Hop til indhold

Så blev Greta bidt...


Doberfan
 Share

Recommended Posts

Stakkels Greta blev bidt her til morgen af en dum køter, der render rundt i området - samme hun som i øvrigt bed mig i benet for snart to år siden.

Den angreb hende igennem vores hegn!!

 

Nu ved jeg ikke om jeg skal melde det eller hvad. Den tilhører en kvinde der bor lige bag vores naboer, men den holder mest til hos naboerne. Jeg elsker mine naboer og vil nødigt lave ballade, men på den anden side føler jeg mig overhovedet ikke tryg ved, at denne aggressive hund render løst rundt.

 

Greta har fået to klammer på næseryggen, det var ret dybt. Men der er to-tre andre skrammer, som er skræmmende tæt på hendes øje.

 

 

DSCN0063.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Stakkels Greta:cry:

 

Har du snakket med ejeren? Dels er der jo et spørgsmål om betaling, dels det med en aggressiv hund der render løs og bider både dyr og mennesker.

 

Jeg ville nu nok kontakte politiet. Ikke fordi jeg mener det altid er den rigtige læsning, men det lyder som om der er et generelt problem med den hund.

 

Afhængigt af hvilken race den er, kan der blive tale om snor, kurv eller aflivning.

 

God bedring til hende:ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

Anne1979 - Det er en såkaldt Mountain Cur, en race jeg ikke er særlig bekendt med. Nu bor jeg jo ikke i Danmark, så reglerne er noget anderledes, der er dog lov om at hunde skal holdes i snor eller være bag hegn.

 

Ejeren er meget bortrejst, og så holder hunden til hos mine ellers søde naboer. Jeg vil ikke kræve den aflivet. Naboerne har selv mistet to hunde inden for de seneste år, og er så hårdt ramte af det, at de sværger de aldrig vil have hund igen, fordi det gør for ondt når de mister dem. Og lige nu har de en miniaturehest der svæver mellem liv og død, så timingen er ikke specielt perfekt til en konfrontation.

 

Men jeg tror jeg vil tage fat i ejeren og tage en snak med hende. Hun overværede selv, da Woody bed mig, og hun virkede ikke hverken videre overrasket eller påvirket af det. Er vist sådan ret blank.

Link til indlæg
Del på andre sites

Stakkels Greta.

Ville helt klart melde det, hvis det var mig eller ihvertfald tage en snak med ejeren.

Det skaber da utryghed både for dig og Greta, at hun kan risikere igen at blive angrebet igennem hegnet.

Og hvis den ovenikøbet også har bidt dig i benet for 2 år siden er det åbenbart ikke kun hunde den angriber. Så jeg vil da mene, at en påtale til ejeren er på sin plads og hvis hun så ikke gør noget, så må politiet inddrages.

Hun skulle da også have lov til at betale dyrlægeregningen.

God bedring til hende :ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

Årh nej, søde Greta:ae:

 

Hvordan har hun det? Udover det synlige skrammer, har hun så reageret på overfaldet?

 

Kan du ikke prøve at snakke med dine naboer i stille og rolig tone? Og så gøre dem klart fra starten, at du på ingen måde ønsker hunden aflivet, men at du er lidt utryg ved den - på dine egne og dine hundes vegne, eftersom den nu 2 gange har haft fat i jer.

 

Øv sikke noget møg!

Link til indlæg
Del på andre sites

Stakkels Greta blev bidt her til morgen af en dum køter, der render rundt i området - samme hun som i øvrigt bed mig i benet for snart to år siden.

Den angreb hende igennem vores hegn!!

Stakkels Greta og stakkels dig. :ae: Men ingen tvivl om, at noget må gøres. Ejeren lyder lidt uden for rækkevidde dog?! Men når dine hunde ikke engang er sikre inden for jeres eget hegn, så er det for farligt at have så mærkelig en hund rendende løs i nabolaget. Det vil dine naboer nok kunne forstå. Men ejeren tvivler jeg så lidt mere på.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jo, jeg vil tage en snak med naboerne i aften. De ved godt, jeg er utryg ved ham, da han jo har bidt mig før. Sidst de var ude at rejse, passede jeg deres miniatureheste, og de bad udtrykkeligt ejeren holde Woody hjemme hos hende selv, og hun lovede højt og helligt, men alligevel kom han mig troligt i møde hver gang, knurrende og med rejste børster. Så jeg måtte have naboens far (som også er en nabo) til at komme over og binde ham af.

 

Greta lader sig overhovedet ikke mærke af det, lige bortset fra hos dyrlægen, da de ville klippe området omkring det dybe sår. DET var farligt. Jeg skal åbenbart huske at socialisere mine hunde på klippemaskiner. :mrgreen: Og så da de tog hendes temperatur, da så hun ud som om hun var ved at blive voldtaget, lille stakkel. Herhjemme kan jeg sagtens tage hendes temperatur. Hun må have haft en virkelig dårlig dyrlægeoplevelse i sit tidligere liv.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak, Dina. Takke-knap og Like er forsvundet...

Ja, ejeren er lidt fjern, for at sige det mildt. Jeg tror dog, naboerne vil tage det alvorligt, så mon ikke vi slipper for flere episoder. Men er det ikke tilfældet, så melder jeg det altså til politiet. Det kan ikke passe, at jeg ikke kan lukke hundene ud på vores egen indhegnede ejendom.

Link til indlæg
Del på andre sites

Øv, god bedring til Greta! Jeg synes virkelig også betaling for dyrlægen vil være på sin plads, og skal hunden så være/blive passet ved dine naboer, bliver de nok nødt til at holde øje med den når den er ude, kan bestemt godt forstå du er utryg ved den.

Link til indlæg
Del på andre sites

Æv sikken oplevelse, men godt at høre at Greta ikke virker alt for påvirket af det.

 

Kan du ikke gøre dit hegn lidt mere tæt, for det kan jo være at der kommer andre aggressive hunde i nabolaget i fremtiden. Personligt ville jeg ihvertfald ikke føle mig sikker, nu hvor det er sket at en hund er blevet bidt så slemt igennem hegnet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ville ønske jeg kunne gøre hegnet mere tæt, men så skal jeg vinde den helt store lottogevinst. Det er sådan et hegn her, og det er omkring 3/4 kilometer hele vejen rundt.

Ja okay, det kan jeg godt se kan blive lidt pebret. :???: Du må til at have kortsnudede hunde med store hoveder istedet. :lol:

 

 

 

 

....... men ellers et flot hegn. :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja okay, det kan jeg godt se kan blive lidt pebret. :???: Du må til at have kortsnudede hunde med store hoveder istedet. :lol:

 

Gud ja, du siger noget!! Hvorfor har vi ikke tænkt på det? :mrgreen:

 

Nå, men det er både godt og skidt. Det gode der, at ejeren selv tilbød at betale dyrlægeregningen, og har lovet at holde Woody hjemme. Og naboerne var næsten grædefærdige over hvad der var sket, og vil holde øje med, at Woody bliver holdt hjemme, og hvis ejeren er bortrejst, vil de sørge for at han er enten bundet eller indenfor. De ville gøre hvad som helst for ikke at ødelægge vores venskab.

 

Så langt så godt. Men Greta er alligevel ikke helt sig selv. Hun virkede helt upåvirket, da vi kom hjem fra dyrlægen, men det var måske kun begestringen over at være hjemme. For senere på gåtur virkede hun noget trykket, selv da en lille beagle gøede af hende. Og da hun kom ind, gemte hun sig nærmest. :cry:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...