til hunden, slipper den ikke. Har stadig de frygtelige billeder i hovedet af den lille beagle der skriger og sidder fast i gabet på den kæmpe hund. Da de endelig får den fri, ligger de to mænd sig ovenpå rottweileren for at holde den! To store stærke mænd, for at holde en hund!

Jeg var bare så glad for at jeg havde reageret så hurtigt, for ellers var det samme sket med min retriever, jeg er slet ikke i tvivl!

Beaglen kommer ud og vi snakker frem og tilbage om dyrlæge, anmeldelse, tager nummerplade numre osv.

Manden med rottweileren kommer så ud til os og er pludselig undskyldende, lover at erstatte bukser (de gik i stykker da den gik amok på beaglen), dyrlæge osv. (dog helst udenom forsikringsselskabet). Han undskylder sin opførsel overfor mig, og siger til os alle at det er første gang det er sket og at han aldrig har set det før. Der er bare lige det at beaglen for 14 dage siden blev overfaldet af selv samme hund, og den anden dame havde også en hund der var blevet overfaldet af hans hund. Og så var det så tæt på med Barney. Så det var direkte løgn. Han mente dog at det var vores egne hundes skyld, for "der skal to til en tango", at det var fordi jeg havde min i snor (nej jeg TOG ham i snor EFTER overfaldet), og beaglen var en hanhund (stadig ingen undskyldning!).

Alt i alt kom jeg hjem med en heldigvis uskadt hund, nogle rigtig grimme billeder på nethinden og en angst for hundeskoven, samt en opdagelse om at når det gælder så kan jeg åbenbart godt sætte mine grænser.

 

Og ja - jeg kunne have holdt mig fra hundeskoven. For der er en stor risiko når man går i hundeskov, men vi har også bare SÅ mange hyggeligt stunder derude, og dem vil jeg savne!

Men jeg kommer der i hvert fald ikke lige alene igen.

Og puha - jeg har altså ikke kræfter til at redde min hund fra en kæmpe stor rottweiler hanhund. Jeg er SÅ glad for at jeg nåede at gribe ind inden det gik så galt.

Manden vil fortsat komme i skoven oplyste han.

Episoden med beaglen er anmeldt til politiet, og jeg ringede også for at melde min episode, men da min hund ikke er bidt kan de desværre ikke gøre så meget.

 

Så alt i alt endte turen i hundeskoven ikke så godt som jeg havde tænkt. Ville bare have givet min hund en super god oplevelse den eftermiddag.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 75
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Kæft, hvor en rystende og forfærdelig oplevelse! Godt at din hund er okay :ae:

 

Sådan en oplevelse bekræfter mig endnu engang i aldrig at komme i hundeskov, forstår ikke hvorfor den ejer med beaglen tør at komme der igen efter første overfald, stakkels hund at opleve det igen :cry:

 

Hvis jeg var dig, ville jeg aldrig komme der igen, kan du evt ikke aftale private playdates med dem han leger godt med? Og sikke en kæmpe idiot ham med rottweilerne!!

Link til indlæg
Del på andre sites

Ej hvor er det bare trist :( Første gang jeg var i hundeskov med min hvalp (da var hun ca. 14 uger), kom der umiddelbart efter vi var gået ind, en stor labrador blanding løbende, uden ejer, for at parre min tæve og hoppe op på hende, hun lagde sig også ned på ryggen med halen mellem benene og følte sig meget presset, heldigvis kom der hurtigt en anden hundeejer derhen med hans 2 dobermann's, og fjernede hunden, men det resulterede i at blandingen begyndte at overfalde den ene dobermann, og først DER kom ejeren, slentrende, imens han råbte efter hunden (som selvfølgelig ikke lystrede) -.- Han fik endelig fat i hunden og gik ud igen, uden en undskyldning eller noget som helst..

