Hop til indhold

Diverse problemer med HF


Administrator
 Share

Recommended Posts

Admin?

 

Kunne man forstille sig en daglig rutine der lukker tråde for nye indlæg hvis det fx er mere end et år siden nogen har postet noget?

 

Det ville være en rigtig god løsning, men jeg har desværre ikke kunne få det til at virke rigtigt, men det er stadig noget jeg håber at få lavet.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 730
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

  • 5 weeks later...
hej admin jeg har problemer med at få link ned, fra min billed mappe til at sende til Dorte som månedens hund billed. ka du hjælpe mig?

 

Hej Gina. Du klikker blot på det ønskede billede, og højreklikker på det og vælger Kopier genvej, så kan du sende linket.

Du kan også højreklikke på billedet og vælge Gem som og lægge det på din computer, så kan du bagefter vedhæfte det i en PB.

Link til indlæg
Del på andre sites

Som I alle nok har fundet ud af, så har der været en nisse på spil, og sendt alle HF besøgende til en ny side med salg af Viagra i dag.

 

Hullet er fundet og lukket nu, og det var "blot" en simpel redirect i en fil der desværre havde lidt for åbne rettigheder, der har ikke været adgang til data osv.

 

HF burde nu igen køre optimalt, og mail problemet er også ved at være løst, det har taget lidt tid da man først skal finde problemet, og efterfølgende søge om at blive whitelistet igen, men det ser ud til at mails nu igen triller igennem Hotmail, gmail og live.dk.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...