Hop til indhold

problemer i hunde gården hjælp!


gina
 Share

Recommended Posts

hej alle jeg var i hunde gården i dag som jeg er næsten hver dag med min hvalp på 4 måneder . havde mange andre gange lagt mærke til en han hund som er noget større end min som vil parre hele tiden og at den ikke lavet andet i den tid den var der hang på den hund den nu havde udset sig den dag, og nægter at gå af , og ejeren til denne hund intet gør for at stoppe det kigger bare den anden vej mens de andre stakkels hunde der gerne vil lege i hunde gården, bare har den umættelige humpende hund på sig , om det en han eller hun er lige meget .og tænkte at hun ka være bekendt at tag sin hund med i en hunde park når den opføre sig sådan , og ødelægger alt godt for de andres hundes leg i parken . så i dag var det min hund det skulle gå ud ovre, og hun så jeg kæmpet med at få den væk så min hund kunne lege. det stod på i næsten en time, Prøvet at gå ned i den anden ende af hunde parken. og der var 10 andre hunde den kunne hoppe på. men fulgte efter os og ejeren kigget bare den anden vej. min hun havde halen mellem benene og blev jagtet når den endelig slap væk.mit raseri ovre at nogen ka være så lige glad med min hund og bare kigge den anden vej i en Time, og ikke forlød parken med sin hund når det den der ikke kunne opføre sig ordenligt. endte ud i jeg måtte hæve stemmen og sig til hundens ejer at min hund simba ikke havde fået to minutters fred mens vi havde været der og at hun bare kigget den anden vej , så siger hun Gud hjælpende som svar, ja men de leger. jeg var lige ved at eksplodere . og sag så at lege er ikke når den anden ligger og ikke ka komme fri og har halen mellem benene som hun godt ved men bare skulle være flabet . sag tænk det ka være rigtigt det mig der skal gå har fra. og hun stod bare og gloede hunden at sig noget. hun kommer med sin hund der hver dag . og ved ikke hvad jeg skal stille op ? for ka ikke være rigtigt at min hund ikke ka lege der mere når det bla ligger lige hvor jeg bor . og er på Østerbro i Kbh. så har brug for min hund ka lege løs der. please giv mig et råd?

Link til indlæg
Del på andre sites

Velkommen til.

 

Omvendt bliver jeg mildest talt rasende og føler trang til at hæve stemmen og eksplodere over, at en hundeejer kan lade sin hvalp være i sådan en situation en time...

 

Det er en tåbelig og usympatisk hundeejer du står overfor, men i sidste ende er det dit ansvar at Simba ikke lider overlast og at holde på din ret til at være i hundeparken, øger åbenbart ikke Simbas velvære.

Du kan se, at din hvalp har det skidt i situationen modsat den anden hundeejer og din viden giver dig et ansvar. Der må ikke gå en time før du hjælper din hvalp i sådan en situation.

Hvis Simba er blevet jagtet og redet på en time, kan jeg forestille mig, at du allerede har et stort reparationsarbejde foran dig

 

Jeg ved det lyder lidt hårdt, jeg trak bare lige linierne op

 

Af råd, udover at holde dig væk når denne hundeejer er der, kan jeg kun forestille mig, at du allierer dig med de andre hundeejere, som er træt af hunden, så I samlet siger fra på en måde hun forstår og ellers at du/I hver eneste gang hunden går på nakken af en hund piller den ned.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er lidt enig med Ninjamor her... jeg ville ikke tillade det og var gået med min hvalp hvis det bare havde været efter 2 min... det er da synd for den lille hvalp!

Jeg har også måttet gå igen når jeg kom i hundeskoven - er der andre og specielt nogle jeg har set før som har "arrige" hunde, så går jeg slet ikke ind - så går vi en tur i skoven istedet for. Mener det skal være på hundens / hvalpens præmisser.

 

Min den mindste humper til tider også den store og den store kan bare ikke lide det og siger ikke fra, men jeg stopper det omgående... jeg synes nærmest man kan se på den store at han føler sig krænket, godt nok min mening men jeg stopper det. Det samme ville jeg gøre hvis det var en anden hund der gjorde det ved mine, og jeg kan se at de ikke kan lide det, også ville jeg gå min vej!

