Hop til indhold

8 års fødselsdag, og det første år med Luca


Charlotte1970
 Share

Recommended Posts

Den 30/9 bliver Luca 8 år. Og vi har haft hende 1 års tid nu.

 

Mange herinde kan sikkert huske den kamp vi har haft med Lucas mave og ikke mindst vægttab. Luca vejede 30.2 kg da vi fik hende. Fodret med franskbrød. Hendes pels var i elendig fatning, knudret og uden glans. Disse billeder er fra de første dage... Alt for tyk....:cry:

IMG_00020.jpg

IMG_00021.jpg

 

Vi har kæmpet og kæmpet, med vægten. Den er gået op og ned, og lige nu står den bomstille på 25. Vi har prøvet alt, grøntsager i maden, talt kalorier, motion motion og atter motion, ingen guf osv osv, intet virker pt!! Jeg er ved at være der hvor jeg tænker, så bliver hun på de 25, det er i hvert fald bedre end 30 kg!

 

I dag ser hun sådan her ud.....

 

IMG_00027.jpg

IMG_00025.jpg

 

 

Luca har haft en stor betydning for familien, hun passer så godt her.

Hendes angst, bliver mindre, men forsvinder aldrig helt. Hun kan stadig kravle langs væggen, hvis vi løfter hånden for hurtigt. Meget tydeligt hun har fået tæsk. Luca har perioder hvor hun reagere kraftigt på lyde, heldigvis er der længere og længere i mellem.

Vi ser mere og mere denne side af Luca, tryg og sikker. - Her sammen med datteren, man kan sagtens møve sig ned mellem pc og et par klappehænder.

IMG_00018.jpg

 

Her på langs i sofaen, med uglet pels :banan:

IMG_00024.jpg

 

Vi har aldrig fortrudt vores køb på DBA i Okt sidste år. Hun er alt hvad vi kan bede om, også selvom det har kostet os blod sved og tårer, når hendes mave har stået af, og dyrlægen måtte ind over.

Efter min. 10 forskellige slags foder, alt fra Ziwipeak til royal canin, er vi landet på Olivers adult og Bosch age & weight. Olivers har hun kørt på et par måneder, og det fungere. Bosch er rimeligt nyt, men ser ud til at kunne være et alternativ. Der ud over får hun intet andet end politistave, og hjorte gevir. Maven kan ikke klare andet. Men Luca fungere, og hendes pels er lækker, hun klør sig ikke. Hun får en gang i mellem lidt tilskud af hørfrø og kæmpenatlysolie, men det er mere til at smører hendes led, som klart har haft det hårdt med overvægten.

Vi håber der er masser af gode år i vores gamle skævtklippet Bearded Collie, og måske supplere med en hvalp af samme slags til næste sommer. Luca er nemlig blevet super til andre hunde, ikke at hun leger vildt, man er jo også 8! Men hun nyder samværet.

 

Dette glade billede er taget af Missing (Tak!) det siger alt om hvor langt Luca er kommet. Hun er glad og bare den dejligste hund vi kunne drømme om :hjerte::hjerte::hjerte:

IMG_00029.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Kæmpe tillykke til Luca

Hun kunne ikke være mere heldig at få sådan en familie :bighug:

 

Tillykke til hele familien - både de firbenede og tobenede :-)

 

Stort tillykke med Luca. Super sødt billede med datteren! :tillykke:

 

Kæmpe tillykke med fødselsdagen til Luca, men endnu mere tillykke til jer alle for at I har givet hende sådan et dejligt hjem. :lun:

 

Åh, bliver helt rørt af at læse dit indlæg, stort tillykke med smukke Luca, hun er altså skøn :hjerte:

 

Man bliver da helt varm i hjertet over jeres svar. Mange tak :lun: - Her i familien var vi nok ikke helt klar over, hvor meget en hund kom til at betyde :hjerte:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...