Hop til indhold

God og billig dyrlæge i Silkeborg


WinWiz
 Share

Recommended Posts

hundepas.jpg

Er lige kommet hjem fra dyrlægen Morten Brygger på Frichsvej i Silkeborg.

Min hund Tyson (sød lille rotte på 38 kg) blev vaccineret og fik hundepas så han kan komme med til Sverige.

Tyson blev undersøgt (lidt for grundigt syntes han selv) og vaccineret mod rabies og hundesyge.

Morten Brygger udfyldte passet og vi fik en god snak om Tysons helbred.

Samlet pris incl. alt: 677,01 kr.

Det synes jeg bestemt var en fair pris:-D

Betjeningen var god og Morten virkede ikke til at have travlt.

-Tyson gad godt nok ikke at spise den hundekiks han fik, men det er ret normalt på et sted med så mange spændende dufte

:snusendehund:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ikke at du ikke må anbefale din egen dyrlæge, men at han laver vaccine og pas billigt, siger måske ikke så meget om kvaliteten, hvis man står med en hund der faktisk fejler noget:vedikke:

 

Jeg vil ikke kalde det min dyrlæge, det er første gang jeg har brugt ham. Hvor dygtig han er til at diagnosticere har jeg ingen erfaring med, men jeg formoder han er nogenlunde på niveau med de fleste andre dyrlæger, selvom jeg selvfølgelig godt ved at ikke alle er lige gode.

Han er prisbevidst og efterlod et fint indtryk. Jeg ved også at dyrenes beskyttelse bruger ham.

Personligt synes jeg at mange dyrlæger tager sig endog særdeles godt betalt, og det er ikke mit indtryk at høj pris og god kvalitet altid følges ad.

Når det handler om forholdsvis simple småting som f.eks vaccination eller en flækket klo, så behøver dyrlægen altså ikke være udlært ved Amerikas førende hjertekirurg. -Men småting kan alligevel hurtigt bliver ret dyre, så jeg synes det er værd at støtte en OK dyrlæge med fornuftige priser...

Link til indlæg
Del på andre sites

Jamen, jeg er skam ikke uenig. Og kender ikke fyren! Men at kalde ham god fordi han er billig, giver bare ikke mening i mit hoved:-)

 

I Århus har vi den billige dyrlæge. Hun skulle ikke røre min hund med en ildtang:shock: Så har vi alle de mellem-klasse dyrlæger, fx min egen. De har rimelige priser og gør et fint stykke arbejde. Og så har vi Århus Dyrehospital, hvor kvaliteten bare er helt i top! Prismæssigt er de lidt dyrere, men egentlig ikke særlig meget. De beskæftiger sig ikke med småting som vaccinationer, og deres behandlinger er meget dyre - fordi de kræver dyrt udstyr, fordi de har adgang til de bedste specialister og fordi de har kæmpe viden og erfaring.

 

Men der skal mere til for at kalde en dyrlæge "god" end billige priser:-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Selve dyrlægens kvalifikationer tror jeg ikke kan måles på den pris der tages. Det er nok mere niveauet af udstyr, adresse, omkostningsbevidsthed samt krav til overskud, der afgør priserne.

 

Forskellige dyrlæger har også fagområder, hvor de måske ved mere og andre, hvor de ved mindre. det kunne betyde at man med fordel kan bruge steder hvor der er flere dyrlæger med forskellig erfaring og forskellige specialer til stede, så man kan bruge hinanden.

 

Kvaliteten skal være i orden, men det synes jeg også prisen skal. Jeg checker jævnligt at min dyrlæge (Nyborg dyrehospital) ikke tager for meget ifht. andre i området og har en enkelt gang indhentet tilbud på en bestemt opgave før jeg lod Nyborg dyrehospital få opgaven. jeg fik faktisk en lille rabat ud af dette - tror jeg sparede 2-300 kr.

 

Det næste jeg skal (håber jeg) til dyrlæge med er når Maggie skal HD/AD fotograferes og her svinger prisen på landsplan vist mellem 1500 kr og 2500 kr - udfra hvad jeg har set på FB. Det er stor forskel på samme ydelse, synes jeg.

Link til indlæg
Del på andre sites

Huserer Jens Breth Hansen ikke stadig på Århus - Silkeborg egnen? Han skifter jo navn en gang imellem, så jeg ved ikke vad han hedder nu. Han er billigere end andre dyrlæger, spørgsmålet er blot hvor meget man virkelig sparer.

Jeg ved ikke om dr. Dyredød stadig hærger, han er vist sidst registreret på Sjælland?

Men jeg ved at Morten Brygger og Jens Breth Hansen ikke er samme person.

Nu har jeg googlet Morten Brygger og tilsyneladende er alle som har brugt ham tilfredse.