Link til indlæg
Del på andre sites

Ingen af mine hvalpe skal udsættes for dette. Og i værtfald kun én gang. Giver Ninjamor helt ret- ansvaret for gode oplevelser med andre hunde er dit alene og når denne hundeejer ikke har ansvar- så må man gå væk.

I øvrigt kan en 4 mdr´s hvalp få temmelig mange kropslige knubs af at have en tungere hund på ryggen eller bare ved at skulle forsvare ubehaget. For ikke at tale om det pzykiske overgreb.

Hvis det var et 2 årigt barn der i sandkassen fik en skovl i hovedet hver minut af et andet barn, var jeg også forduftet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg må desværre også stemme i kor med de andre - den eneste som kan tage ansvar for den oplevelse sin hvalp har været udsat for, det er altså dig!

 

Der findes mange tumpede hundeejere derude - og det må man desværre forvente og indrette sig efter, i stedet for at forvente at alle hundeejere er fornuftige, for det er de bare ikke. Af samme årsag holder vi os selv fra alt hvad der er hundeskove/fritløbsområder osv. Vi har med små hunde, haft nogle lidt trælse oplevelser med voldsomme store hunde, som i en periode har gjort os noget forsigtige når vi har bevæget os rundt i skovene. Men efter vores ene hund en dag blev jagtet rundt i hele skoven af en fuldvoksen Schæfer med tænderne fremme, og Zazu pev og høl - mens Schæferejeren stod og så til - så har vi holdt os væk lige siden! Schæferen fik heldigvis aldrig fysisk fat i Zazu, men psykisk har det så absolut givet hende mén. Hun var ikke mere end 5 mdr gammel.

 

Jeg tropper simpelthen ikke op i den hundeskov igen, med risiko for at give Zazu flere dårlige oplevelser, blot for at holde på min ret om at Zazu skal have lov til at kunne lege i skoven, uden at blive jordet af sådan en møgkøter. Jeg er rasende over at sådan nogle hunde og ejere skal være grund til at vi ikke kan benytte disse skove længere, men jeg vil simpelthen ikke holde på min ret, med risiko for at ødelægge mine hunde psykisk hvad angår andre hunde! Så hellere trække mig for mine hundes skyld, og så rase videre indeni over en hundeejer som ham vi mødte!

 

Så hvis ikke du ønsker at ødelægge din hunds forhold til fremmede hunde fremover, så ville jeg skide hul i den ejer og lade det være som det er - og holde mig langt væk derfra. Arrangér nogle planlagte playdates til din hund, med hunde du ved er søde - og giv den socialisering og gode oplevelser ad dén vej. Det andet kan meget vel gå skidt, og så får du en hund som har en noget anstrengt forhold til fremmede hunde - og dét er altså hammer ærgerligt, og synd for din hund.