Men derfor kommer vi der stadig :) Er dog altid meget obs på hunde der nærmer sig + jeg prøver at tage derhen når der ikke er så mange mennesker ^^

Link til indlæg
Del på andre sites

Sikke dog en idiot! Dem der har beaglen har forhåbentlig anmeldt det? Dog kan jeg oplyse, at jeg har set en lignende episode med en dobertæve og en cairndreng. Doberejeren fik en bøde på (vist nok) 3.000 kr, og intet pålæg om kurv eller line - fordi det skete i en hundeskov.

 

Det skal så siges at det faktisk var cairn'en der lagde op til ballade, og at doberejeren dels uden bøvl betalte regningen og i øvrigt var ret fornuftig mht. at erklære, at det var sidste gang tæven fik mulighed for at gøre skade på en anden hund.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for jeres svar.

Ja jeg havde faktisk en lang periode uden hundeskov. Min forrige hund havde en hjerneskade som gjorde at han ikke fungerede godt med andre hunde (han bed dog ikk), men kunne være meget voldsom i sin fremtræden, så han blev holdt væk derfra. Og aflivet da han var 3 år, da jeg til sidst ikke turde stole på at han ikke kunne finde på at bide en endag.

Jeg synes bare tit at det er SÅ hyggeligt at tage i hundeskoven, snakke om hund osv. Og så fordi hundeskoven ligger tæt på og at man ikke behøver aftale tidspunkt eller noget med nogen, man kan bare køre når man lige har lyst og tid, og min hund får mulighed for at møde andre og lære mange forskellige hundes kropssprog. Og så elsker jeg det sociale i det.

Men foreløbig kommer jeg der ikke. Jo måske hvis kæresten vil med eller lignende, for jeg tør ikke alene. Hvis man er to kan den ene jo prøve at "redde" hunden og den anden at holde de andre hunde væk.

Men ja - jeg har også mine forholdsregler med hundeskoven og prøver også at komme der når der ikke er så mange. Nu ved jeg så hvad bil han er kørt i, og kan undgå at gå ind hvis han holder der, men tænk hvis vi er derinde og han så kommer? Så er vi jo på den? der er kun 3 låger i skoven, så det er ikke alle steder man hurtigt kan komme ud, og jeg kan altså ikke løfte 30 kg. retriever over det høje hegn.

Men puha - er bare så lettet over at jeg kunne se at det vil ende galt og at jeg kunne nå at reagere inden! Det er rigtig grimt når først de har fat i dem.

Jeg er sikker på at dem med beaglen har anmeldt det, da forsikringen også skulle ind over med ejerens bukser. Og de fik mit nummer så de kunne ringe hvis de havde brug for et øjenvidne. Og da jeg snakkede med politiet igår var de meget søde og hjælpsomme og sagde at den hund sinpelthen skulle have mundkurv på, og politimanden var 100 % på min side, men kunne desværre intet gøre for mig, da min hund heldigvis er uden huller.

Link til indlæg
Del på andre sites

Det var hundeskoven ude ved bøllingsø (i nærheden af klosterlund). En lille faktisk meget hyggelig hundeskov, men desværre kommer der indimellem nogle grimme typer derude...

 

Det er (heldigvis) aldrig et sted vi har været, eller overvejet. Da jeg boede i Ringkøbing, brugte jeg stort set hundeskoven dagligt, med både en intakt hanhund og en intakt tæve, og oplevede aldrig ballade.

Nu bor vi i Holstebro, og bruger den i Tipsbjerg og har heller ikk oplevet nogle dumme ting derude...

Link til indlæg
Del på andre sites

Sikke en dum oplevelse, både for din hund og dig. Godt der ikke skete Barney noget , men synd det gik ud over Beaglen.

Jeg sidder her og får flashback, for det samme er sket for mig et par gange i vores hundeskov.

Første gang er med min labrador Bella og vores nu afdøde hund Speedy.