Redigeret af WinWiz
Link til indlæg
Del på andre sites

fint med en anbefaling :) hvis morten brygger en dag ikke har tid eller du får lyst til at prøve noget nyt, kan jeg også anbefale skægkær dyrlæge. vi var der tre gange inden for et døgn sidste påske, pg.a. akut opstået sygdom hos vores hund, mens vi var på ferie. utroligt behagelig mand og virkelig god behandling.

Link til indlæg
Del på andre sites

fint med en anbefaling :) hvis morten brygger en dag ikke har tid eller du får lyst til at prøve noget nyt, kan jeg også anbefale skægkær dyrlæge. vi var der tre gange inden for et døgn sidste påske, pg.a. akut opstået sygdom hos vores hund, mens vi var på ferie. utroligt behagelig mand og virkelig god behandling.

 

Hvis det er Lars I fik behandling af, så er han en yderst behagelig mand!

Vi har haft ham som hundefører i vores klub! :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvis det er Lars I fik behandling af, så er han en yderst behagelig mand!

Vi har haft ham som hundefører i vores klub! :)

 

det var det garanteret! det var vist i hvert fald "ham selv" - og den første gang var endda kl. 4 om morgenen mlm påskedag og 2. påskedag, hvor han måtte komme kørende helt søvndrukken - og alligevel endte prisen viiiirkelig billigt ift. hvad vi er vant til i københavn.

Link til indlæg
Del på andre sites

Mener heller ikke man sige en dyrlæge er god, ud fra prisen.

En god dyrlæger f.eks. også en som erkender hvis der er noget som de ikke ved nok om.

Groa havde på er tidspunkt gentagne problemer med den ene tårekanal. Vores egen dyrlæge sagde hun ikke vist nok om det, så hun henviste til en anden dyrlæge.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har altså ikke skrevet at Morten Brygger var god fordi han var billig! Inden vores besøg havde jeg nærmest forventet/frygtet at han pga den lave oplyste pris ville have travlt og lidt "samlebånds-agtig" men denne frygt blev gjort til skamme. Brygger var omhyggelig og gav sig tid til fyldestgørende at besvare alle mine spørgsmål. Jeg brugte en kontakt formular på hjemmesiden til at bede om et tilbud og Brygger var hurtig til at ringe mig op med et tilbud. -og vi fik en tid, der passede mig, samme dag :-)

Jeg havde lidt forventet at den oplyste pris var uden moms eller honorar for konsultationen, men prisen var all inclusive, så det blev faktisk billigere end jeg havde forventet.

Det var også fine lokaler så samlet set gik jeg derfra med et meget positivt indtryk.

Jeg synes det virker lidt som om nogle her på HF mener at en billig dyrlæge også må være en dårlig dyrlæge, men sådan hænger det altså ikke altid sammen!

Redigeret af WinWiz
Link til indlæg
Del på andre sites

Billig dyrlæge kan sagtens være god dyrlæge. I min barndom havde vi en dyrlæge som gerne tog mod det man kunne give. Hvis man ikke havde råd til at betale sagde han bare pyt med det. Han tog også alle de dyr ind som sine egne, som folk kom for at aflive fordi de ikke længere kunne have dem. Der var et rend af dyr men han havde pladsen og kærligheden til dem alle.

Nu hvor jeg er voksen betyder prisen ikke det store, jeg måler nærmere i faglig dygtighed og tryghed. Men jeg synes det er dejligt at man kan få anbefalet en god og billig dyrlæge for det er der jo altså af og til folk der spørger efter :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Et kig på hans hjemmeside, og så er han ikke en dyrlæge jeg ville vælge. Jeg bryder mig ikke om den vægt der ligges på de lave priser og den boks hvor man kan blive ringet op "med et godt tilbud". Det er sådan noget som omgående får mig til at lukke en hjemmeside ned igen og fravælge dyrlægen. Jeg vil hellere have dyrlæger som promovere sig på deres faglige dygtighed, fremfor lave priser.

 

For mig betyder prisen intet ifht dyrlægevalg. Jeg har aldrig undersøgt prislejet hos de dyrlæger vi har benyttet og jeg kunne aldrig nogensinde drømme om at ringe rundt for at opsøge priser/få gode tilbud, eller forsøge at presse min dyrlæge i pris!

 

Vi har også benyttet Aarhus dyrehospital til en ct scanning - og de er da sikkert nok dyre. Men jeg er dybt imponeret over deres faglige dygtighed og deres evner til at man med ét føler sig tryg ved at være der og er helt tryg ved at overlade sin hund i deres hænder. Dem vil jeg til enhver tid benytte igen til større opgaver!

