Hop til indhold

Hvorfor valgte I lige dén race?


Gæst Kuzuri
 Share

Recommended Posts

Nu har jeg været flere racer igennem - så lad os starte fra en ende af.

 

Sitto - hun var min første hund, en Dansk Svensk Gårdhund. Allerhelst ville jeg gerne have en stor hund, men med en alder på 10 år, var det jo altså min mor der havde det sidste ord - og det skulle være en lille hund og en tæve! Det skulle være en korthåret hund, som var nem at opdrage, gerne ville gå lange ture, lave en masse tricks, træne agility og bare en god hygge/familiehund. Jeg lånte samtlige bøger der fandtes om hunde på biblioteket, og forelskede mig i DSG'en, som jo passede ret fint ind i vores kriterier. Så det blev det. Den allerbedste! :hjerte:

 

Som 14-årig havde jeg fået overtalt min mor til at hund nr 2 kunne flytte ind - af hensyn til min søsters allergi (hun boede dog ikke hjemme, men kom jo indimellem på besøg), så var kravet for hund nr 2 fra min mors side af, at det skulle være en ikke-fældende hund, således der ikke blev ført flere hundehår til. Så allerede dét indskrænkede jo området, og så skulle det stadig være en lille hund og en tæve. Valget faldt på en westie (var også omkring Pudlen), da jeg gerne ville have dens selvstændighed og selvsikre sind, som forhåbentlig kunne opveje Sittos meget usikre side og derved hjælpe hende til at se verden som et knap så farligt sted. Dette lykkedes i et vidst omfang rigtig godt - fejlen var bare at Kency var 7 mdr da vi fik hende, og det viste sig at hun nærmest havde boet i en baggang i de 7 mdr, altså var hun på ingen måder socialisereret eller noget der bare mindede om. Så hun kunne slet, slet ikke finde ud af at bo med en anden hund. Nå ja, det er en anden historie. Valget af en westie fortryder jeg ikke, jeg synes det er en fantastisk race, og med et supercharmerende sind!

 

Da jeg så i nogle år ikke havde haft hund, og skulle have hund igen blev det så Ayo.

 

Ayo - hun er købt som værende en yorkie/malteser/papillon blanding - guderne må vide hvad hun i virkeligheden er - Papillon-delen kan jeg gå med til, men der er ikke den mindste smule hverken yorkie eller malteser i hende - på trods af at den morhund der var ved kuldet var en yorkie.. :damn: (er efterfølgende blevet ret overbevist om at hun er importeret!!) Havde jeg stået for racevalget ene og alene, så var vi nok endt med en DSG igen. Men manden min ville gerne have en lille hund - ja, altså mindre end en DSG hehe - og ikke-fældende. Og ja vi faldt pladask for lille Ayo - og selvom hun slet ikke er den blanding vi havde regnet med at få, så er hun den skønneste lille hund som vi på ingen måde fortryder. Ret heldigt så passer hun perfekt ind alligevel!

 

Da hund nr 2 kom på tale, ville vi så gerne have den yorkie vi aldrig havde fået i Ayo. Det var en lille hund og ikke-fældende (matchende til mandens krav), og så var jeg stadig ret forelsket i terrier-sindet efter Kency, så derfor blev det en yorkie. Det blev så Liva 6 mdr gammel, uden stamtavle - og mishandlet hos opdrætter ved at blive slået dagligt med en avis! Og med patella luxation, som blev konstateret som 9 mdrs, ergo noget hun er født med. Men hendes sind og personlighed er simpelthen helt igennem fantastisk og vi er begge to dybt, dybt forelsket i hende. Især manden. Liva er 110% hans souldog!