Vi plejer altid, at tage vores hunde i snor, når vi kan høre lågen smække indtil hundeskoven, men den pågældende dag , havde vi ikke hørt, at der kom nogen og vi leger med pind med Bella. Jeg når ikke, at se at der er kommet nogen ind i skoven, før end jeg har kastet pinden, som Bella jo styrter efter. Men imod os kommer en schæferhund farende og vælter Bella om på ryggen og imens står den og savler og knurre med munden ved hendes hals. Jeg bliver fuldstændig chokeret og den idiot til ejer kommer luntene et godt stykke derfra , så råber jeg helt hysterisk til ham, at han skal kalde sin hund til sig og da han endelig kommer der hen og får fjernet sin hund siger han : der skete jo ikke noget , nej, men det var nok mere held end forstand, siger jeg så til ham. Sådan en fladpande. Nu sidder jeg og bliver helt sur igen.

Anden gang var med Tulle , der blev jagtet af en afrikansk løvehund, der skete heldigvis ikke noget, men hold kæft, hvor bliver man bange og vred over, at folk der ikke har styr på deres hunde, lader dem løbe løse.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Valishia

Føj en grim historie :evil: og sikke en idiot...

Vores "hunde"skov er en åben skov uden indhegning, men vi har så til gengæld de ejere, der bare sidder og ævler og ikke holder øje med deres hunde... Så lige pludselig er man alene med situationen og det er dælme træls... :evil:

Jeg holder mig selv fra hundeskove samt steder, hvor der færdes for mange løse hunde på en gang, for de respekterer ikke altid Hope's signaler, selvom de er meget synlige... Og aftaler legetider med andre for at socialisere med de, som har styr på deres hunde og hvor vi har styr på situationen. Dette kan klart anbefales :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Alt i alt kom jeg hjem med en heldigvis uskadt hund, nogle rigtig grimme billeder på nethinden og en angst for hundeskoven, samt en opdagelse om at når det gælder så kan jeg åbenbart godt sætte mine grænser.

Ja fysisk er din hund uskadt, men om den har taget skade er ikke til at vide. Den kan sagtens tage denne oplevelse med sig i rygsækken uden du ser det. Måske vil den først have synlige reaktioner på oplevelsen når den modnes mentalt. Personligt er jeg mindst lisså bange for at mine hunde skal få psykiske skader som fysiske.

 

Jeg er helt sikker på at de har gjort det i god tro. Man kan jo hurtigt komme til at leve sit liv i frygt og ikke turde noget som helst. Og for hver gang det går galt, går det jo heldigvis godt 1000 gange. Og det er jo de gange man kommer der for.

Men det kan være den ene oplevelse der kommer til at have betydning for resten af hundens liv - hvis den altså overlever.

Link til indlæg
Del på andre sites

Sikke dog en narrøv. Godt han kom lidt ned med nakken tilsidst, for så kan det være at han tænker sig lidt om inden næste gang.

 

Jeg har heldigvis kun haft en enkelt uheldig episode fra hundeskovene, med en kamphundetæve der holdt min hund op, men tilgengæld flere dumme episoder andre steder end i hundeskove (bl.a. et umotiveret overfald på en sti og vrede hunde der kommer styrtende ud fra haver) så rent statisktisk burde jeg være mere utryg ved at gå på gaden end i hundeskovene. Må også sige at jeg da er rimelig tryg ved at færdes der, og man skal jo også huske på hvor mange hunde man møder sådanne steder, kontra udenfor hundeskovene.

 

Hvis du ellers er glad for at gå i hundeskov, så lad være med at lytte for meget til den negative holdning som nogle folk herinde har. Ofte ved de slet ikke hvad det er og de færdes jo ikke i din hundeskov og ved derfor ikke noget om hvordan der er. Selvfølgelig kan der ske uheldige ting (idioter findes der jo alle vegne) men tænk på hvor mange hunde du har mødt, som du og din hund har haft glæde af at møde og som har givet jer en masse positive oplevelser, inden du lader dig skræmme væk.

 

Jeg har godt nok ondt af den lille beagel......allermest fordi den er i besiddelse af en ejer, der trods tidligere dårlige oplevelser i hundeskoven alligevel vælger at slæbe den med derind.