Link til indlæg
Del på andre sites

hej igen til alle jer der har været så søde og skrive til mig om råd osv for havde som sagt desperat brug for det. Det er 1 gang jeg har hund , og der er meget at lære , har læst meget på nettet , og lytter på råd fra folk jeg nu møder når jeg går tur med min han hund simba , som er en blanding af chihuahua og toy terrie. glemte at skrive at jeg i hunde parken den dag, snakket med to hunde ejere der var der, og så mens jeg blev ved at trække den hunden væk fra simba, sag til mig at jeg skulle lade simba selv sig fra at det var dominans og simba nok skulle sig fra når den fik nok, men sag jeg vidste simba ikke ville gøre det som jeg kender den . de ville gerne virke meget kloge , og må da indrømme at de påvirket min dømme kraft ved at jeg ikke gik med det samme. de gik så rimlig hurtigt så fik ikke set hvor længe jeg prøvet at få hunden væk fra simba. og måtte ende med at gå rasende der fra. men føler klart jeg er sikker på min mave fornemmelse nu som jeg skulle have lyttet til for starten , i stedet for de rabkæftet andre hunde ejere og deres mening om hvad jeg skulle gøre og ikke gøre. og gået der fra med det samme da den ikke ville stoppe. og ikke have lavet min dømme kraft på virke af hvad de andre sage. som jo så hellere ikk havde set hunden før i parken og at dens opførelse er sådan hver gang. og at den aldrig stopper. jeg tog ovre i hunde parken i dag med simba og bad for at simba ikke ville virke utryk for at gå der ind og den hund ikk var der. og simba virket heldigvis glad og leget med en anden hund der inde . og vi så intet til den parre glade hund. men ved jeg ser vil støde på den igen. og når jeg gør vil jeg tag en snak med den ejer , og hive et sidste forsøg på at få hende til at indse hun må opdrage på sin hund og at det ikke er i orden at se den anden vej , og vis hun ikke ka stoppe sin hund i at parre at hun så ikke høre til i en hunde park. tror ikke jeg får noget ud af det så blak som hun virket. men må give et sidste forsøg . og så må jeg gå vis hun ikke vil. er bare så indebrændt ovre vis jeg skal være den der skal gå hver gang hun er der med sin hund. burde der ikke være regler i sådan en park? skal man virkelig finde sig i hvad som helst? og en ting mere vil rigtig gerne have et billed på af min hund når jeg skriver som i andre har :) men ved ikke helt hvordan man gør? og igen tak for svar fra alle :)

Link til indlæg
Del på andre sites

hej igen til alle jer der har været så søde og skrive til mig om råd osv for havde som sagt desperat brug for det. Det er 1 gang jeg har hund , og der er meget at lære , har læst meget på nettet , og lytter på råd fra folk jeg nu møder når jeg går tur med min han hund simba , som er en blanding af chihuahua og toy terrie. glemte at skrive at jeg i hunde parken den dag, snakket med to hunde ejere der var der, og så mens jeg blev ved at trække den hunden væk fra simba, sag til mig at jeg skulle lade simba selv sig fra at det var dominans og simba nok skulle sig fra når den fik nok, men sag jeg vidste simba ikke ville gøre det som jeg kender den . de ville gerne virke meget kloge , og må da indrømme at de påvirket min dømme kraft

...og ja, vi lærer heldigvis hen ad vejen. Men jeg kan desværre genkende din situation så meget. Når man er usikker og ny hundeejer, så lytter man jo til alle de "gode råd" - og det tager noget tid, før man finder sin egen vej i junglen.

Efter mange år uden hvalp i huset - og et racemæssigt stort hop- var jeg også indstillet på, at gøre det allerbedste. Og socialisering er jo så vigtigt, kunne man læse alle steder!

Så jeg lod min hvalp være en time !!! i et lille rum i en ukendt dyrlægepraksis med to andre hvalpe til såkaldt hvalpeleg. Adfærdsterapeuten hævdede, at jeg skulle sætte min hvalp ned, selv om hun tydeligt viste, at hun ikke havde lyst og ikke måtte blande mig, da det ville forstærke min hunds angst. Og hvem vil forstærke sin hunds angst?

Resultat: jeg har nu en hund, der har lært, at udfald kan betale sig....er eneste løsning for hende, da jeg åbenbart ikke kunne passe på hende. En time var nok til en hund, der nu har fået aktiveret et stressmønster, som måske ellers ville have været i dvale for evigt. Er stressmønsteret først højaktiveret, er det desværre på flere punkter med en grundlæggende mistillid til omverden og en angst for at miste sine nære ressourcer.

Hvorfor gik jeg ikke?

Hvorfor lyttede jeg ikke til min mave? Eller til min hund?

Og hvorfor er det først nu, at jeg med autoritet i stemmen kan sige NEJ til impulsive, overrumplende hundemøder i snor, som velmenende mennesker mener er det eneste rigtige - uden at spørge,selvfølgelig!

 

Det spørger jeg mig selv om hver dag, men må erkende, at det har været en proces, der handler om at lære at finde min vej, hvad jeg tror på i forhold til hunde - og hvad jeg vil fremover med mine hunde. Jeg har ikke lyttet til mavefornemmelsen, for jeg skulle først have etableret en, som er MIN.