 

Nå ja, så kom hund nr 3 på tale.. eller det vil sige det gjorde det sådan lidt for sjov. Og så kom jeg til at forelske mig i en lille Rumænsk Gadehund, Zazu, som blev postet herinde på forum - og som det endte med at manden gik med til. Til trods for at hun hverken var så lille som de andre eller fældefri. :genert: Men hun vadet ind i vores hjerter med træsko på, og passer rigtig rigtig fint sammen med resten af flokken :hjerte: hvad hun er for en bandit, ja det må guderne vide. Og hun har sine særheder og vi kæmper en gevaldig kamp med hende efter et overfald - men vi elsker hende ufattelig højt alligevel, hun er skøøøn!

 

Hund nr 4 - ja hund nr 4 var egentlig aldrig nogensinde på tale :sjov: førend Missing herinde fra ringede (det var også hende som viste Zazu frem herinde!) til mig og fortalte mig at Zazus søster, Camy, skulle omplaceres - og om vi ikke kunne være interesseret i at tage hende. Well, her var manden noget lettere at overtale end ved Zazu (hun krævede en del overtalelse), det gjorde Camy faktisk slet ikke - for som han sagde, skulle det være "nemt" så skulle vi have stoppet ved 2 hunde, nu havde vi allerede 3 som altså gjorde en væsentlig forskel fra to af - så om vi havde 3 eller 4, kunne vidst være ligegyldigt.. og ja, jeg vil også sige den største forskel klart er fra 2. til 3. hund og ikke fra 3. til 4. hund. Så ja, Camy flyttede altså ind i sommers - og faldt til i flokken. Og udgør nu en del af den dejligste lille og velfungerende flok hvor vi elsker hver og én af dem selvom de er vidt forskellige!! :kys:

 

Så ja, vi kan vel konkludere vi aldrig rigtig fik valgt en race :lol:

 

Men næste hund bliver nok en yorkie igen. Vi skal ikke have flere tavleløse racehunde - det skal være en hund med DKK tavle fra nøje udvalgt opdrætter. Så lidt har vi nok lagt os fast på en race alligevel - yorkien passer bare helt perfekt ind i det vi gerne vil have. Vi har også haft snakket om Storpudlen, da jeg egentlig godt kunne tænke mig den store hund jeg altid har drømt om men hverken har måtte få for først min mor og senere hen min mand :fornaermet: men med dårlige hofter og knæ, og fire hunde som stadig er unge og dermed mange år endnu - altså går der mange år før en ny hund bliver aktuel, så kan det sagtens ske mine knæ/hofter er forværret eller der er opstået begyndene slidgigt i leddene pga hypermobilitet, så er det nok smartest at vælge en hund vi er helt hundrede på at kunne magte - manden har også lige fået konstateret dårligt knæ og skal snart have foretaget en større operation for at forsøge at rette op på det! Så ja, vi er lidt nogle skravl :rolleyes: så en lille hund er vidst det mest fornuftige valg igen. Og så bliver det helt sikkert en yorkie! Men vi må se hvordan tingene ser ud til den tid. :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 76
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jeg bliver som et barn i en slikbutik hvis jeg bliver spurgt hvilken hunderace jeg gerne vil have. Dog skal jeg indrømme at jeg har indset at der er flatcoated retrieveren,.. og så er der alle de andre skønne racer. :vedikke:

 

Jeg har min anden flatter nu og trods at de næsten har været diametrale modsætninger er der nogle fællestræk som jeg bare synes gør hele forskellen. Folk mener ofte at der ikke er den store forskel på om du har flatter, lab eller golden,.. jeg synes forskellen er himmelråbende og der kommer hverken lab eller golden ind i mit hjem nogensinde, med mindre der sker Nollike noget (gud forbyde det) og jeg har mulighed for at overtage Noomi.