Stakkels hund!:(

 

Min hund blev gennemtygget af en ambull på et stisystem hjemme hvor vi bor,.... hvad vil du så sige om min hund?. Er han en stakkel fordi jeg stadigvæk går tur på det stisystem?. Der er ikke større risiko for at der sker noget grimt i hundeskovene,... tværtimod, er min erfaring.

 

Rønnebærene er sure og sommetider kan jeg blive lidt træt i håret af at nogle forsøger at skabe indtryk af at hundeskove er et sted hvor man kun kommer hvis man er villig til at få sin hund ædt af andre hunde. Faktisk synes jeg det er underligt at der ikke sker flere grimme episoder end der gør.

Link til indlæg
Del på andre sites

Grim oplevelse du og Barney har haft, ingen tvivl.

 

Jeg har også prøvet det en gang for nylig, hvor jeg var ude med min lånehund Viggo i hundeskoven.

Vi kommer ind ad lågen som vi plejer, jeg tjekker lige hvordan det ser ud med hunde, inden jeg slipper løs. Tjekker mest p.g.a at jeg ikke vil risikere at lukke nogle ud, eller de står lige bag Viggo når vi kommer ind. Jeg slipper ham og han smutter hen for at lette ben som det første, man er jo ikke en hanhund for ingenting :) Der kommer noget susende forbi mig og den her forvokset labradorblanding sidder i flæsket på ham. Viggo går i panik, prøvet at slippe væk, men den bliver ved at gå på ham og det var ikke for sjov. Jeg brøler som bare satan og bryder ind mellem dem. Viggo kommer om bag mig og jeg står og blokere for den anden hund. Ejeren kom så også vadende, ingen grund til hastværk.. Jeg beder ham ret bestemt om at få styr på hans hund. Han kigger på mig og derefter Viggo. "Det kræ der er sgu ikke noget værd, så kan da være for helved lige meget", siger han og peger på Viggo. Så tog han fat i nakken på hans hund og spyttede den største grønhakker efter mig og gik. Der gik klappen ned for mig, at sige sådan noget til mig om min (låne)hund slog mig fuldstændig ud af kurs. Jeg nåede ikke at sige noget mere til ham.

Efter jeg havde undersøgt Viggo, det var heldigvis ikke sket noget, og fået ham beroliget lidt var han fit for fight igen. Han spurtede rundt og snuste til alle muldvarpeskudene som han plejede.

 

Vi kommer stadig i hundeskoven og der er ikke noget med Viggo. Han vil ind i den skov og det skal bare være nu!

 

Så jeg vil helt klart give Ascha ret. Det kan ske på en almindelig gåtur eller sågar haven hvis uheldet er ude.

 

Forresten, Viggo er en cocker spaniel :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Tusinde tak for alle jeres svar.

Ja uheld kan desværre ske alle steder - med mine forrige hunde skete det desværre også rigtig mange gange (uden for hundeskoven).

 

Hopsa: Min hund skal bruges til konkurrence hund i både lydighed og agility, og derfor er det vigtigt for mig at han kan med andre hunde, så jeg ikke skal være ekstra obs på ham når han er med ude. Derfor gør jeg faktisk også rigtig meget ud af at passe på ham, og jeg ved at det er meget vigtigt at passe på hans psyke.

Ved denne oplevelse er han selvfølgelig blevet forskrækket, men jeg er også overbevist om at han oplevede at da det virkelig gjaldt var jeg der til at hjælpe ham. Så han fik sig selvfølgelig en forskrækkelse, men da han ikke blev bidt tror jeg faktisk ikke oplevelsen var så hård ved ham. Han er en rigtig sej hund og der skal faktisk en del til at slå ham ud, så jeg er ikke så bekymret for hans psyke i denne situation. Og da først vi var gået fra hundene og mændende var han helt sig selv, og den første hund han så (en sort labrador ved lågen), trak han hen imod og fik lov at hilse på, og der var han helt sig selv, nysgerrig, legesyg, fremme og jeg kunne INTET mærke på ham.