 

Nu har vi lige skiftet dyrlæge efter 10 år, og har kun benyttet den nye til vacciner - men den gamle fik vi lavet rigtig meget hos, og af sig selv gav han os gode rabatter - vi har også fire hunde som vi kom ofte med ;-) men jeg har aldrig bedt ham lave en god pris, og jeg har aldrig ringet rundt til andre for at høre om de kunne sterilisere vores hunde billigere el.lign. - det for mig fuldstændig forkert. Mine hunde skal have den bedste behandling, og eftersom jeg har valgt vores dyrlæge, føler jeg mig jo tryg ved vedkommende og stoler på dygtigheden - jeg ville aldrig gå på kompromis og vælge en ukendt dyrlæge fordi vedkommende lige er lidt billigere..

 

Den nye dyrlæge vi har valgt er valgt udfra anbefalinger af folk jeg stoler på. Priserne har jeg aldrig spurgt ind til.

Link til indlæg
Del på andre sites

Lige såvel som en billig dyrlæge ikke behøver være dårlig, så er der heller ingen garanti for, at fordi en dyrlæge er dyr så er h*n er god!

Jeg vil til enhver tid vælge ud fra tillid og kompetancer - selvfølgelig kigger jeg til hvad tingene koster, men det er ikke det der er afgørende for mit valg.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg vurderer altid kvalitet ifht pris uanset hvad jeg giver penge ud til og min erfaring er at pris og kvalitet ofte ikke hænger sammen. Selvfølgelig skal kvaliteten være i orden, men det skal prisen også. ikke for dyrlæger, men også for hundefoder, hvalpens pris, hundetræning osv.

 

Hvis nogen mener de får det bedre med sig selv ved at sige: "Jeg elsker mine hunde overalt på jorden og når det kommer til dem er prisen ligegyldig og underordenet", så er det helt ok med mig. Hver sin lyst for sine penge. Jeg tror så ikke hundene får det bedre af det og det er det der tæller for mig.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg vurderer altid kvalitet ifht pris uanset hvad jeg giver penge ud til og min erfaring er at pris og kvalitet ofte ikke hænger sammen. Selvfølgelig skal kvaliteten være i orden, men det skal prisen også. ikke for dyrlæger, men også for hundefoder, hvalpens pris, hundetræning osv.

 

Hvis nogen mener de får det bedre med sig selv ved at sige: "Jeg elsker mine hunde overalt på jorden og når det kommer til dem er prisen ligegyldig og underordenet", så er det helt ok med mig. Hver sin lyst for sine penge. Jeg tror så ikke hundene får det bedre af det og det er det der tæller for mig.

Nu ved jeg ikke om det er mit indlæg du hentyder til. Men det er i hvert fald ikke lige dét der er mit grundlag for at gøre som jeg gør - det er af respekt for dyrlægen og min loyalitet. Jeg synes ikke det er ok at vælge en dyrlæge og vise tillid til at vedkommende træffer de rette beslutninger - men alligevel er der lige nogle "opgaver" de går glip af pga det er billigere andre steder. Sådan har jeg absolut ikke lyst til at være. Jeg ønsker at min dyrlæge skal følge de forløb mine hunde evt skal igennem, og så må jeg betale hvad det koster - jeg ønsker ikke at inddrage en anden fordi det er billigere. Tager jeg er andet sted hen er det fx Aarhus dyrehospital fordi det er udenfor egen dyrlæges kompetance, men denne beslutning vil dyrlægen også inddrages i og det finder de fleste dyrlæger vidst helt ok.

 

Hvilket jeg ikke helt kan forestille mig er holdningen hvis man indimellem lige vælger en anden pga billigere priser. Det er i hvert fald ikke så velset i tandlægeverden..

Link til indlæg
Del på andre sites

Tager jeg er andet sted hen er det fx Aarhus dyrehospital fordi det er udenfor egen dyrlæges kompetance, men denne beslutning vil dyrlægen også inddrages i og det finder de fleste dyrlæger vidst helt ok.

 

Hvilket jeg ikke helt kan forestille mig er holdningen hvis man indimellem lige vælger en anden pga billigere priser. Det er i hvert fald ikke så velset i tandlægeverden..

 

Det er vist ikke velset i nogens verden - hvis nogen er sælger.

 

Jeg er i en bank og vi ser også helst at folk lægger alle forretninger hos os. Vi forsøger endda at få dem til det med loyalitetsprogrammer osv. Men om det er fornuftigt at gøre, vil jeg så overlade til den enkelte at vurdere.

 

Generelt vil jeg sige. at hele vores økonomisystem i den vestlige verden. er baseret på at folk forholder sig til pris og kvalitet. Hvis man ikke gør det, stiger priserne helt 100% sikkert. Hvis ikke konkurrencen er til stede, kommer forbrugerne til at betale helt horrible priser. Og det gælder hos tandlægen, i banken og ved dyrlægen.

