Hop til indhold

WinWiz

Members
 • Antal indlæg

  374
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af WinWiz

 1. Undersøgelser har påvist at mennesker som arbejder i stalde er mindre tilbøjelige til at udvikle allergi, nogle bliver endda kureret for deres allergi. Generelt har byboere også mere allergi end mennesker på landet, selvom mennesker på landet er mere udsat for græspollen og den slags. Allergi kan jo også behandles ved hjælp af desensibilitering. Så jeg tror der gode chancer for at jeres barn ikke får hundeallergi hvis barnet opvokser i et hjem med hund(e). Men det er selvfølgelig ingen garanti...
 2. Jeg har faktisk kigget lidt på gen-test. Den kan sige ret præcist hvilke racer der er i hunden -uden test af forældrene, men koster vist et par tusinde. Det er ikke fordi jeg ikke stoler på avlere, jeg tror bare ikke de ved bedre. De smarte navne kan jeg ikke tage æren for, de er vist ret udbredt i USA. Mht kuld med flere fædre, så har jeg overvejet at rottweileren måske kunne være far til de hvalpe der er black&tan mens chi'en kunne være far til de 3 farvede. Men en af de 3 farvede vejer over et kg mere end alle de andre, og jeg synes det virker usandsynligt at en hvalp med
 3. Ifølge avler kommer det fra hvalpens mormor som var gul labrador. Lyder det usandsynligt?
 4. Jeg har spurgte, men fik det svar at dyrlægen havde sagt at en chi umuligt kunne pare en labweiler. Jeg har også læst at labravava normalt laves ved insimination, men jeg har hørt om en gravhund som parrede en schæfer, så jeg synes dyrlægens udtalelse virker lidt mystisk... Hvis vægten ikke kan bruges til at estimere hvem der er far til hvalpene, hvad så med udseendet? Jeg synes de let strittende ører ligner noget chi blanding. Og hvad med farverne? Både mor og den formodede far er jo black&tan men nogle af hvalpene er 3 farvede. Avler siger det hvide kommer fra mormor som var gu
 5. Min kone og jeg har bestilt sød lille hvalp, som skulle være 75% Rottweiler og 25% lab. Jeg har set både mor, som er halv Rott og halv gul lab, og far som er ren rott. De er begge utroligt søde hunde. Men jeg synes vores hvalp er lidt lille og ikke så bred som jeg ville forvente. 7 uger gammel vejer han 4,1 kg. Familien har også en chivava hanhund, så nu tænker jeg han måske i virkeligheden er far til kuldet... Hvem tror i der sandsynligvis er far til hvalpene?
 6. Jeg har set en hund gå med et halsbånd som ligner et elektrisk halsbånd, men inden jeg gør noget ved det vil jeg gerne vide med sikkerhed om det faktisk er et el halsbånd. Jeg fik lusket mig til dette lidt dårlige billede. Kan det være andet end et elektrisk halsbånd?
 7. Jeg er slet ikke i tvivl om at hunde kan huske. F.eks. kan langt de fleste hunde jo lære at de skal gøre noget bestemt når der bliver sagt sit. Og Tyson gemmer ret ofte en pind når vi skal hjem fra hundeskoven, når vi så igen kommer i hundeskoven kan han som regel huske hvor han gemte pinden, og det er ikke fordi han kan lugte pinden. Vi leger nemlig ofte find pinden så derfor ved jeg at han skal ret tæt på en pund for at kunne lugte den.
 8. Jeg har jo lige været ved dyrlæge med mysse efter et bid. I den forbindelse fik vi også en snak om smertestillende medicin. Dyrlægen mener at mysse skal have smertestillende i 2 uger. Hvis jeg havde samme sår som mysse ville jeg helt sikkert kun tage smertestillende et par dage. Så jeg spurgte om det nu også var nødvendigt? Svaret var et uforbeholdent ja, og en begrundelse om at hunde uden smerter heler hurtigere. Det synes jeg lyder underligt og jeg tænker at undersøgelsen som har konkluderet det sikkert er betalt af medicinal industrien. Personligt tror jeg nemlig at smerte er kroppens måde
 9. Hvis det ikke er tydeligt bedre efter 2 dage ville jeg nok tage hunden til dyrlæge.
 10. Jeg giver Tysse grønlæbet musling som både virker smertestillende og antiinflammatorisk. Det kan jeg godt anbefale til hunde/mennesker med led problemer.
 11. Hey Tonks du ser sku da hot ud i Guns & Roses trøje :slem:
 12. En af mine venner havde engang en hund som begyndte at drikke rigtig meget vand. Først da det var for sent opdagede dyrlægen at hunden havde en kæmpe knude i maven. Så det med at hunden drikker meget for mig også til at tænke at der måske er noget galt med hunden.
