Hop til indhold

Isabelle

Members
  • Antal indlæg

    287
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Isabelle

  1. Åh, det lyder voldsomt, Jeanette.
  2. Hvilke råd har I fulgt? Jeg tænker på, at en beagle har brug for en masse hjernegymnastik - en luftetur rundt i nabolaget er ikke nok. Tisseriet kan måske være tegn på, at hun keder sig - hvis blærebetændelse (og for mange struvitkrystaller i urinen) er udelukket.
  3. Jeg håber, det er OK, at jeg lige låner tråden: Hvordan viste den voldsomme udvikling af spondylosen sig, Jeanette? Jeg spørger, fordi jeg har en snart 12-årig tæve med spondylose.
  4. Jeg tror såmænd godt, jeg kunne omplacere min gamle Lina (Busters mor) på snart 12. Det er da en hyggelig tanke, at jeg er den eneste i verden, hun vil være hos - men hun holder nu så vældigt af mange mennesker og har haft det storartet de gange, hun er blevet passet.
  5. Hannerne fælder normalt en gang om året. Her får man en del underuld på gulvet, hvis man ikke reder det af dem. Er man til den slags kan man lave det lækreste bløde uldgarn af underulden Derudover er en gennembørstning et par gange om måneden fint.
  6. Må det være en hanhund? En af mine hvalpekøbere skal desværre omplacere Buster på 7 - en fantastisk dejlig eurasier.
  7. Jeg har tre hunde - på hhv. 11, 8 og 2 - mormor, mor og datter. Hvis mormor og mor havde fået lov til at bestemme, var datter flyttet hjemmefra som sine søskende. De to store var enige om, at sådan en vildbassehvalp havde vi slet ikke brug for :blink: De accepterer, at hun er her - og det sker da også, at de leger med hende, men behov for, at hun er her, har de ikke. Til gengæld har de to store haft uendelig meget glæde af hinanden - og jeg er ret sikker på, at de alle tre er glade for, at de ikke er enehunde - og JEG er super glad for at kunne gå hjemmefra med god samvittighed, fordi de har hinanden - har en flok.
  8. Hvorfor skal han være i bur i bilen? Du kan overveje at sætte et gitter op bag forsæderne som alternativ. Men SKAL han være i bur, er der nok ikke andet at gøre end at blive ved med at træne. Hvis han har bidt din far og bror, har der været en grund. Han bider altså ikke, fordi du ikke er der.
  9. Jeg ville, må jeg blankt erkende, aldrig mere være helt tryg ved at lade dem uden opsyn - men jeg ville nok gøre det alligevel, hvis alt åndede fred, og der ikke var løbetid tæt på. Jeg har tre tæver med tre år imellem ældste og mellemste (mor og datter) og seks år mellem mellemste og yngste (også mor og datter). De er sammen altid - også alene, lige bortset fra når den yngste får aleneture.
  10. Ja, Paradisbakkerne må vi besøge - og Gudhjem med røget sild i havnen - og Helligdomsklipperne - og alt muligt andet. Jeg glæder mig vildt. Det er alt for mange år siden, jeg har været på denne skønne ø. Jeg VILLE også gerne til Christiansø, hvor min oldefar var præst. Men det er nok for meget at byde hundene - sejlturen
  11. Hvis der er elevator, vil jeg da overveje, at vi snupper sådan én. Tak for tip
  12. Jeg bryder mig heller ikke om gittertrapper - hvis der er mere en 3-4 trin - Og så får hundene lidt af en udfordring, når manden og jeg skal til Bornholm med dem i næste måned. Fie har aldrig været på en færge. Lina og Kela har, men ingen af dem er vilde med trapperne fra vogndæk og op - samt ned igen. Det har været OK at få én hund op, men her skal et af os mennesker have TO hunde op (og ned igen) samtidig. Det bliver interessant. He he. Vi må hellere vente på, at alle de andre mennesker er kommet op først.
  13. Aner det ikke. Men jeg tvang altså ikke hvalpen til at lægge sig der
  14. Jeg købte faktisk en gitterrist til mit sidste kuld hvalpe, Niels - for at vænne dem til den slags. Det blev de så :blink:
  15. Lina, Kela, Fie og jeg smutter en tur til hundeskoven ved Bagsværd sø. Her har man lavet en ny bro siden sidst - en flydebro af metal. Da jeg holder så vældigt af at præsentere mine hunde for alskens nyt, må jeg da også lige prøve at lokke dem ud på denne bro........... Fie, der er yngst og ret glad for vand, springer i søen og overvejer at "angribe" broen fra søsiden. Hun fortryder dog og går op igen til mor Kela. Kela ser ud til at tænke 27 tanker om, hvorvidt denne bro er virkelig virkelig farlig - FOR farlig. Men på den anden side sidder hendes menneske jo derude. Åh, det er svært. Gamle Lina tusser rundt for sig selv og snuser - skide ligeglad med den bro. Men da hun er færdig med at snuse, vader hun ud på den med et udtryk a la: Hvor svært kan det være, venner? Det er sååååå sjovt at opleve forskellighederne i min lille hundeflok :hjerte:
  16. Jeg gør ingenting, for mine hunde er så priviligerede, at de har masser af steder med kølighed og skygge - fx under buske, hvor der er kølig jord. På venlige (temperaturmæssigt) dage som i dag, er græsset i skyggen det bedste.
  17. Dejligt at høre, AnneMette
  18. Valanzana Cazalanti Kirzana Ghinissimus
  19. Har du lavet et opslag i eurasiergrupperne på FB? Jeg håber, du finder et dejligt hjem til ham.
  20. Undskyld for manglende seriøsitet - men det minder mig om, da jeg skulle finde et password og alle var optaget. Til sidst prøvede jeg med "rendmigirøven". DET var ikke optaget Dette vil nok ikke være sådan et heeeelt godt kennelnavn :-D:-D
  21. Nu kunne jeg da godt lige poste et billede af min højre arm Jeg har sådan set aldrig haft problemer med for meget bideri, men Fie har altid holdt af at bide sådan lidt i min højre arm - og det gør hun stadig, når der går fjol i hende. Hun er to år. - Og så stemmer jeg i med Nollike: Pas på med for meget læsning. Mærk efter, hvad der føles rigtigt. Jeg læste fx noget Jan Fenell - om lederskab. Lad ikke hunden spise først, gå ud af døren først etc. Dette virkede bare HELT forkert på mig - så mine hunde fortsatte med at få mad først, gå ud af døren først og lignende, der angiveligt skulle gøre, at de tog lederskabet over mig. He he.
  22. Jeg forstår ikke helt, hvorfor nogle ikke har kontaktoplysninger på hjemmesiden. Hvad er problemet i at oplyse mailadresse, telefonnummer og adresse? Da jeg købte min første eurasier, undersøgte jeg følgende: Hvor kan jeg købe en hvalp? Da jeg solgte mit første kuld hvalpe, blev jeg ikke spurgt ind til ret meget - meget meget lidt, faktisk. Mit indtryk er, at hvalpekøbere er blevet en del mere bevidste om, at de ikke bare skal købe den første, de støder på. Jeg har ikke hvalpe og får ikke hvalpe foreløbig, men jeg kontaktes af mange - og de spørger........ De fortæller i øvrigt, at de kontakter mig, fordi de godt kan lide min hjemmeside - at jeg har så mange oplysninger mv på denne :blink: PS. Der ER selvfølgelig også kæmpe forskel på, om man har en brugsrace eller en selskabsrace, og om man har en race med få opdrættere eller med mange.
×
×
  • Tilføj...