Hop til indhold

Sikke en påske, og den er ikke engang overstået...


Charlotte1970
 Share

Recommended Posts

Vi har været hos dyrlægen mandag, tirsdag og onsdag....

 

Først opkast i weekenden. Vi har efterhånden lært når Lucas mave går i baglås er det bare med at komme afsted til dyrlægen med det samme. Hun er så sart, at det ikke hjælper med skånekost, med mindre det bliver fulgt op af medicin for at få maven i ro. Heldigvis hjælper det med det samme.

 

Synes så hun satte sig ned for at tisse lidt for mange gange... Uden at der kom noget. Op til dr dyr igen. Der var meget blod i urinen, og Luca er nu i behandling for blærebetændelse...

 

Nå ja, så er det foder Lucas mave fungere allerbedst på, pludselig blevet et "no go". Skæl, snask i øjet, og nys hele tiden. Jeg stoppede med fodret da maven gik i stå, pga hun blev fastet. Vupti snask og nys forsvandt... Tilbage i foderjunglen igen..

 

Suk!

 

Håber virkelig vi har fået has på det hele nu og finder et andet foder der fungere. Luca er det bedste der er sket for os..!

 

foto 1.jpg

 

Især når hun er i stødet:lol:

foto 2.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Når dette fodersjov fortsætter , har du så ikke overvejet selv, at give hjemmelavet.Skrive op hvad hun tåler og tilføre lidt nyt af gangen. Og husk at få undersøgt for giardia, kan være stavet forkert???.

Kender desværre skrantende hunde, der har gået længe med dette, før Dr dyr tog denne prøve, så behandling kunne begyndes.

Link til indlæg
Del på andre sites

Luca er tjekket for alt hvad man kan hvad angår maven. Den er ødelagt af dårlig kost hos tidigere ejer. Franskbrød med smør var bla. daglig kost.

 

Jeg forsøger med hjemmelavet, men det er heller ikke lykken for Luca. På minus listen er ris, hvede, gris og protein indholdet må ikke være for højt. Det er sådan at jo mere forarbejdet maden er, jo bedre. Denne omgang dårlig mave kom af hun fik et lille stykke gris. Der skal intet til. Dyrlægen og jeg er kommet til den konklusion at der skal være så lidt indhold i fodret som muligt. Og vi må give tilskud af vitaminer ved siden af. Lige nu får hun kogte kartofler og gulerødder i blandet en lille smule ziwipeak. Det fungere hun på, men er næppe noget hun skal blive på i flere år.

 

Hvis Luca skal igennem mere, er det en scanning. Men jeg synes ikke hun skal bedøves før hun har tabt sig lidt mere.

 

Vi prøver med Exclusion, da der er meget få ingredienser i. Hvis bare vi holder os til hundemad, og ikke synes det er synd Luca ikke må smage en lille bid menneskemad, så fungere hendes mave. - forhåbentlig!!

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har lært IKKE at synes det er synd at vores ikke må smage. Sille har jo også sart mave. Desuden giver det også det gode resultat, at de er fuldstændig ligeglade når vi spiser. De lægger sig bare og sover og for det meste hvis vi taber noget, så opdager de det slet ikke... Hvis de opdager det, så hjælper det at råbe NEEEJ og så kaster vi os begge ned på gulvet :mrgreen: Må se sjovt ud for folk der ikke kender os.

De der små bedende hundeøjne har vi lært at ignorerer...

Det gælder også vores gæster. De ved ALLE at der kommer store ord, hvis de bare skulle få tanken om at give dem noget. Når vi har haft mange gæster på én gang, er det altid noget af det første vi siger. HUSK ikke at fodre hundepigerne...

Jeg håber der kommer ro over den mave, smør og franskbrød lyder ikke som nærende kost for en hund, selvom det sikkert er gjort i en god mening :vedikke:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...