Hop til indhold

Agilitytræning vinter / forår 2013-14


Amocca
 Share

Recommended Posts

JAAAAAA:banan: Det var dejligt at komme afsted igen....aaaaal for lang pause:cry:

 

****

 

Jeg har slalompinde fra Zooplus.....de er ok, er ved at være liiiiidt skæve. Men de er uundværlige til at indlære slalom. Havde jeg ikke haft dem var der gået mindst et par år med at lære det, det er der ikke tid til, til almindelig træning hos os i hvert fald...:engel:

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 1,1k
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hej i erfarne agility mennesker :-)

 

Nu bliver Rigmor 1 år lige om lidt, hvilket betyder hun lige pludselig må en masse mere til agility :banan: Så jeg tænkte at jeg ville prøve at investere i nogle billige agilityforhindringer. Jeg tænker et par spring, slalompinde og måske en lille tunnel... Er der andet i tænker kunne være godt?

 

Spørgsmålet er så hvor jeg skal købe disse ting?

 

Jeg har set man kan få forskellige ting på zooplus, men jeg aner ikke om disse ting vil være gode nok. Jeg kan bare se at det er billigt :lol:

http://www.zooplus.dk/esearch.htm#q%3Dagility%26cats%3D1Hund%257C2Leget%25C3%25B8j%2520og%2520Sport%26catl%3D3%26p%3D1%26ci%3DCategory_facet%253D1%253A2Leget%25C3%25B8j%2520og%2520Sport

 

Jeg har været glad for springene og slalomen fra Bilka/Netto (jeg er ikke så kvalitetsbevidst som Amocca:lol:). De er nemme at have med i bilen eller over skulderen, når man ikke har have.

Har brugt springene meget, selvom de ganske rigtigt taber spyddene. Men det er nu ikke noget der generer mig. Slalom er mest brugt til Mingus. Cajsa har brug for at de står helt lige, og når hun er kværnet igennem dem en enkelt gang, står de ikke lige længere. Og så laver hun fejl. Lulu er indlært med skrå pinde, men i blød jord er det for svært at styre hældningen på pindene. Så det gjorde jeg kun én gang. Desuden bliver pindene skæve af at blive vippet, så jeg har købt et helt nyt sæt, der ikke skal vippes.

Jeg har også et hjul, som jeg dog får brugt for lidt. Det er super til indlæring fordi der ikke er et mellemrum i siden, som hunden kan springe igennem. Noget Lulu ellers har ret nemt ved på de rigtige hjul. Jeg har brugt den lille tunnel meget da hun var lille og syntes de rigtige var ulækre med vand i.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har de der fra Bilka som sagt, og de er limet i bunden, har limet en af støtterne, men det er også det. De har holdt rimeligt faktisk. Og jeg har nu flyttet dem mange gange osv.

Men som slalom ville jeg finde noget ordenligt holdbart og ikke den billige slalom model med spyd, men jeg har også stor hund så det ville ikke holde :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Så er begge tøser trænet. De fik hver fire ture rundt på banen. Cassi havde samme drive på sidste runde som på første runde :roll: Carla var godt brugt efter de to første ture.

 

det var en super nem bane jeg havde fået lavet, bare en masse fremad(skidt for Cassi, men super for Carla), da vi har en holdkonkurrence i næste weekend og Carla og en anden hund der skal med har lidt ehm, kvaler med nogle af forhindringerne. For Carlas vedkommende er det vippen der især driller. Hun er ikke bange for at den vipper eller noget, men når den går op igen, så siger den en grim lyd synes hun, og så er den bare ikke spor sjov længere. Slalom lavede hun rigtig fint de første to ture, men så ramte hun muren og lavede fejl på den.

 

[video=youtube;c0u-c8NTGCY]

Carla agilitytræning.

 

det føltes altså som om det gik helt vildt hurtigt med hende, så synes slet ikke det ser lige så hurtigt ud på videoen:fornaermet: Men måske jeg bliver snydt af at jeg rent faktisk skal løbe med den her hund :genert: Hun har dog power på efter vippen og er helt stolt af hendes pose, som hun tager så sikkert. Hun var så hunderæd for den i starten.

 

Cassi er der ikke noget klip af. Men hun laver altså en super fin vippe. Hvis hun da så lige gad fatte at hun skulle blive på den når den var slået ned, så det ikke var nødvendigt at råbe "Touch-BLIV!!!!!!!!" Hun kunne dog ikke løbe en eneste tur ude at hive en pind, men det skyldes i høj grad at det var en fræserbane. Men det bør jo ikke være en undskyldning!

Link til indlæg
Del på andre sites

Sørme Flot arbejde du har lavet med hende!

Lækker hund hende Merci :-)

i skal nok nå langt sammen ;-)

Tusind tak Annette :-D Har også lagt knap 8 uger intensiv træning i hende og slalom. Er faktisk ved at klippe hele forløbet sammen til en film, for selv at se fremgangen i en film :blink:

Håber også vi når langt, tror jeg også vi gør, siger mange. Hun er rigtig dygtig og arbejdsvillig.

Link til indlæg
Del på andre sites

Dejlig weekend, to gange super agility træning, solskin, shorts, korte ærmer - og kage! :-D

 

I går fik jeg igen bevis for hvor god hundenes lugtesans er. Leah blev bedt om at tage balancen, men hun forsvandt ind i tunnelen og blev derinde - nogle på det tidligere hold havde nemlig smidt godbidder derind. Indgangen til tunnelen var et godt stykke fra balancen! :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for alle svarene ang. slalomindlæring :mrgreen:

Det er interessant med alle de forskellige metoder folk har prøvet. Jeg har kun prøvet lokning og 2x2. Lokning fungerede bare overhoved ikke for os - Nala er shapet fra hun var 8 uger gammel. Lokning fatter hun intet af, haha!

