Hop til indhold

Nysgerrig- dårlige vaner ?


Gæst Stella
 Share

Recommended Posts

Begge mine springer op ad gæster, Sally nærmest bare hopper rundt i luften, men Charles sætter forpoterne på, og har et par gange kradser mine veninder på halsen. Det gør P*SSE ondt!!

Sally bliver overstadig og "bider" i folks hænder og arme, det er Charles DOG næsten holdt op med nu...

Sallys indkald er mildest talt groteskt dårligt, hvis hun kan se andre hunde..

Charles har tygget i en del af Agnes' (vores datter) legetøj, han er 4 men kan stadig ikke lade ting være :rolleyes:

De stjæler begge mad, hvis de kan slippe afsted med det.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 68
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Åhh barney gør kun to pinlige ting:

1. Han brummer når han ser andre hunde. Mest af usikkerhed. Vi træner på det for synes det er pinligt! Lyder jo som om han vil æde andres hund. Får han så lov at hilse er der intet så han er skam ganske rar.

2. Det mest pinlige problem jeg ikke ved hvordan jeg skal lære ham af med. Han snuser til fremmede mennesker. Og ikke bare snuser lidt - helst næsen helt ind i skridtet og har de været i kontakt med en tæve kan han da også lige slikke lidt. Det er død pinligt og det synes de fleste folk faktisk også! Så vi prøver altid at holde afstand til andre mennesker :D pinligt at skal undskylde at barney vold-snuser sådan.

 

Ellers opfører han sig vist ganske anstændigt :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Synes der er nogle herlige historier i denne her tråd! :klap:

 

Ozzie synger MEGET højt og øredøvende når hun transporteres rundt... det kan godt være en smule pinligt i busser og tog når hun rigtig sætter igang.

 

Hun tigger virkelig meget og nogen (ikke mig da :engel:) synes det er ret sødt, så hun har lært at gøre det på alle mulige skøre måder, hun vinker mere end dronningen, hun hopper op på alle former for møbler, hun henter tusind ting og kommer og smider dem i skødet af folk for at få mad i bytte, hun smider sig på gulvet med alle fire stænger i vejret, hun stønner så højlydt at selv den bedste pornoskuespiller ville være misundelig. Desuden savler hun nogle gange ukontrolleret og piber meget skingert og højt.

 

Hvis hun ser en kat/hare/hjort eller et egern så kaster hun nogle gange alle sine kilo efter den - har rykket min arm af led flere gange. Nogle gange kan hun ikke høre oveni. :oops:

 

Normalt stjæler hun ikke fra borde, men nogle gange er fristelsen for stor at modstå - således til min fødselsdag da Ozzie var et år - kæresten havde købt en fiiiiiiiiiin, flot kage og lige da gæsterne og vi skulle igang med at nyde kagen opdagede vi en hund med flødeskumskinder stå ved siden af bordet med en kage på hvor der manglede en meget stor bid.

 

Hun æder de klammeste ting, lort osv.

 

Hun hopper oveni mine planter hver gang andre hunde, katte, egern eller fugle tillader sig at gå ind på hendes grund. :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Puuuha, min hund er jo totalt pinlig! :oops:

 

Hun har jo verdens klammeste fetish!

Der var jo dengang hvor min familie og jeg var på ferie. Det var en dejlig dag med solskin, og Eris havde opført sig så eksemplarisk! Hun luntede afsted på de store græsmarker i sin flexsnor. Pludselig samler hun noget mørkt op og styrter afsted med det! Det viste sig så at være en GEDELORT som hun lige synes, hun skulle have med!! Hele familien grinte, lavede jokes og skar ansigt imens jeg panisk løb rundt og prøvede at hale Eris ind i linen igen! :damn::damn: Føj for satan!!