 

Flatten er en cocktail lige efter mit hoved. Den er venlig, aktiv og altid med på den værste, men er rolig, forsigtig og mageligt anlagt indendørs. Den er omgængelig men ikke en undskyldning for sig selv og kan tage et standpunkt hvis det skulle blive nødvendigt. Man kan have tillid til at den ikke gør nogen noget (med vilje) om dagen, men man kan være ligeså sikker på at den ikke stikker af hvis man skulle havne i en dum situation når det er mørkt. Den fatter hurtigt hvor du vil hen af, er som regel med på at samarbejde men skulle den finde det nødvendigt at sige fra, gør den det på så sød en måde at man ikke kan lade være med at smile lidt (den forsøger at gøre hvad du siger, men så lige lidt andet oveni). Den har en rigtig god indsigt i andre hunde og mennesker og selv om det er en livlig fjanterøv bliver den aldrig mere vild end at den stadig har alle 4 poter solidt plantet på jorden (i overført betydning dog).

Og og og,... jeg kunne godt blive ved :genert: men tror ikke folk gider læse med mere hvis jeg gjorde.

 

jo jeg gd godt og jeg gad virkelig godt møde din flatter;) Faktisk lyder din beskrivelse jo meget som en sheila hund, hehe

Link til indlæg
Del på andre sites

Det er over fire år siden nu, og Oskar er min sjælehund. Han har sat så dybt et spor i mit hjerte, og jeg er 100% sikker på, at han er en stor grund til, at jeg stadig er her i dag.

 

Det er off topic, men jeg måtte lige svare på dette. Jeg er selv psykisk syg og er (efter 10 år på kontanthjælp pga en sadistisk sagsbehandler :roll: ) på førtidspension, og havde jeg ikke haft Shizzy tror jeg heller ikke jeg havde været her i dag- Molly er også en stor hjælp til at komme op om morgenen. Hvor ville det dog være kedeligt og deprimerende at leve uden hund!

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst 1stkholm

Bulldoggen valgte jeg i sin tid fordi jeg godt kan lide "brede" kompakte hunde. Valget stod lidt mellem EB, FB og mops, men mopsen blev hurtig frasorteret. EB var i en prisklasse jeg aldrig vil betale for så jeg endte med den franske bulldog. Personligheden er helt fantastisk, men jeg har også set hvordan hun "lider" under varme(trods hun har en "god" vejrtrækning), så jeg ved ikke om det bliver en fransk bulldog igen, men måske en af de andre bulldogs hvis de en dag bliver lovlige.

Dobermann valgte jeg fordi jeg ville have en brugshund og foretrækker kort hår og så er de jo super smukke. Jeg har dog indset efterfølgende at racen slet ikke er den brugshund som det siges, så min næste hund bliver med 90% sikkerhed en malinois af brugslinje. Når jeg ser de grå schæfere i klubben.. wauw. Den fart, den arbejdsomhed, det hele er bare i et tempo som doberen ikke kan følge med på. schæferen er bare for syg en race til mig, hvor mallen er ret sund endnu.

Jeg elsker begge mine hunde, men jeg er bare blevet det klogere og den erfaring rigere.

Link til indlæg
Del på andre sites

Anton - Jeg er vokset op i et hjem med hund og har altid været helt vild med hunde. Som barn drømte jeg om at eje et hus fyldt med hunde :lol: Da jeg så flyttede sammen med min kæreste ville jeg selvfølgelig gerne have hund og det ville min kæreste også, men vi måtte ikke have hund der hvor vi boede. Efter nogle år fandt vi en anden lejlighed og så skulle vi kigge på hund. Vi snakkede om dansk/svensk gårdhund og kiggede på Den Blå Avis. Min kæreste faldt for et billede af lille Anton, som er en blanding af dansk/svensk gårdhund og to andre racer. De andre racer kendte jeg ikke, så dem begyndte jeg at læse en masse om. Vi blev enige om at det skulle være ham og blev bekræftet i det, da vi besøgte hvalpene.

