Hop til indhold

Bitter strid om meget fed gravhund


ridiger
 Share

Recommended Posts

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-59410924:video-bitter-strid-om-meget-fed-gravhund.html?forside

 

Hvad syntes I om denne sag?

Personligt, syntes jeg det er mest syndt for selve hunden og holder mere med plejemoren som har fået hunden til at tabe sig og samt er dyrlægeassistent. Og hvis hun så også viser den frem i tv og muligvis snakker om fedme og sundhed i dyre øjemed kan jeg ikke se det forkerte i. Især hvis det kan hjælpe andre dyr til ikke at komme i samme situation...

Vil syntes at en hælpe org vil blive glad for gratis reklame om dem og samtidig vil kunne hjælpe andre dyr....

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg synes det lyder lidt som en dårlig joke :hmm: At hun ligefrem skulle have sat hans liv på spil, fordi hun tog en flyver :vedikke::lol:

 

Og så er 35 kg. da virkelig, virkelig vanvittig meget for en gravhund :shock:

 

 

 

Tænker at det måske ikke er det bedste man kan udsætte en SÅ fed hund for. Altså en flyvetur. Tænker bare på stress og at hjertet i forvejen arbejder på højtryk for at få blodet rundt - men ved det faktisk ikke :vedikke:

 

 

Og så: Hvor er det dog ulækkert at nogle mennesker lader det komme så vidt. Fy for helvede. Det er da egoisme på allerhøjeste plan!

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg tror også dem der protesterer har tænkt at fly turen var farlig.Men dog har sin beretteligelse for plejmor.

Hvis jeg var hende, ville jeg hellerikke afleverer den tilbage som jeg ser den nu.

Og lige i øjeblikket ser jeg netop Animal P og især dyrepoliti, og ja - her ses tvangsfjernede hunde døde af sult og vildt underernærede, har endnu ikke set en overfed.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan ikke rigtigt se det forkerte i at tage Obie ud på en flyvetur - som assistent ved plejemoren jo godt hvad hun gør, så at lægge sag an er vist bare typisk amerikansk - men bortset fra det mødte jeg igår en gravhund der lignede en pølse på 4 ben og jeg synes altså at det både er synd for hunden og dyrplageri !

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan nu godt forstå at foreningen ikke bryder sig om at hun laver "reklame" bag deres ryg, og ikke mener at hunden skal brugs som en "berømthed". Det var IKKE det "job" hun fik, hun skulle blot hjælpe hunden til at tabe sig.

 

Så selve den del af det hvor plejemoren har lavet et kæmpe mediepostyr omkring hunden synes jeg måske egentlig godt jeg kan forstå foreningen gerne vil have været en del af... Der findes ikke mange firmaer som bare lader folk lave reklame for dem, helt uden at vide hvad folk har gang i... Slet ikke på så stort et plan som i Obies tilfælde (Jeg læste om ham første gang for læææænge siden).

 

Derfor synes jeg også det er fair at foreningen bør være dem der tager stilling til om Obie skal være med i et TVprogram eller ej, IKKE plejemoren! Men at sagsøge hende for at have bragt hundens liv i farer pga. flyturen... Tjae, det synes jeg er typisk Amerikansk! :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...