 

Så var der den anden gang, hvor min kæreste og jeg var ude og besøge svigermor og svigerfar.. Vi sad ude i deres store indhegnede have og drak hjemmelavet æblejuice. Eris syntes så det ville være en god idé at få fat i en hestepære! :badr: Ikke nok med det, så skulle den da også slæbes indenfor og under bordet på svigerforældrenes tæppe og gnaves i stykker. FØJ for satan! Neeeej hvor var det bare pinligt! :oops:

 

Eris er også god til at gå ud på sofabordet om natten og lede efter mad og hun finder da også en pakke smør eller spegepølse i ny og næ. :-D

Hun tigger helt vildt meget, og stadig giver vi hende mad ved bordet..

Hun er ekstremt excited/vild, og kræver opmærksomhed fra hunde, mennesker og børn. Hun er ikke til at holde i ro.

Eris hopper op af folk :-D

 

Det var lige det jeg kunne komme i tanke om! :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

hehe :lol:

 

Jaeh.. Nissan er vist ikke særlig velopdragen..

 

Han tager selv hvis folk ikke giver ham, når han tigger..

Ida-Asta mistede næsten sine fingre for en kage.. :bighug:

 

han rækker hovedet heeelt ind over sofabordet for at nå det han evt. gerne vil have..

 

han slikker min lillebror på 3 på tæerne. så smider han alt bestik og der ligger mad klar til servering på gulvet.

 

han gøer! og piber! er han bare det mindste utilfreds kan han gå rundt og pibe i timesvis. ignorering hjælper ikke, han snakker bare med sig selv istedet.

 

han springer ud mod andre hunde når han er i snor, om han gøer af dem er 50/50.

 

når det er mørkt skal folk ikke gå forbi på parkeringspladsen..

 

han hopper op af alle andre end mig, så ved ikke hvordan jeg skal træne det, når folk ikke vil lege med? men forventer at alt ligger på mine skuldre?

 

han spiser katte- og fårelort.

 

han stjæler sokker og ødelægger dem.

 

han er ikke særlig god til at gå i snor..

 

ser han kat/hjort, går han helt amok. ekstremt pinligt!

 

udover det er han da meget sød :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Min hund gider ikke gå på det sidste, og flere dyrlægetjek har konkluderet det nok bare er dovenskab. Hey så passer hunden jo godt til sin ejer. :hmm:

Hun har siden hvalp haft beslag på samtlige puder i huset, selv min hovedpude er ikke fri for at blive pattet og humpet på - og har smidt en del pudebetræk ud pga huller..

Gider ikke spise dyrt hundemad, taste of the wild/wolfsblut er noget puha føj ulækker mad - hellere noget billigere Arion..? >_<

Link til indlæg
Del på andre sites

Hov, glemte da, at hvis ikke døren er lukket ud til badeværelset når vi tager afsted om morgenen, så henter hun ting derude.

 

Sidst havde jeg mens. og de forskellige ting stod ude ved toilettet - da vi tog afsted.

Da vi kom hjem lå bind og trusseindlæg rundt i gangen og kassen med tampax lå inde i hendes transportbur. Hun har rigtig hygget sig.

Heldigvis kan hun ikke komme til skraldespanden :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan også godt bidrage med en enkelt ting mere (det er løgn, jeg kunne skrive en hel roman :oops:): Oluf er VERDENS STØRSTE VELCRO-HUND! :damn:

 

Jeg ved godt at jeg selv har sagt at jeg foretrækker velcro-hunde, men helt ærligt, han jamrer non-stop lige så snart vi ikke har kropskontakt :stupid:

 

I går aftes lagde jeg mig i hængekøjen for at se Prometheus, og bestemte mig til at ignorere hans konstante piven. Jeg klarede det ca. 40% inde i filmen, så holdt nervesystemet ikke til mere og jeg skreg "HOLD SÅ KÆÆÆÆÆFT!!!!", og så var der stille.

Jeg følte mig som verdens ondeste hundeejer, men helt ærligt, han skal jo lære det :oops: Vi var ca. 1 meter fra hinanden...