 

... men jeg er forøvrigt helt enig i at lokning nok er det der fungerer på de fleste "hygge"-hold hvor folk ikke træner derhjemme!

Det er også det der bruges i af af de klubber jeg løber i (lyngby), men det er også primært hygge-agility der løbes.

 

-----------------------

 

Jeg er startet på nyt AG hold i onsdags. Er startet hos Kvistgård Agility (KAF).

Vi er blevet sat på hold med et par landsholdshunde (DKK), så jeg var altså lidt nervøs inden første træning, men det gik rigtig fint.

Der var fint med udfordringer (hvilket selvfølgelig var derfor jeg tilmeldte mig overhoved), men vi kunne sagens være med på niveau med de andre. Super fedt!

Der tror jeg bestemt vi bliver glad for at træne :mrgreen:

 

Jeg stopper samtidig i Lyngby. Har jo købt hus i Humlebæk, så Lyngby er pludselig lidt langt væk. Kvistgård er væsentlig lettere.

Fortsætter stadig med træning i Hillerød, så har stadig 2 x træning om ugen :mrgreen:

 

ELSKER det!

 

Vi har været i huset her i påsken og gjort det klart til indflytning. Vi slog også græsset. GLÆÆÆÆDER mig til jeg kan flytte vores forhindringer derop. Jubiii. Egen Agility have :hjerte:

 

-----------------------

 

Jeg har også de der plastik forhindringer fra Bilka der er limet i bunden.

Mine spring og slalompinde taber også en gang i mellem pindene, men synes egentlig ikke det er noget problem.

Jeg fik dem på tilbud i Bilka til 25 kr pr. forhindring så jeg har 2 x slalom, 5 x spring og 2 x hjul ... Senere har jeg også købt en pose og en tunnel :-)

 

Jeg er glad for mine plastik forhindringer. De vejer ikke så meget og er egentlig ok holdbare til mit behov.

Tror ikke slalompindene er gode nok til hunde der rammer pindene når de løber, men det gør Nala ikke - hendes krop er ikke så lang så hun rammer ikke ...

 

Til prisen er jeg fint tilfreds, men ønsker mig bestemt nogle ordentlige forhindringer. Pt. ønsker jeg mig dog mest en balancebom :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Cassi arbejder fint med de billige slalompinde. Og hun er efterhånden ret hård ved dem. Så hård at jeg nu er vildt kylling og aldrig ville lade hende tage klubbens slalom med træpinde på. Og så er det jo godt der er kommet plastikpinde på, for nogle gange tager hun turen lige ind i dem. Hun har simpelthen så meget fart på, at hun ikke når at få flyttet sig tidligt nok ved tredje eller fjerde pind(det sker heldigvis kun hvis jeg virkelig presser på hende).

 

Cassi fatter forøvrigt heller ikke noget af lokning og ryger hun ud af sin slalom på det forkerte tidspunkt kan det ikke betale sig andet end at starte forfra.

Link til indlæg
Del på andre sites

Johna skal på fart og motivationskursus imorgen. Karla har været det et par gange før og elsker det! Johna kommer dog nok til at elske det knap så meget, eftersom det er sjældent at hendes elskede feltforhindringer er på disse baner og det er jo de eneste forhindringer johna gider løbe stærkt for :roll:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja, vi var jo også afsted. Desværre uden hverken fart eller motivation :roll: satser hårdt på, at det er løbetiden der spiller ind, for eller sætter jeg mig sgu til at tude... Hun var tilbage til lunt, ligesom hun for et år halvandet siden! Men ok, så kunne man da pludselig se hvor der meget der egentlig er sket med hende på den tid... Satser på det kommer igen!

image.jpg

image.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har også været til fart og motivations kursus i dag og han var så dygtig. Der er ved at komme god fart på ham. Og så lige et billede Spilop tog af ham i dag

[ATTACH=CONFIG]118468[/ATTACH]

 

HVor er han fin! Dejligt I havde et godt kursus, synes nu ellers der har været god fart på de gange jeg har set jer "live" :-D

 

Ja, vi var jo også afsted. Desværre uden hverken fart eller motivation :roll: satser hårdt på, at det er løbetiden der spiller ind, for eller sætter jeg mig sgu til at tude... Hun var tilbage til lunt, ligesom hun for et år halvandet siden! Men ok, så kunne man da pludselig se hvor der meget der egentlig er sket med hende på den tid... Satser på det kommer igen!

 

Fiine Johna! :lun:

 

Håber og tror det er løbetiden og at hun er klar på lidt mere end lunt hurtigt!

Link til indlæg
Del på andre sites

HVor er han fin! Dejligt I havde et godt kursus, synes nu ellers der har været god fart på de gange jeg har set jer "live" :-D

 

Han har altid været hurtig nok for mig :blink: men har tidligere gået meget hurtigt død. Nu holder han hele kurset igennem og er bare med på det hele.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Chili Con Caia

jeg har den sejeste Aussie pige!!! Mine arme var op over hovedet her til aften efter vores første træning i VAS!

 

Hun var så dygtig, mega meget på og ville bare løbe løbe løbe:hjerte: 2 tal upåvirket af at vi lå tæt på de andre 3 baner. Ej men altså:lun:

 

Og så er det monster hyggeligt at være på hold sammen med Soegaard og søde Ludwig:-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...