 

Kato - Vi ville gerne have en hund mere. Jeg brugte rigtig meget tid på at læse om de forskellige racer. Vi blev endelig enige om Norsk Buhund eller Finsk Lapphund. Vi snakkede med en opdrætter af Norsk Buhund og mødte den ene af hendes hunde. Selvom jeg blev helt forelsket i hendes dejlige hund, så syntes jeg alligevel ikke det var den helt rigtig race. Vi mødte så nogle dejlige Lapphunde og så var jeg overbevist. Vi blev så anbefalet en opdrætter som havde en hvalp tilbage. Det viste sig så at de have to hvalpe tilbage og vi fik meget at vide om begge hvalpe. Kato blev beskrevet som meget kærlig og min mavefornemmelse sagde at det SKULLE være ham.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er vokset op med Collie og havde siden en glathåret foxterrier. Da jeg flyttede sammen med Keith var mit eneste krav at jeg ville have hund, så måtte han vælge racen. Han havde aldrig haft hund, så jeg var overrasket, da han sagde Doberman. Det var så fordi hans ex-kæreste havde en, som var hans allerbedste ven. Fint med mig, vi ledte hos diverse avlere, men stødte så på Doberman rescue og vores første dober var Dini på 5 år. Pt. har vi tre og Leah som er den nyeste er vores nr. 8 (tror jeg :lol:) genbrugsdober.

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså jeg er vokset op med lidt af hvert. 1 skotte, 1 dalmatiner, 2 lab, og 1 stk ruhåretgravhund/breton/tyskjagterrier krydsning. Da Bananna skulle købes, havde jeg i tankerne at jeg gerne ville have en lab, men synes at den var for stor, så derfor måske en lab blandning. Ville gerne gå tli træning, flere forskellige slags osv, så det skulle være en aktiv hund. Da jeg så så Bananna som jo er blandning af lab od DS -gårdhund, så vidste jeg bare at det var den rigtige race.

 

Bantus

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst DorteDK
jo jeg gd godt og jeg gad virkelig godt møde din flatter;) Faktisk lyder din beskrivelse jo meget som en sheila hund, hehe

 

 

Jeg vil også gerne høre mere ;-) og ville vildt gerne møde en flatter en dag - helt enig her ;-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Det er off topic, men jeg måtte lige svare på dette. Jeg er selv psykisk syg og er (efter 10 år på kontanthjælp pga en sadistisk sagsbehandler :roll: ) på førtidspension, og havde jeg ikke haft Shizzy tror jeg heller ikke jeg havde været her i dag- Molly er også en stor hjælp til at komme op om morgenen. Hvor ville det dog være kedeligt og deprimerende at leve uden hund!

 

Det var også psykisk sygdom, og ja! Hunde kan virkelig være den bedste medicin af dem alle :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst VictorKnudsen

Da min kæreste og jeg i sin tid flyttede sammen, flyttede vi ind et sted hvor vi havde en nabo der havde en dansk spids, og den havde bare den skønneste personlighed den hund. Og så var den gude smuk. Da vi skulle vælge hund stod valget mellem en collie og en dansk spids, og heldigvis valgte vi at få en Dansk Spids :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har haft mange hunde, ofte genbrug, som er landet i vores skød mere eller mindre tilfældigt, derfor har racerne været ret spredt. DSG, Riesenchnazer, galgo, hovawart, schnauzer-lab, schæfer-mynde.

 

Min første omplacering var der ikke omtanke bag. Hunden manglede et hjem, jeg kunne tilbyde et. Vi var, set i bakspejlet, ikke jordens bedste match. Altså han blev en god og skøn hund, men jeg lærte, at jeg ikke rigtig er til DSG.

 

Sådan har alle mine hov-her-er-en-hund-hunde lært mig noget. Om mig selv, hvad jeg kan tilbyde og hvilke egenskaber, der passer mig/hund. Kemi er vigtig for mig og min bedste hund var også den, hvor jeg ikke kiggede på noget som helst andet end det. Vi svingede fra første øjeblik og hun var helt igennem fantastisk, mild og god.

 

Efter hendes død var der en pause, da jeg netop havde fået mit 2. barn. Helt ny genbrugshund (med bagage) eller hvalp harmonerede bare ikke så godt med søvnunderskud og kolikbarn for mig. Jeg vil gerne have mere tid til det nye familiemedlem.