Og igår da vi var nogle stykker fra mit hold ude og gå spor, trak han også for at komme hen til de andre hunde (Også store mørke hunde), så jeg tror at vi begge slap med en forskrækkelse.

Selvom jeg gør alt for at passe på ham, kan jeg jo ikke garantere at der ikke sker ham noget. Jeg kan jo ikke garantere at der ikke kommer en hund ind i vores have og angriber. Jeg kan heller ikke garantere at der ikke kommer en hund ud fra en have og angriber mens vi er på luftetur. Eller at en hund slipper løs til træning og går på min hund. Min hund er en brugshund med stort B. Han bliver brugt til alt og så snart han er udvokset skal han bruges meget mere, være mere med ude, være med på cykelture osv. Og ja - jo mere min hund er ude, jo mere udsat er den. Den risiko har jeg valgt at løbe for min hund elsker at være ude og jeg har købt ham for at have ham med. Men du har ret - en dårlig oplevelse er nok. Men jeg vil aldrig kunne garantere at han ikke får den dårlige oplevelse, ligegyldig hvor jeg befinder mig.

 

Jeg har haft en labradog blanding som desværre blev aflivet sidste år af alderdom. Han blev overfaldt 4 gange (men aldrig i hundeskoven). Han blev bange for den specifikke hund der havde gjort det, og gik en stor bue udenom den. Men han generaliserede ikke. Han blev engang overfaldt af en stor mørk hund fra klubben. Den var han bange for resten af hans liv. Men ingen andre store mørke hunde var han bange for. Så det er altså muligt at de ikke bliver ødelagt af et overfald, selvom det er grimt. Og heldigvis har Barney bare et super rigtig godt sind og er svær at kue så jeg tror virkelig ikke denne oplevelse får betydning for ham.

Men man kan aldrig vide, men på den anden side kan jeg jo heller ikke vide om han en dag bliver hanhunde-aggresiv, selvom jeg har gjort alt for at forebygge det.

Jeg har valgt at leve livet med de risiko der nu er. Jeg vil ikke leve halvt pga. af frygt.

Link til indlæg
Del på andre sites

Sikke en grim oplevelse for en ung hund :(

 

Men det er ikke korrekt at kalde det for et overfald når vi er vant til at associere dette med kød i munden og fysiske skader. Overfald plejer at betyde at en hund kommer og ud fra intet begynder at slås.

Hvis situationen var fortsat kunne det have endt med overfald da Barney lå ned sådan som du fortæller det. bare sådan lige for at få billedet på plads og kalde tingene det de er.

Jeg håber Barney kan møde en hel masse rare hunde i dagene fremover så han kan få udvisket oplevelsen så godt det er muligt.

 

Hvordan virkede han, da I gik fra stedet?

 

Husk at din opførsel ved de næste hundemøder har stor betydning for Barneys oplevelse

 

Selv har jeg ingen grimme oplevelser haft i hundeskove de få gange jeg har været sådanne steder.

Tiføjelse: Nå nu læste jeg lige dit næste indlæg med et par gode hundesituationer. Dejligt :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

sommetider kan jeg blive lidt træt i håret af at nogle forsøger at skabe indtryk af at hundeskove er et sted hvor man kun kommer hvis man er villig til at få sin hund ædt af andre hunde. Faktisk synes jeg det er underligt at der ikke sker flere grimme episoder end der gør.

Enig!

 

Men nu også helt enig med Hopsa, som vægter en evt. psykisk skade lige så højt som en slem fysisk ditto. Men det kan vi sikkert alle være enige om. Jeg har så kun haft en enkelt hund, der simpelthen fik et chock som bittelille hvalp, men hans opførsel i den efterfølgede uge var forfærdelig at se på. Hvis vi ikke indædt havde sat os for at ændre det, så kunne han nemt have udviklet sig til en bister herre som voksen. Føj for en tanke.