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså ud over

- han har udnævnt sig til KONGEN over Esbjerg

- han humper min dyne

- han sparker døren op til badeværelset, når man sidder der og hygger sig

- han tyv-starter til AG

- han trækker a H til

- han tigger ved bordet hos mine forældre

- han hyrder ALLE dyr. Også de kæmpe store lang-hårede køer med horn så store som en chevy!

- han hyler ad alle udryknings-køretøjer

- han piver som en lille mus, når han keder sig

 

Så syntes jeg Dupond er ret velopdragen ...... :D

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Kvapsekind

Tak for et godt grin over morgenkaffen :klap:

 

Her i huset er Kvapsekinden jo konge, og Kællingen er dronning. Kællingen er et produkt af alle mine fejl som førstegangs hundeejer, og hun er den mest uopdragne hund jeg kender, og den med flest dårlige vaner.

 

Intet i huset er helligt, og Kællingen går på bordene og henter hvad hun vil have - hvis det vel og mærke kan spises. Her i huset forlader man ikke sin mad ubevogtet hvis man ønsker selv at spise den. Det er en regel man hurtigt lærer når man kigger på sin tallerken og opdager at der kun ligger et tørt stykke rugbrød med ristet løg og remulade.....roastbeefen er pludseligt forsvundet!?

Hvis man så selv har fornøjelsen af at spise sin mad, er man sikker på at man har en hund med stooooore bedende øjne der sidder klistret op af en og ser ud som om at den aaaaldrig får noget at spise :roll:

 

Når den gamle Kælling så går i barndom kan man finde diverse ting fra vasketøjskurven over alt. Hvis datteren er hjemme, og i et øjebliks dumhed ikke har lukket døren til sit værelse - jamen så går jagten på g-streng og push-up bh'er rundt omkring på ejendommen. Svigerforældrene bor på gården klods op af vores, og svigermor er kommet anstigende med flere stykker meget småt lingeri som hun har fundet rundt omkring i gårdspladsen. Behøver jeg at sige at datteren ikke er vild med Kællingen de dage? :slem:

 

Kællingen bryder sig desuden ikke om at sidde i bur når hun skal med ud at køre, så hun sidder på passagersædet ved siden af mig. Det i sig selv er ikke noget problem da hunden sidder bom-stille...lige indtil hun ser en hund ud af ruden. Hun er overbevist om at alle hunde hun ser er ude på at spise både hende og bilen, så hun flyver op og gør, skriger og hyler. Jeg skal jævnligt pudse ruderne i bilen da de er smurt ind i hunde savl og snot, samt poteaftryk. Situationen er dog allermest pinlig når vi holder på en p-plads ved f.eks netto og der sidder en hund i en anden bil...vi har fået mange fordømmende blikke på den konto.

 

Så, ja, mine hunde er enormt uopdragne med mange dårlige vaner :blink:

 

Mvh

Kvapsekindens mor

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har skam også mine indrømmelser.

Starter med Molly , nu 12 år. Hun er aldrig løbet væk, dejligt, men hun gøer en del. Hun har aldrig lavet udfald mod hverken hunde eller mennesker. Hun er husets dramaqueen og kan få hele flokken i vild gøende oprør. Hvis det banker på døren , hvis hun tror jeg taler i tlf for at aftale gåtur med andre,når jeg laver aftensmad til dem. Hun springer op i vindueskarmen og æder blomsterne på mine hibiscus og tillige mine squas i haven, hvis jeg ikke dækker med trådnet. Hun tager pinde, bolde,pivdyr og alt muligt med i seng til natten. Og med alderen en hundelort, hvis det kun er det, hun kan finde i haven på aftentissetur. Hun er en stor personlighed.

 

Laura stjæler alt spiseligt, undtagen løg.Er aldrig, kun een gang gjordt noget farligt, Hun løb mod en hund på marken , jeg kaldte og hun opførte sig som kom der nogen, hun kendte,.

Denne schæfer var i snor og lavede et udfald på meteres afstand og Laura skreg i vilden sky.