Mine fremtidige hunde vil nyde godt af mine erfaringer, men der går ikke en dag uden, at jeg bebrejder mig selv at have udsat min hund for dette traume, som hun nok altid vil bøde for i en eller anden grad. Det koster dyrt, også i kiropraktor, massage, adfærdsbehandling, tid etc., men først og fremmest i følelser, ærgelser og selvbebrejdelser!

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan huske hvordan det var da jeg fik min første hund og ikke havde tro nok på mig selv til at ignorere alle de åndsboller af hanhundeejere der skråsikkert fortalte mig at min tæve aldrig ville lære at sige fra, med mindre jeg lod hende selv ordne tingene (hun var kun 5½ måned da hun gik i løbetid).

 

Mit bedste råd til dig er: læs et par gode bøger om hunde, så du står sikkert mht. viden (gerne af Irene H. Jarnved, Anders Hallgren eller Lone Greva) og lyt så kun til dem og dine egne følelser og sunde fornuft. Alt for mange mennesker elsker at overøse helt nye hundeejere med deres forældede, ubrugelige råd og du vil med tiden bare blive snotforvirret.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg må desværre også stemme i kor med de andre - den eneste som kan tage ansvar for den oplevelse sin hvalp har været udsat for, det er altså dig!

 

Der findes mange tumpede hundeejere derude - og det må man desværre forvente og indrette sig efter, i stedet for at forvente at alle hundeejere er fornuftige, for det er de bare ikke. Af samme årsag holder vi os selv fra alt hvad der er hundeskove/fritløbsområder osv. Vi har med små hunde, haft nogle lidt trælse oplevelser med voldsomme store hunde, som i en periode har gjort os noget forsigtige når vi har bevæget os rundt i skovene. Men efter vores ene hund en dag blev jagtet rundt i hele skoven af en fuldvoksen Schæfer med tænderne fremme, og Zazu pev og høl - mens Schæferejeren stod og så til - så har vi holdt os væk lige siden! Schæferen fik heldigvis aldrig fysisk fat i Zazu, men psykisk har det så absolut givet hende mén. Hun var ikke mere end 5 mdr gammel.

 

Jeg tropper simpelthen ikke op i den hundeskov igen, med risiko for at give Zazu flere dårlige oplevelser, blot for at holde på min ret om at Zazu skal have lov til at kunne lege i skoven, uden at blive jordet af sådan en møgkøter. Jeg er rasende over at sådan nogle hunde og ejere skal være grund til at vi ikke kan benytte disse skove længere, men jeg vil simpelthen ikke holde på min ret, med risiko for at ødelægge mine hunde psykisk hvad angår andre hunde! Så hellere trække mig for mine hundes skyld, og så rase videre indeni over en hundeejer som ham vi mødte!

 

Så hvis ikke du ønsker at ødelægge din hunds forhold til fremmede hunde fremover, så ville jeg skide hul i den ejer og lade det være som det er - og holde mig langt væk derfra. Arrangér nogle planlagte playdates til din hund, med hunde du ved er søde - og giv den socialisering og gode oplevelser ad dén vej. Det andet kan meget vel gå skidt, og så får du en hund som har en noget anstrengt forhold til fremmede hunde - og dét er altså hammer ærgerligt, og synd for din hund.

 

Her er jeg helt enig, der findes mange tumpede hundeejere ! og det har simpelthen betydet at jeg ikke lade mine hunde gå frit i hundeskov og det er bare så ærgerligt. Vi har haft to "overgreb" i hundeskoven her i byen og jeg tør bare ikke igen... den ene gang gik det ikke så galt andet end min den store hylede og skreg ingen mærker men anden gang ja da gik der hul... så desværre kommer vi der ikke. Og det er ret ærgerligt... Da jeg gerne ville have mine hunde kunne løbe frit engang imellem. Godt nok er det labradorer jeg har men alligevel det skal de ikke udsættes for! Men det er da ØV!

Link til indlæg
Del på andre sites

Til trådstarter.