 

Da tiden var moden, snakkede vi herhjemme om de racer, der kunne være relevante. Manden kunne (kan) godt lide irsk ulvehund, men det er der ikke plads til hjemme hos os. Vi var også omkring mynderne og faktisk også löwchen kortvarigt. Men jeg har altid ønsket mig en storpudel. Når man først har mødt en "rigtig" storpuddel, fra gode kår og med det rette sind, så kryber de ind under huden på en.

 

Jeg havde været så heldig at møde flere gode eksemplarer med det glade, legende sind, uden at være voldsom, fjedrende gang og trænbarhed. Gode familiehunde.

 

Manden var dog noget imod, da han havde et problem med krøller og udstillingsklip. Efter et bombardement med billeder af pudler i hverdagsklip, så gik han med til at tage med ud for at møde racen hos en opdrætter. Han var solgt på stedet.

 

Opdrætter havde så et kuld hvalpe samtidig og vi havde begge lagt mærke til den ene hvalp, hvor kemien bare var rigtig. Så min drøm om en sølvfarvet tæve - gerne voksen, blev til en sort han hvalp :lol: Og bedre hund kunne jeg ikke ønske mig. Han ligger i ske med børnene, leger forsigtig med dem, elsker at løbe med dem, han hygger med og driller kattene, han er lydhør, stikker ikke af, og helt igennem nem og fantastisk. Han elsker bare at være sammen med os, uanset hvad vi laver.

 

Manden har heller ikke fortrudt valget, og eftersom min ene pige senere har fået konstateret hundeallergi, så bliver vi nok ved pudlen for altid.

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså, jeg synes måske, at det er lidt for dårligt, at vi ikke har hørt noget om det :fyfy: Du kan altså ikke bare få 4 bonushunde uden at fortælle HF om det eller vise billeder eller noget :blink:

 

Nej det kan jeg godt se, det er lidt ufint :oops: De kommer her, så håber jeg at jeg er tilgivet ;-)

 

DSC_0066 (1).jpg Noomi sammen med hendes nye veninder :hjerte: Der mangler en på det billede, det er Freya, som kom til skade med sit ene ben i sommers og fik skåret sener og nerver over i det ene bagben med operation og ro til følge, så hun blev passet hos farfar mens de andre hundepiger var med på Sjælland (min kæreste er fra Århus, han bor hos mig og hundene bor i hans hus og bliver passet af hans søster og svoger indtil det er solgt og de kan komme med herover. Og det må gerne være SNART så kryds fingre for at det snart lykkes! Det er hårdt for ham at mangle sine hunde, men man må kun have en her hvor jeg bor og det kniber også noget med 5 store hunde i en toværelses :lol:)

 

DSC_0003 (1).jpgHundepigerne med deres nye sikkerhedsveste :lol:

 

Det er fra venstre: Lea, 8 år, pointer med 3 ting i hovedet: Jagt! Mad og søvn, som helst skal foregå under et tæppe eller en dyne, hun beder om at få tæppe på, hvis man ikke selv tænker tanken :mrgreen: Det betyder samtidig at man skal passe ret meget på, hvis man sætter sig i sengen, det er sket mere end 1 gang at der er blevet spjættet noget rundt under dynen man sætter sig på :lol:

 

Nr. 2 fra venstre er Vipsen, 11 år og border/lab-blanding oprindeligt hentet på et internat. Men som Ascha siger, så må der være noget mere i hende, for hverken border eller lab har pletter på benene :cool: Jeg tror at det er springerspaniel, hvilket også kunne forklare, at hun faktisk er en ret habil jagthund :5up: Min kæreste blev ellers grinet en del af da han troppede op til træning og prøve med en blandingshund, men da hun blev den bedste til prøven, stilnede grinene dog lidt af ;-) Vipsen er en utrolig blid og dejlig hund :lun:

 