 

Debbie, Mollys datter kan finde på at smutte på fuglejagt på egen pote, og ingen solsorte unger herfra kommer levende på vingerne.

 

Græske Nana har aldrig gidet træne med mig, ikke engang klikker. Max 5 min . Hun stikker også af ind i mellem. Og siden hun gik på hvalpemotivation har det ikke lykkedes mig bare at dække hende af. Hun hader med årene, som sin mor fremmede hunde, men har ellers er rimeligt indkald.

Nana slagtede min dyre (havde fået den gratis)stresslees læderlænestol, for at se hvad der var under skindet. og da jeg fik ny brugt stor hjørnesofa som erstatning for den slidte, så nappede hun lige i syningerne i begge armlæg.

Nana sover under dyne og vækker mig, hvis den glider af hende om natten.Og går pibende rundt, hvis en anden har lagt sig i hendes ende af sengen om natten.

 

Græske Snoopy er mit problembarn, så blid og lidt usikker og ind i mellem tager fanden ved ham. Han hyrder så alt der bevæger sig og jager også. For 3 mdr siden fangede han desværre en kat som han bed ihjel, da vi ikke kunne komme til ham. Han stod med den i en lavvandet dyb grøft og Debbie hjalp til. Og rendte bare lidt hen af grøften når vi nærmede os.

Snoopy får jeg aldrig 100 % styr på. Snoopy kan ikke bare gå løs så mange steder.

 

Freddy, Debbies søn er nu 2 1/2 år og er så Ullafikseret, så han slet ikke kan gå med andre bare 2 meter fra mig. Stoler ikke 100 % på ham mht andre hanhunde. På det sidste kan han dog tage en spurter væk fra mig for at lette råger på bondens mark.

 

Man keder sig ikke med 6 så mobile hunde.

 

PS: sidste nyt om Goofy.Debbies søn af sidste kuld. Solgt som 1 årig.

Han trives fint og manden er begyndt jagttræning med ham så småt og er tilfreds med ham.

Link til indlæg
Del på andre sites

Denne her tråd bliver bare bedre og bedre :klap: Staaaaakkels Oluf hahahaha.

 

Er selvfølgelig kommet i tanke om lidt mere om Ozzie... (hvor gad jeg egentlig godt se hundene lave en tråd om de dårlige vaner vi har og alle de ulykker vi laver :mrgreen:) Kender i det hvor man føler man har styr på hundedyret i den og den situation? Fx med at hoppe op, der syntes jeg at jeg havde så fin styr på Ozzie, det kunne hun da aldrig finde på.... men altså accidents do happen. :mrgreen:

 

Første gang vil jeg tro at Ozzie var omkring et par år og vi mødtes med en dame og hendes hund, hundene har leget og vi stået og snakket, damen rooooooooser Ozzie til skyerne og lige da kommer Ozzie glad springende imod damen med 140 i timen. Damen kender Ozzie og forventer på ingen måde at Ozzie hopper op, hun plejer at standse kraftigt lige inden der er kontakt og hilse roligt med alle fire ben på jorden, men denne dag springer Ozzie med stor kraft med forbenene op på brystet af damen, der vælter som en meget tung træstamme med Ozzie springende omkring sig, storslikkende damen i hovedet.... det var ligesom ret svært at komme med undskyldninger nok.

 

Hver vinter tænker jeg også at nu er hun så gammel at hun må fatte at bare fordi aftensturen foregår i mørke behøver hun ikke at være på vagt.... og hvert efterår på de første aftensture er Ozzie en halv meter højere end normalt fordi det kunne jo være at mørket skjulte en morder eller endnu være, måske en kat. (det skøre er at natteturen er året rundt noget der foregår i mørke og der er hun aldrig på vagt)

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Miss_menelli

Håh... Har i hvertfald ikke velopdragne hunde og tror aldrig jeg har påstået det :lol:

 

Tværtimod, så mødes man af 3 balstyriske og jublende lykkelige hunde, der hopper og danser omkring en, når man sætter sine ben ude hos os.