 13. Tillykke med at du er gravid. At hunden slikker og gerne vil være tæt på din kæreste behøver ikke betyde at hunden er stresset, at hunden er ked af at bliver forladt er vel også ret normalt. Viser hunden andre symptomer på at være stresset? Hvad er det du synes der er blevet slemt over for dig siden du blev gravid? Og når du skriver at hunden drikker meget vand, hvor meget vand snakker vi så om? Var det med at hyperventilere også noget der skete i forbindelse med at i skulle afsted? Umiddelbart synes jeg det lyder lidt som separationsangst, men det er svært at sige ud fra din beskrivelse
 14. Kloge ord, jeg tror Birgitta har ret i at det handler om at du skal have din hund til at opfatte dig som en god leder. Måske kan du imponere din hund lidt ved at gemme nogle lækkerbiskner rundt omkring uden for, også bagefter vise din hund hvor de lækre snacks findes...
 15. Tysse er 8 år og så vidt vi ved en rotte. Mht B vitamin, så får Tysse jo et fuldfoder som burde indeholde alt hvad han har brug for. Derudover får han også Lakseolie og grønlæbet musling så jeg synes det vil være lidt bøvlet at skulle til at give ham flere kosttilskud. Kan man virkelig ikke få noget som indeholder det hele?
 16. Både border collie og Malteser har jo rigtig meget energi, bliver hun stimuleret nok både fysisk og mentalt? Jeg tænker det måske skyldes at hun kun sjældent har mulighed for at løbe frit uden snor, og derfor ikke ønsker at "bliver fanget" igen når hun endelig har chancen? Pas på med at forstærke den uønskede opførsel ved at kalde på hende i tide i utide. Tænker det måske var det en god ide at træne indkald når hun er lidt træt og sulten, fx efter en god lang tur et spændende sted hvor der er meget at udforske og lugte til..?
 17. Mysse har altid haft sprækker i hans trædepuder, så jeg prøver at undgå salt og begrænse hvor meget han løber på ru overflader. I starten prøvede jeg også at smøre dem, men så slikker han dem og de bliver endnu mere tørre. Dr. dyr siger det ikke er noget problem så længe sprækkerne ikke bliver dybere. Og de ser heller ikke ud til at genere ham.
 18. Det kan godt kræve meget tålmodighed at lære en hund ikke at trække. Har du prøvet at kombiner stop op eller vend om metoden med sådan en grime, som sættes rundt om hundens snude. Snoren fæstnes så nedenunder. Hvis hunden trækker, drejes hundens hoved, og det skulle forhindre den i at trække.
 19. Jeg synes det giver god mening ofte at klippe meget lidt af (1-2 mm). Hunden bliver vant til det og nerven har tid til at trække sig ind. Hvis det gøres modsat, altså klippe sjældent og så klippe meget af, er risikoen for at det gør ondt på hunden jo stor. Min hund er vild med at grave og derfor har han en del gange flækket en klo, jeg oplever at det ofte sker lige efter at han har fået klippet "negle" -det virker lidt som om kloen er svagere når spidsen er klippet af, er der andre som har oplevet dette eller er det bare min hund?
 20. WinWiz

  Fri ved fod??

  Fri ved fod er vel det samme som at gå "på plads", altså skal hunden gå tæt ved siden af dig, uden at have snor på. -Tror jeg da nok.
 21. Så pudler lever længst, er klogest og allergivenlige. Hmm måske burde man overveje en puddel som næste hund...
 22. Nu bliver jeg sikkert upopulær blandt de mange ejere af hunde med stamtavle, men er det ikke almindeligt anerkendt at krydsninger ofte lever længere end racehunde i samme størrelse?
 23. Men hvorfor ikke prøve at gøre det lidt nemmere for nye brugere? En god fortæller formidler sit budskab så publikummet forstår det, er det fordi HF kun ønske elite hunde mennesker? Hvis det var muligt både at spørge samt lige at læse en liste med de mest brugte forkortelser, i alfabetisk rækkefølge, ville det helt sikkert hjælpe nybegyndere, og den ene mulighed behøver jo ikke at udelukke den anden... Argumentet med at forkortelserne nemt kan googles, holder altså ikke helt, prøv selv at google CM eller GD....
 24. Det ligner lidt Tysses udtryk når han får lov til at stikke hoved ud af vinduet på vej til hundeskoven, men han får også strit ører :klap:
×
×
 • Tilføj...