Faktisk tror jeg, nogle hundeejere med hanhunde, simpelthen synes, at deres ofte unge omkringssigfarende hanhund skal have lov til at få afløb for deres humperitrang. Som ofte kommer af stress og overkørthed. De ved godt at andre hundeejerer bliver sure og irriterede, men aner ikke, hvordan de skal stoppe og ændre det.

Jeg har gennem årene selv mødt en del af disse unghanner, men da jeg så har haft en voksen hanhund med, så sker det kun én, ellers falder hammeren og den vilde charmetrold vil blive lagt ned.

Du skal vide at ganske få af disse ungtæver har format til at beskytte sig mod dem, der vil tvangsparre dem. Præsis som en 6-8 pige .

Så flå hanhund væk hold den fast og aflever den til ejer,og skæld ejer ud. Dette giver din hvalp et utrygt forhold til samvær med andre hunde .Skæld ikke så meget ud, at din egen hvalp opfatter din vrede, måske forstår den ikke, at det ikke er den, du er vred på.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ville helt klart gøre som LeneBC: Fjerne gumpehunden fra min hvalp, og holde den indtil ejeren kom og fjernede den:mrgreen:.

 

Hvis ejeren ikke kom med det samme, så ville jeg sætte gumpehunden i snor. DET plejer nok at kunne få ejeren af en ulydig og generende hund op i fart. Man kommer jo næste automatisk ud for noget lignende hvis man har en tæve i løbetid. OGSÅ selv om man holder sig fra løshunde-områder.

 

Sæt snor på den fremmede hund. Så er situationen under kontrol. Også selv om den fremmede hunds ejer ikke har lyst til at samarbejde.

Hvis hunden er større end din egen hund, så hav noget snor med i lommen som du kan bruge i stedet for din hunds snor. Den skal jo ikke ødelægges. Et par meter nylonsnor eller tøjsnor kan fungere fint.

 

Jeg har også oplevet, at den generende hund bliver noget slukøret og endda forsøger at trække sig væk fra mig når jeg har sat den i snor. Så næste gang den får lyster, så tænker den sig en smule mere om, før den nærmer sig MIN hund!

Og min egen hund lyser af stolthed og hengivenhed over at jeg kunne løse problemet uden at råbe og skrige eller bruge vold.

Det TÆLLER altså i hundeverdenen, når en ejer optræder myndigt og besindigt.

 

Gina, som andre også siger, så er det DIT ansvar at passe på din hvalp. Altid! Du skal ikke forvente at andre opfører sig korrekt. Du skal selv finde en måde at beskytte din hvalp bedst muligt, --uden ligefrem at bære rundt på den.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst snuseren

Der tegner sig et billede af hundeparker/skove er steder hvor anarki hærsker :vedikke:.....der bør måske ligefrem skiltes med det, så som............( her gælder KUN den stærkes ret).....så alle hundeejere er advaret om, hvad andre hundeejere finder rimeligt!:evil:

 

Altså i hundeparker og steder hvor mange hundeejere færdes, burde man kunne forvænte en form for selvjustits, så ikke en eller to tåber, kan ødelægge det for alle andre!

Link til indlæg
Del på andre sites

Der tegner sig et billede af hundeparker/skove er steder hvor anarki hærsker :vedikke:.....der bør måske ligefrem skiltes med det, så som............( her gælder KUN den stærkes ret).....så alle hundeejere er advaret om, hvad andre hundeejere finder rimeligt!:evil:

 

Altså i hundeparker og steder hvor mange hundeejere færdes, burde man kunne forvænte en form for selvjustits, så ikke en eller to tåber, kan ødelægge det for alle andre!

 

Næ... selvjustits kan kun forventes hvis der er en vis enighed i gruppen om retningslinier. De "to tåber" anser jo ikke deres egen adfærd som ødelæggende for alle andre.

 

Vi ser det jo også her på HF. Vi er så forskellige. Vi kan ikke engang blive enige om, om en hund skal være i snor eller ej. Eller om den skal fodres med tørfoder eller BARF... Om man skal ringe akut til dyrlægen fordi man har fundet en plet på hundens mave... Eller det kan vente til i morgen..