Det tager dog kun kort tid inden de køler ned, men folk der ikke ved det og kender vores hunde kan godt blive en smule overvældede :engel:

 

Kaia sad tidligere ved bordenden og kiggede på vi spiste.

Nu er den plads dog overtaget af Yoda, som ligger på stolen UNDER bordet.... Spørg mig ikke hvorfor han synes det er fedt at ligge der, men det er bare hans plads.

 

Nå Bamse elsker nogen rigtig, rigtig højt, så tager han fat om armen på dem og slæber dem med rundt, uden egentlig at have et formål med det.

Tror bare han synes det er hyggeligt.

 

Yoda SPRINGER - Som i virkelig springer - i hovedet på folk, hvis man ikke lige har et vågent øje på ham og har ham i line, når han skal hilse på nye mennesker.

Det bliver dog bedre.

Han kan heller ikke finde ud af af bremse før han kommer hen til folk.

Han har nemlig ikke helt styr på bremselænge vs. fart endnu og torpedere derfor engang imellem sagesløse fremmede. :mrgreen:

 

Kaia er en skøde hunde og hopper op på skødet af alle der kommer indenfor døren, som den største selvfølgelighed og hun kan endda finde på at bruge ens ben som afsæt til at hoppe op i favnen på en... Knap så praktisk når man ikke lige er forberedt på det.

 

De graver huller i haven.... Mange huller!

 

Kaia finder også samtlige smuthuller i hegnet og patruljere resten af grunden, for så at stille sig op foran terrasse døren til gådspladsen og skriiiiige som en anden galning fordi vi tydeligvis er onde, onde mennesker, der ikke sørger for at lukke hende ind med det samme.

 

Bamse kan jo ikke lide fremmede hunde. Og det resultere i hysteri anfald, hvis jeg ikke er lidt på forkant med tingene og får hans opmærksomhed inden han bliver enig med sig selv om, at den anden hund og ejer skal skræmmes væk.

 

Yoda havde fisket en af mine BH'er op af vasketøjskurven i dag og fes glad og stolt rundt med den i munden og var rigtig træt af mig da jeg tog den fra ham.

I går var det en sok, tidligere en trøje, et tørklæde osv. Så vasketøjskurven skal være utilgængelig for ham, før den kan være i fred.

 

Alle hundene elsker åbenbart også trusserne fra snavsetøjet... Har ikke tal på, hvor mange trusser de har gnavet i stykker og det er sådan lidt små pinligt, når man får gæster og der enten ligger et par ret klamme trusser og flyder på gulvet, eller en af hundene kommer nok så stolt og aflevere et par til gæsten.

 

De leger og tumler indenfor og engang imellem går det også ud over vores sofa.

Især hvis de har været i bad, så skal sofaen af en eller anden grund ryddes for tæpper og pudder, som de så kan ligge og tørre sig i.

 

Kaia kan IKKE gå pænt i snor på gåture i naturen... Trods hendes ringe størrelse, så trækker hun som en anden trækhest og det er umuligt at have halsbånd på hende på gåture, hvis hun ikke skal brække nakken på sig selv.

 

Hvis de kan komme afsted med det, så slæber de gerne pinde med ind, for at gnave dem i tusinde stykker indenfor.

 

Kaia har også en vane med, at når vi skal hjem fra en gåtur, så skal hun mindst én gang fise tilbage i det sidste musehul hun fandt og skal hentes derfra, da hun konsekvent nægter at komme når jeg kalder. Dette kan godt gentage sig, hvis man er så naiv at tro, at damen nu har tænkt sig at følge med ind igen og derfor ikke putter en snor på hende.

Når hun så kommer ind i haven kan hun godt finde på at sætte sig foran udgangen til markerne og skrige som en lille forsømt og stakkels hund, der aldrig får lov at lave noget som helst sjovt....