Nr. 3 er Nuser, 8 år og lab./chesapeake-bay blanding. Nuser har min kæreste overtaget fra sin søster og svoger (ikke dem som passer hunde, en anden søster). Nuser bliver ikke brugt til jagt og det er meningen at jeg skal træne med hende, det glæder jeg mig til :hjerte: Nuser lever til fulde op til sit navn, hun er simpelthen så kær :lun: Hun søger mig rigtig meget og kommer bare lige så stille hen og sætter sig og ligner en der siger "jeg vil bare gerne have lidt kærlighed" :hjerte: Nuser og Noomi blev ret hurtigt veninder :lun:

 

Nr. 4 og dermed forrest i billedet er Freya, 6 år og lab./bordercollie blanding. Freya er ikke så vild med andre hunde og det gav lidt udfordringer i forhold til Noomi, som heldigvis glider af på alle provokationer og det blev bedre med tiden da de var sammen i 14 dage i sommers, så det skal nok komme til at gå :5up: Men hvad Freya ikke kan med andre hunde kan hun så til gengæld med mennesker, hun ELSKER at nusse og er i stand til at ligge på de mest besynderlige måder jeg nogensinde har set, bare for at få lidt opmærksomhed og blive nusset :hjerte: Desværre lykkedes det ikke at få et billede af det, men en dag lå min kæreste på sofaen, jeg lå ovenpå og i løbet af ca. 3 min. lykkedes det Freya at få krabbet sig op så hun lå oven på mig :lol: Det må have set ret sjovt ud :mrgreen:

 

DSC_0094.jpg Det bliver nok lidt en udfordring at få en have til at se bare nogenlunde ud med de hundepiger... :lol:

 

Jeg bliver som et barn i en slikbutik hvis jeg bliver spurgt hvilken hunderace jeg gerne vil have. Dog skal jeg indrømme at jeg har indset at der er flatcoated retrieveren,.. og så er der alle de andre skønne racer. :vedikke:

 

Jeg har min anden flatter nu og trods at de næsten har været diametrale modsætninger er der nogle fællestræk som jeg bare synes gør hele forskellen. Folk mener ofte at der ikke er den store forskel på om du har flatter, lab eller golden,.. jeg synes forskellen er himmelråbende og der kommer hverken lab eller golden ind i mit hjem nogensinde, med mindre der sker Nollike noget (gud forbyde det) og jeg har mulighed for at overtage Noomi.

Flatten er en cocktail lige efter mit hoved. Den er venlig, aktiv og altid med på den værste, men er rolig, forsigtig og mageligt anlagt indendørs. Den er omgængelig men ikke en undskyldning for sig selv og kan tage et standpunkt hvis det skulle blive nødvendigt. Man kan have tillid til at den ikke gør nogen noget (med vilje) om dagen, men man kan være ligeså sikker på at den ikke stikker af hvis man skulle havne i en dum situation når det er mørkt. Den fatter hurtigt hvor du vil hen af, er som regel med på at samarbejde men skulle den finde det nødvendigt at sige fra, gør den det på så sød en måde at man ikke kan lade være med at smile lidt (den forsøger at gøre hvad du siger, men så lige lidt andet oveni). Den har en rigtig god indsigt i andre hunde og mennesker og selv om det er en livlig fjanterøv bliver den aldrig mere vild end at den stadig har alle 4 poter solidt plantet på jorden (i overført betydning dog).

Og og og,... jeg kunne godt blive ved :genert: men tror ikke folk gider læse med mere hvis jeg gjorde.