 

Og når vi møder uenighed, så bliver vi meget insisterende. Det er så svært at rumme, at andre også kan have ret. At det ene kan være lige så godt/skidt som det andet.

 

Alting går meget nemmere hvis vi accepterer og respekterer andres uenighed, og så tager vores egne forholdsregler ud fra situationen.

 

Det kan altid være rigtig godt at lytte til dem med en anden holdning, selv om det er svært... Men man kan lære noget, som man kan bruge en anden gang når man står i en lignende konflikt.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst snuseren
Næ... selvjustits kan kun forventes hvis der er en vis enighed i gruppen om retningslinier. De "to tåber" anser jo ikke deres egen adfærd som ødelæggende for alle andre.

 

Vi ser det jo også her på HF. Vi er så forskellige. Vi kan ikke engang blive enige om, om en hund skal være i snor eller ej. Eller om den skal fodres med tørfoder eller BARF... Om man skal ringe akut til dyrlægen fordi man har fundet en plet på hundens mave... Eller det kan vente til i morgen..

 

Og når vi møder uenighed, så bliver vi meget insisterende. Det er så svært at rumme, at andre også kan have ret. At det ene kan være lige så godt/skidt som det andet.

 

Alting går meget nemmere hvis vi accepterer og respekterer andres uenighed, og så tager vores egne forholdsregler ud fra situationen.

 

Det kan altid være rigtig godt at lytte til dem med en anden holdning, selv om det er svært... Men man kan lære noget, som man kan bruge en anden gang når man står i en lignende konflikt.

 

Jeg er stort set enig......men det er ikke sjovt, nu skal der lovgives om tingene, og i den forbindelse er hele den danske befolkning inde over, derved er dem der hader alt, både dyr og andre skabninger herunder andre mennesker, med til at bestemme hundelovens udformning :oops:....jeg er faktisk lidt i tvivl om det gavner hundeejere......derfor var det nok til fordel for hundene, hvis dem der har hunde og elsker dem, var lidt mere obs. på, at det er mennesker der ikke opfører sig ordentligt, der er de skyldige......og ikke hunden.

 

Som hundeloven udformes er det befolkningen der bestemmer, både hunde og hundeejeres skæbne.....og hvis man ser de kommentarer der er rundt omkring hver gang en hund er involveret i noget uheldigt, er der vist ikke ret meget tvivl om, at mennesker har mindre end lidt tilovers for hunde :vedikke:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er stort set enig......men det er ikke sjovt, nu skal der lovgives om tingene, og i den forbindelse er hele den danske befolkning inde over, derved er dem der hader alt, både dyr og andre skabninger herunder andre mennesker, med til at bestemme hundelovens udformning :oops:....jeg er faktisk lidt i tvivl om det gavner hundeejere......derfor var det nok til fordel for hundene, hvis dem der har hunde og elsker dem, var lidt mere obs. på, at det er mennesker der ikke opfører sig ordentligt, der er de skyldige......og ikke hunden.

 

Som hundeloven udformes er det befolkningen der bestemmer, både hunde og hundeejeres skæbne.....og hvis man ser de kommentarer der er rundt omkring hver gang en hund er involveret i noget uheldigt, er der vist ikke ret meget tvivl om, at mennesker har mindre end lidt tilovers for hunde :vedikke:

 

---Kun hvis der følger penge med lovene.

For som det er i øjeblikket, så kan politiet jo ikke engang få tid til at hente en hittehund eller undersøge en sag om deciderede truende hunde.

 

Hvad skulle blive anderledes, bare ved at lave en ny lov? Hvis der ikke er nogen til at håndhæve den lov? Uanset om man er enig med lovens indhold eller ej?

 

Men jeg tror ikke, at lovgivning om hunde ligefrem er til folkeafstemning. Sådan fungerer Danmark vist ikke..

Det er politikerne, der skal lave lovene. Og de er nødt til at lytte til folk, der ved noget om problematikken. For politikernes viden er ikke stor nok.

Folk, de så lytter til er DKK, Dyrenes Beskyttelse og andre foreninger, der har noget på hjerte.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst snuseren
---Kun hvis der følger penge med lovene.