 

Og nå ja.... Så er der jo episoden med den brugte tampon, som nok er glansnummeret over alle unoder mine kræ nogensinde har lavet...... :oops:

Link til indlæg
Del på andre sites

Charlie trækker som død og helvede når han går i snor men, hvis jeg slipper snoren så går han lige så fint et par skridt foran mig :lol: Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at lære ham ikke at trække :oops:

Han hopper op ad folk også mig selv, og jeg har aldrig gjort noget for at ændre det, det var jo ikke et problem for mig.. andre, hosthost

Han stikker af hver gang jeg finder selen frem, løber han over i kurv/bur/seng, kaster sig om på ryggen og logrer med hele kroppen.. Det var nemlig skide sjovt at lege fangeleg som hvalp, og jeg skænkede det ikke en tanke før han blev ældre og ikke synes det var så sjovt mere :oops:

Han må ikke gå på sofabordet eller stjæle mad, men Charlie både går på sofabordet og stjæler mad, hvis ikke jeg opmærksom :lol:

Han tigger, men det må han gerne (og han må også få ved bordet :engel:)

Han strinter når vi ude, men jeg smækker altid en ble på ham, ellers slapper jeg ikke af og render bare rundt efter ham for at holde øje om han letter ben.

Han spiser ikke klamheder og diverse på gåture, han ruller sig i det :badr: Der ikke noget så lækkert som langhårshund der ruller sig i bæ :lol:

 

Elsker mit lille møgkræ :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Miss_menelli
Nogen af os kender ikke til historien om tamponen? :blink:

 

Jamen... Den er knap så lækker. :genert:

 

Men jeg havde jeg nogle tøser på besøg til hygge og en del rødvin....

En eller flere har ramlet ind i den tid på måneden hvor tamponer bruges og havde pænt smidt den i spanden på toilettet...

 

Der synes Kaia så ikke den skulle være og havde muntret sig med den i et stykke tid.

 

Men det resultat at hun selv var tværet ind i blod, væggene og gulvet i gangen var fyldt med blodstænk og vi opdagede det først da hun lige så stolt kommer ind i stuen slæbende med tamponen i snoren, så selve tamponen trækkes hen af jorden....

 

Så gæt hvem der måtte have gang i en ordentlig gang rengøring og vask af hund?!

Mums.... :stupid:

Link til indlæg
Del på andre sites

Og alligevel elsker vi alle vores hunde højt :lun:

 

Simba er internat hund. Har godt hørt at alle internat hunde gøer meget, men troede ikke rigtig på det. Men Simba gøer: når der kommer gæster,post,reklamer o.l. Han gør når han ser en fugl, kat, rådyr o.l. Han gør når han tror har hører en lyd - hvis der f.eks. muligvis måske kører en bil oppe på vejen (hvor er jeg glad for at bo rigtig langt ude på landet). Han spiser alt hvad det ligger på køkken eller spisebordet. Om det så er køkkenrullen, så kan den spises.

 

Valde er vild med mig: Han spiser bunden i mine trusser, tømmer wc-spanden, hyler hvis han kan hører men ikke se mig. Sover midt i sengen - selvfølgelig. Og hopper op af alt og alle.

 

Dejlige hunde :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Dexter har også ædt sig igennem vores hegn, og de har været rendt væk og der gik 10 minutter før vi opdagede at de var væk.. Imens vi ledte efter dem var min eneste tanke "Bare der ikke er sket Dexter noget"... på intet tidspunkt skænkede jeg Penny en tanke... Efter de havde været væk i ca. 20 minutter i alt blev vi ringet op af en mand der havde fundet dem... Da vi hentede dem var han faktisk ret chokeret, han havde set Dexter krydse vejen, og Penny har været lige i hælende på ham... Han havde faktisk været få cm fra at ramme hende! Jeg fik det rigtig ringe over at jeg ikke havde tænkt på at hun kunne komme til skade..... Hegnet er fikset, og Penny har nu altid halsbånd på, hvilket hun ikke havde da de løb væk.