 

Årh :hjerte: :kys: Og lige over! :kys:

 

 

jo jeg gd godt og jeg gad virkelig godt møde din flatter;) Faktisk lyder din beskrivelse jo meget som en sheila hund, hehe

 

Hun er sjov!! :lol: Og samtidig utrolig køn :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Det lyder som nogle rigtig dejlige, kærlige hundepiger Nollike :lun: Og dejligt at de alle sammen har lært at enes! Krydser for at manden snart får solgt huset, så I kan få skabt jer en hverdag alle sammen :x:

 

Ja det er en god flok jeg er røget ind i der :hjerte: Håber også at det snart lykkes, det ville være dejligt :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

jo jeg gd godt og jeg gad virkelig godt møde din flatter;) Faktisk lyder din beskrivelse jo meget som en sheila hund, hehe

 

Jeg vil også gerne høre mere ;-) og ville vildt gerne møde en flatter en dag - helt enig her ;-)

Hvis I nogensinde kommer i nærheden af København eller Vordingborg (der færdes jeg også en del nede) kunne det da være sjovt at finde ud af et eller andet. Jeg vil da også gerne møde jeres hunde.

 

Jeg kan jo ævle i timevis om hvor fantastisk flatten er og har måtte indrømme at det er rigtigt at nogle kan have en tendens til at ville slikke på bar hud (det gjorde min første aldrig, men hende jeg har nu har svært ved at styre sig). Jeg synes til gengæld ikke det er rigtigt at de er mere tilbøjelige til at ville spise hundelort end andre racer og synes folk herinde har fået et vildt overdrevet indtryk af hvor meget racen kræver. Jeg kender dog ikke meget til jagtlinierne, andet end at jeg synes de kan virke noget skarpe overfor andre hunde.

 

Hun er sjov!! :lol: Og samtidig utrolig køn :lun:

Hvad fanden mener du med det?. Min hund er da ikke køn,.. min hund er smuk. :fornaermet: Og så glemte du vist lige: velopdragen. :engel::lol:

 

Hvor var det rart at se lidt billeder af Noomis papsøstre (det var egentlig også på tide) det er en sjov broget flok når man ser dem alle sammen.

Link til indlæg
Del på andre sites

 

Hvad fanden mener du med det?. Min hund er da ikke køn,.. min hund er smuk. :fornaermet:

 

I min verden er det det samme, men ok, så siger vi smuk :hjerte: Der er virkelig sket noget med hende her på det sidste :lun:

 

Og så glemte du vist lige: velopdragen. :engel::lol:

 

Det er fordi jeg er opdraget hjemmefra med at man ikke må lyve :cool::drille:

 

Hvor var det rart at se lidt billeder af Noomis papsøstre (det var egentlig også på tide) det er en sjov broget flok når man ser dem alle sammen.

 

Du så dem da ude i kolonien i sommers? :vedikke:

 

tak til Ascha - det vil jeg når jeg kommer forbi sjælland ;-) og til nollike hold da op nogle lækre hunde-piger :lun:

 

Tak, det synes jeg også :lun:

 

Vi vil også gerne med ud, Noomi og mig, hvis I vil have os med? :banan:

Link til indlæg
Del på andre sites

Sikke en skøn flok Nollike :hjerte: I får da liv og glade dage i det lille hjem når hus er solgt og I får købt et sammen! :banan: Krydser fingre for at det snart lykkedes jer. Må være hårdt for ham at undvære sine piger.

 

Ja der bliver gang i butikken :lol:

Det er hårdt for ham, han er meget glad for sine hunde! Han bliver altid lidt stille når vi er derovre og skal til at afsted om søndagen :cry:Jeg er selvfølgelig ked af at han bliver ked af det, men omvendt også glad, for det er jo fordi han er så glad for dem og det synes jeg altså er virkelig dejligt :hjerte: Så jeg håber bare at han snart kan have dem om sig hver dag :x:

Link til indlæg
Del på andre sites

I min verden er det det samme, men ok, så siger vi smuk :hjerte: Der er virkelig sket noget med hende her på det sidste :lun:

Ja, hun ligner næsten en rigtig flatcoat nu,.. med pels og det hele. :klap:

 

Det er fordi jeg er opdraget hjemmefra med at man ikke må lyve :cool::drille:

Nå, jeg synes da ellers det går udmærket. Dig, opdraget hjemmefra?. :sjov:

 

 

Du så dem da ude i kolonien i sommers? :vedikke:

Ehm næeh. Det må være en tidlig form for demens eller noget du har drømt.