Link til indlæg
Del på andre sites

Men det er ikke korrekt at kalde det for et overfald når vi er vant til at associere dette med kød i munden og fysiske skader. Overfald plejer at betyde at en hund kommer og ud fra intet begynder at slås.

Hvis situationen var fortsat kunne det have endt med overfald da Barney lå ned sådan som du fortæller det. bare sådan lige for at få billedet på plads og kalde tingene det de er.

Jeg bed også mærke i, at Barney - trods rig lejlighed for at blive bidt - heldigvis ikke blev det. At folk helt naturligt griber ind og råber op kan få en truende situation til at udvikle sig uheldigt. Men det skete ikke.

 

Nå, men det skrev du jo så fint, så jeg siger ikke mere. :vinken:

Link til indlæg
Del på andre sites

Sikke dog en narrøv. Godt han kom lidt ned med nakken tilsidst, for så kan det være at han tænker sig lidt om inden næste gang.

 

Hvem synes du kom ned med nakken?

Rottweilerejeren, der proklamerer at det er alle de andres skyld og desuden har tænkt sig at blive ved med at komme i hundeskoven, eller de to hunde, hans hund nåede at overfalde på sin vej?

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvem synes du kom ned med nakken?

Rottweilerejeren, der proklamerer at det er alle de andres skyld og desuden har tænkt sig at blive ved med at komme i hundeskoven, eller de to hunde, hans hund nåede at overfalde på sin vej?

Nå ja, måske forkert formuleret, men han blev da anmeldt og nåede også at opdage at han havde gjort i nælderne, hvilket bl.a. kom til udtryk ved at han undskyldte til TS og tilbød en anden erstatning. Det med at han påstod at han ville fortsætte med at komme i skoven, kan jo ligeså godt være noget lille-menneske-noget a`la: I skal ihvertfald ikke tro at jeg indrømmer jeg har været forkert på den.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst FrøkenWhipsy
Sikke dog en idiot! Dem der har beaglen har forhåbentlig anmeldt det? Dog kan jeg oplyse, at jeg har set en lignende episode med en dobertæve og en cairndreng. Doberejeren fik en bøde på (vist nok) 3.000 kr, og intet pålæg om kurv eller line - fordi det skete i en hundeskov.

 

Det skal så siges at det faktisk var cairn'en der lagde op til ballade, og at doberejeren dels uden bøvl betalte regningen og i øvrigt var ret fornuftig mht. at erklære, at det var sidste gang tæven fik mulighed for at gøre skade på en anden hund.

 

Puha, Ja den episode var ikke rar.

Qairo havde faktisk leget med dobertæven et par dage forinden og de legede SÅ fint sammen. Meget ærgerligt for alle parter at det endte sådan der.

 

Men - er så ked af at du har skulle være ude for sådan en tur med din unghund. Er han OK - altså sådan psykisk?

Og sikke da en klaphat ham manden :( Øv !

Synes helt sikkert ikke at man skal gå med til at melde det UDENOM forsikringsselskabet!!

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej,

 

Pyh for en forskrækkelse - jeg synes at det var flot og modigt at du fik sagt fra.

 

Jeg undgår også helst selv hundeskove, da man aldrig kan vide hvilke hunde(og ejere;-)) man møder og jeg har da også haft et par uheldige oplevelser selv.

 

Så derfor leger "vi" kun med hunde vi kender.

 

V.H. Sille

Link til indlæg
Del på andre sites

Idioter som ham, kan man møde andre steder end hundeskoven, så lad ikke det være det, som holder dig fra hundeskoven. Godt din hund ikke led fysisk skade, men klart du skal holde øje med psykiske tegn.. syndes også TS klarede situationen godt, man skal ikke bare lade sådan en klaphat tromle en. Håber heller ikke der skete noget alvorligt med den anden hund, som kom i karambolage med Rotten.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...