 

Områder hvor forsikringer (sygeforsikring på hunde) til en vis grad sætter denne mekanisme ud af funktion, skal overvåges særlig nøje, for der betaler brugeren jo ikke altid prisen direkte og det giver risiko for, at den "nødvendige" konkurrence sættes ud af spillet. Man kommer dog til at betale alligevel, for forsikringen stiger naturligvis, hvis priserne stiger.

 

Os der har råd til det (ofte fordi vi er i en branche der tager overpriser), kan følge den vej. Det bliver i sidste ende de med de lavere indkomster, der kommer i klemme ved et urimeligt højt prisniveau. Optikkere, tandlæger, advokater, dyrlæger og andre sælgere af meget kompetencekrævende serviceydelser, udnytter naturligvis den sær position de er i, til at hæve priserne og tage et stort overskud hjem. Bankerne gør det samme og forgylder ejerne. Dem er jeg så også en af :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

 

Det er vist ikke velset i nogens verden - hvis nogen er sælger.

 

Jeg er i en bank og vi ser også helst at folk lægger alle forretninger hos os. Vi forsøger endda at få dem til det med loyalitetsprogrammer osv. Men om det er fornuftigt at gøre, vil jeg så overlade til den enkelte at vurdere.

 

Generelt vil jeg sige. at hele vores økonomisystem i den vestlige verden. er baseret på at folk forholder sig til pris og kvalitet. Hvis man ikke gør det, stiger priserne helt 100% sikkert. Hvis ikke konkurrencen er til stede, kommer forbrugerne til at betale helt horrible priser. Og det gælder hos tandlægen, i banken og ved dyrlægen.

 

Områder hvor forsikringer (sygeforsikring på hunde) til en vis grad sætter denne mekanisme ud af funktion, skal overvåges særlig nøje, for der betaler brugeren jo ikke altid prisen direkte og det giver risiko for, at den "nødvendige" konkurrence sættes ud af spillet. Man kommer dog til at betale alligevel, for forsikringen stiger naturligvis, hvis priserne stiger.

 

Os der har råd til det (ofte fordi vi er i en branche der tager overpriser), kan følge den vej. Det bliver i sidste ende de med de lavere indkomster, der kommer i klemme ved et urimeligt højt prisniveau. Optikkere, tandlæger, advokater, dyrlæger og andre sælgere af meget kompetencekrævende serviceydelser, udnytter naturligvis den sær position de er i, til at hæve priserne og tage et stort overskud hjem. Bankerne gør det samme og forgylder ejerne. Dem er jeg så også en af :-)

Jeg er udmærket klar over at det fungere sådan - dyrlægen er bare ikke et sted hvor jeg går op i pris eller afhenter tilbud hos andre. Og tandlægen ville heller ikke være det. For mig er disse to ting tillidssager. Længere er den ikke.

 

Men din hurtige konklusion om at det er fordi jeg får det bedre med mig selv, er absolut ikke korrekt - og det var blot det jeg ville argumentere imod.

Link til indlæg
Del på andre sites

 

Men din hurtige konklusion om at det er fordi jeg får det bedre med mig selv, er absolut ikke korrekt - og det var blot det jeg ville argumentere imod.

 

Så du får det ikke bedre med dig selv, ved at gøre som du mener er bedst? Nå nu driller jeg bare, mon ikke vi alle gør det vi synes er best for hundene og har det bedst med den måde vi gør det på.

 

Jeg har det bedst med at have checket både kvalitet og pris og det gør jeg så. Jeg har indtil nu ikke skiftet dyrlæge af den grund, men jeg tror da min dyrlæge ved at at det kunne ske, hvis ikke han har konkurencedygtige priser og det hjælper til at de i forvejen urimelig høje priser ikke stiger.

Link til indlæg
Del på andre sites

Så du får det ikke bedre med dig selv, ved at gøre som du mener er bedst?

Jeg vil ikke ligefrem sige jeg får det bedre med mig selv - jeg føler mig tryg ved at blive ved egen dyrlæge uanset pris, og mere sikker på at mine hunde får den korrekte behandling. Men at få det bedre med sig selv er jo ikke grundlaget for mit valg - grundlaget er netop at benytte den dyrlæge jeg føler mig tryg ved og tør overlade mine hunde til, uanset at jeg evt kunne få behandlingen billigere andetsteds.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor mange mennesker er så utroligt loyale overfor tandlæger, banker, dyrlæger og lignende?

Det har sikkert meget at gøre med tillid. Med fare for at blive voldsomt upopulær så vil jeg dog mene at nogle mennesker bare har flere penge end de har forstand :-)

Personligt har jeg skiftet bank til coop. Det er nemt og bekvemt, nu kan jeg nemlig hæve penge i alle Coops butikker, og får automatisk point når jeg handler med mit dankort. Samtidig sparer jeg også en masse gebyrer.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...