Vi vil også gerne med ud, Noomi og mig, hvis I vil have os med? :banan:

Det er i orden med mig hvis du ellers kan opføre dig ordentligt. Jeg er jo alligevel efterhånden vant til at have dig på slæb, uanset hvem jeg skal mødes med. :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja, hun ligner næsten en rigtig flatcoat nu,.. med pels og det hele. :klap:

 

 

Jeg tror at Shandie skal på ferie hos Tante Noomi snart, så hun kan få en pause for alle de grimme ting der bliver sagt om hende :fornaermet:

 

Nå, jeg synes da ellers det går udmærket. Dig, opdraget hjemmefra?. :sjov:

 

 

Det der bliver sagt til de voksne du!! :fornaermet:

 

Ehm næeh. Det må være en tidlig form for demens eller noget du har drømt.

 

Ønsketænkning? Ellers ligger demenstanken nok ikke langt væk - fra os begge to! :drille:

 

Det er i orden med mig hvis du ellers kan opføre dig ordentligt. Jeg er jo alligevel efterhånden vant til at have dig på slæb, uanset hvem jeg skal mødes med. :blink:

 

Tja, det er jo svært at stille garantier for sådan noget, men jeg kan da love at give det et ærligt forsøg? :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi satte os ned og analyserede hvad vi kunne tilbyde en hund og kortlagde både vores nuværende og fremtidige liv, inklusive alle risici for samværet, inkluderende skilsmisser, andre familieforøgelser og nabostridigheder.

Derefter lånte vi alt hvad vi kunne finde af hundebøger, gennemgik de forskellige grupper, racer og linjer - og da vi havde besøgt alle DKK opdrættere i landet og indhentet baggrundsmateriale på dem, kunne vi gå i gang med at søge i arvematerialet på hundeweb.

Til slut stod vi med Bella, og vi var lykkelige.

 

 

 

… Nej, det passer slet ikke. :mrgreen:

Min fætter havde en Springer Spaniel, og det var verdens sødeste hund. Så vi ville have en magen til. Det var ikke nødvendigvis noget særlig godt match – men vi er ikke afvisende over for sådan en næste gang, for vi har fået verdens bedste hund. :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi satte os ned og analyserede hvad vi kunne tilbyde en hund og kortlagde både vores nuværende og fremtidige liv, inklusive alle risici for samværet, inkluderende skilsmisser, andre familieforøgelser og nabostridigheder.

Derefter lånte vi alt hvad vi kunne finde af hundebøger, gennemgik de forskellige grupper, racer og linjer - og da vi havde besøgt alle DKK opdrættere i landet og indhentet baggrundsmateriale på dem, kunne vi gå i gang med at søge i arvematerialet på hundeweb.

Til slut stod vi med Bella, og vi var lykkelige.

 

 

 

… Nej, det passer slet ikke. :mrgreen:

Min fætter havde en Springer Spaniel, og det var verdens sødeste hund. Så vi ville have en magen til. Det var ikke nødvendigvis noget særlig godt match – men vi er ikke afvisende over for sådan en næste gang, for vi har fået verdens bedste hund. :-)

 

:sjov:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg tror at Shandie skal på ferie hos Tante Noomi snart, så hun kan få en pause for alle de grimme ting der bliver sagt om hende :fornaermet:

Det tør jeg ikke lægge hund til. Min lille fine dame går jo ikke i vand,.. eller bør ikke i hvert fald.

 

Det der bliver sagt til de voksne du!! :fornaermet:

Kender du da sådan nogle?.

 

Ønsketænkning? Ellers ligger demenstanken nok ikke langt væk - fra os begge to! :drille:

Altså, jeg vil bare sige at min hukommelse ikke fejler noget. Så vidt jeg husker.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...