For som det er i øjeblikket, så kan politiet jo ikke engang få tid til at hente en hittehund eller undersøge en sag om deciderede truende hunde.

 

Hvad skulle blive anderledes, bare ved at lave en ny lov? Hvis der ikke er nogen til at håndhæve den lov? Uanset om man er enig med lovens indhold eller ej?

 

Men jeg tror ikke, at lovgivning om hunde ligefrem er til folkeafstemning. Sådan fungerer Danmark vist ikke..

Det er politikerne, der skal lave lovene. Og de er nødt til at lytte til folk, der ved noget om problematikken. For politikernes viden er ikke stor nok.

Folk, de så lytter til er DKK, Dyrenes Beskyttelse og andre foreninger, der har noget på hjerte.

:hmm:Sært jeg synes jeg flere gange har hørt dem sige, folketinget ikke har ikke har fulgt deres råd? :vedikke:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja. Der er forskel på at "lytte til" og at "rette sig efter".

 

Når politikerne får indvendinger fra mange forskellige steder, -også fra indsamlede protest-stemmer og fra folk, der hundeallergi eller -fobi, så VIL det i sidste ende blive politikerne, der træffer afgørelserne og udformer lovene. :hmm: Sådan MÅ det jo være...

 

I sidste ende er det OS, der kan "fyre" politikerne ved næste valg, hvis vi ikke er tilfredse med deres arbejde.

 

Hvis en stor del af Danmarks befolkning var imod hundeloven som den er nu, så ville det lille parti Fokus jo have fået mange flere tilhængere.

Fokus er det eneste politiske parti, der hele vejen igennem har meldt klart ud, at de er imod hundeloven.

 

 

Ikke engang her på HF er der ret mange medlemmer af partiet. :vedikke:

Når alt andet er vigtigere end hundene (og andre husdyr), så komme alle andre politikere først til fadet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Det meget beklageligt at du har haft sådan en oplevelse, men det desværre hvad der kan ske med en del uvidende oh uansvarlige hunde ejere..

 

Jeg har selv en hanhund der stress humper/ dominans.. og det en adfærd jeg ikke er stolt af han har, han bliver også stoppet i det, da det ikke er en god adfærd, og hurtigt kan skabe problemer for ham. og det er også et af de tusinde punkter vi arbejder på. han har en del adfærds problemer pga. af dårlige hundeejer og en del overfald i en tidelig alder. fordi jeg har været for godtroende. vi går ikke i div. hundeparker, da der er mange hunde/ejere der ikke kan finde ud af at opføre sig ordenligt, det sker kun hvis vi kan se den er fri. og jeg ikke bleg for at gå med ham fordi han ikke kan finde ud af det, eller andre hunde. vi går kun til kontrolleret hundeleg ved en adfærdsbehandler og det går rigtig godt :)

det ikke alle hunde der er i stand til at sige fra, og det ikke alle hunde der lære det bare lige sådan.. og det der man som ejer må gribe ind for hunden. kan godt forstå du som førstegangs ejer lytter til alt hvad du kan.. men husk at lytte til din mavefornemmelse også, for du kender din hund bedst ;) syntes dog en time er rigtig længe, men har selv stået i samme situation og man har lyst til at dunke sig selv i hovedet over man ikke gik noget før.. men syntes da du skal nævne det over for den humpende hundeejer at det ER et problem med hendes hund. men husk at sig det på en ordentlig måde :) der ingen der bryder sig om kritik af deres hunde, hvis de ikke selv kan se problemet og har misforstået en sådan adfærd som ''god leg'' :) der findes desværre mange uvidende hundeejer der ude.. siger ikke jeg selv er ekspert for det er jeg da langt fra :)

du kunne evt. forsøge dig og kigge på div. hundesteder eller i din vennekreds om der skulle være nogle evt. gode hunde venner, eller tilmelde dig et hvalpe hold og få nogle bekendtskaber der igennem + det vil være super godt for din vuffi :) mine har haft stor glæde af det, og det har jeg bestemt også :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...