 

:ae: Sådan noget er bare ikke sjovt. Især bagefter hvor tankerne rigtigt kan gå i gang.

 

Egon er stukket af som 4 mdrs, over en mega befærdet vej. Derfra stolede jeg ikke rigtigt på ham igen. Alligevel er han - med snoren hængene løst efter sig - lusket afsted bag os hvor vi fulgtes med Samson og Halfdan og taget sig en ordenligt løbetur (heldigvis på hundevenligt område). Kom igen, så os, løb en gang til :damn: Søster Lagkage var ret bange på vores vegne.

 

 

Da de hver anden torsdag er alene hjemme i 8-10 timer har Penny lært at hun gerne må tisse på avis. Det betyder at hvis vi ikke fjerner breve/aviser/reklamer når de bliver smidt ind af brevsprækken, så tisser Penny på dem... Pænt træls når man skal betale sine regninger!

 

:sjov:

Jeg kan også godt bidrage med en enkelt ting mere (det er løgn, jeg kunne skrive en hel roman :oops:): Oluf er VERDENS STØRSTE VELCRO-HUND! :damn:

 

Jeg ved godt at jeg selv har sagt at jeg foretrækker velcro-hunde, men helt ærligt, han jamrer non-stop lige så snart vi ikke har kropskontakt :stupid:

 

I går aftes lagde jeg mig i hængekøjen for at se Prometheus, og bestemte mig til at ignorere hans konstante piven. Jeg klarede det ca. 40% inde i filmen, så holdt nervesystemet ikke til mere og jeg skreg "HOLD SÅ KÆÆÆÆÆFT!!!!", og så var der stille.

Jeg følte mig som verdens ondeste hundeejer, men helt ærligt, han skal jo lære det :oops: Vi var ca. 1 meter fra hinanden...

 

:sjov:

 

Åh ja. Råbe.

 

 

Egon gør sygt meget nogle gange og kan slet ikke stoppe igen, til tider får man bare NOK og råber af ham. Hvad gør dyret? Smækker sig i neje position og siger mmmrrrrrrrhhhh. What the fuck?

 

 

Det som sådan lige slår mig som mest pinligt er, at mine hunde hader det ene sæt naboer. Hvilket vi sådan set også gør, men hundene behøves ligesom ikke udbasunere det :oops: Så de gør og gør og gør når de kommer, heldigvis kun engang imellem.

 

Resten af hvad de gør er jo bare nuttet. Lige bortset fra at Benny trækker så meget at jeg kan have helt ondt i hele kroppen af at have været på tur med ham. Men det er vel ikke en dårlig vane som det er manglende (forståelig) træning. Vi har prøvet og det som måske kan være lidt pinligt er, at vi nu bare har givet op og tror der sker noget når han rammer 3 års alderen. Er kun 1,5 år til :oops:

 

Men hvad de gør: Benny æder alt muligt når vi ikke er hjemme, især ting andre dyr godt kan lide at ligge på. Eller ting i sengen. Egon æder alt muligt når vi ér hjemme, han har glemt at man ikke må stjæle fra bordet, så han har fået sig en del slik og diverse på det sidste.

 

Benny laver nogle syge hop mod fremmede hunde, men med snor på gør det at han bare bouncer tilbage igen. Ok pinligt. Egon gør hvis det passer ham og nogle gange i bilen kan han virkelig hate på en helt fremmed hund :vedikke: Andre gange er der slet ingenting.

Link til indlæg
Del på andre sites

Benny kejler helt over når jeg danser eller hopper, han bliver så vild at han både bider og napper. Alligevel danser jeg jævnligt :oops: Han hopper også op og stempler folk i maven når han bliver glad. Ikke så heldigt.

 

Egon tror alle i biler med nedrullede vinduer er til ham og jeg har mange gange lige nøjagtigt nået at redde bilen fra mudderpoter. Og så et par gange jeg ikke har nået det...

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...