Hop til indhold

Valhrona

Members
 • Antal indlæg

  700
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af Valhrona

 1. Vi brugte en Back on Track til vores Mastiff dreng om vinteren. Han ville slet ikke ud uden! Han havde også gigt og i kombination med kort pels uden underuld, så SKULLE han bare have noget på. Back on Track med keramisk for var klar favorit, men vi havde også Hurtta Ultimate Warmer til ham. BOT er ikke så tykt, men stadig dejlig varmt, så det vil jeg klart anbefale!
 2. Det er da en fin julesweather! )
 3. Valhrona

  Hvilken hundebil??

  En Honda CR-V på papegøje plader? Dejlig og sikker bil. Vi skiftede i december til en Civic Tourer (DET er altså en flot stationcar!!), fordi Goofy ikke kan være i bur og væltede for meget rundt i det kæmpe varerum i CR-V'en, men hvis dine hunde er vant til bur, så er den perfekt til formålet!
 4. Prøv at tale med dyrlægen om en Cartrophen kur og evt. akupunktur for smerterne. Det har hjulpet vores Mastiff Goofy, som har spondylose og slidgigt. Vi startede med "almindelig" akupunktur en gang om måneden, og så havde han det godt i en uges tid efter behandlingen, og så gik det langsomt ned ad bakke igen indtil næste behandling. Men nu har han fået guldimplantater ("permanent akupunktur"), og han er en helt ny hund! For et år siden var vi bange for, at han ikke ville være der et halvt år senere, men han livede op og stoppede med at være så stiv i bevægelserne og halte. Om det er Cartrophenen eller guldimplantaterne, der har hjulpet mest, eller om det er kombinationen ved vi ikke, men i hvert fald har det haft en rigtig god effekt på vores Møffemand! (Hvis du overvejer guldimplantation og for den sags skyld også Cartropen kur, så ring rundt og tal med forskellige dyrlæger - vi endte med at give 3.600,- for guld i stedet for de 15.000, som den første dyrlæge skulle have for nøjagtigt det samme!)
 5. Jeg krydser fingre for hurtig og smertefri rekreation for Taiki!
 6. Ha ha mine svigerforældre så også meget gerne "rigtige" børnebørn, men vi driller dem og kalder dem Farmor og Farfar alligevel..
 7. Vi er 100% hundetosser hjemme hos os. Vi har 3 hunde og ingen børn. Det er de færreste, som forstår vores måde at leve på, hvor hundene også er i absolut centrum. Svigermor sagde da også "Ikke flere hunde!" da vi fortalte at vi ville beholde en af Valhronas hvalpe. Det er så heldigvis ikke noget andre skal afgøre, så nu har vi en dejlig lille flok på 3 og skal også have en Hovawart hvalp indenfor overskuelig fremtid. Jeg tror, at mange ser en hund som en ting, som man bare kan skille sig af med igen, hvis det bliver for besværligt. Hvis man ikke selv er "hundetosse" tror jeg ganske enkelt ikke, at man forstår, at nogle (os for eksempel) kan elske en hund som et familiemedlem. Jeg er da tit blevet mødt med latter og hovedrysten, når folk får at vide, at vi køber ekstra sushi, så der også er til hundene, når vi en sjælden gang får det eller at Goofy er en gourmethund, som foretrækker fars hjemmelavede frikadeller og ikke gider de færdigkøbte. Og at vi tager til dyrlægen med de mindste små ting. Og bruger rigtig mange penge på gode senge og udstyr til dem. Og da vi fortalte, at Goofy gik til akupunktur og massage, var der flere, der nærmest mente, at vi var klar til tvangsindlæggelse. Men igen - hundene har ikke valgt os, vi har valgt dem og derfor har vi også en forpligtelse til at give dem så godt et liv som overhovedet muligt. Ganske få mennesker forstår lidt af hvordan vi har det, når vi fortæller, at hundene er vores børn (Det er de selfølgelig ikke - hunde er meget bedre end børn ). Bottomline er dog, at folk gerne må synes vi er dybt åndssvage. Vores hunde skal have det bedste liv og så må andre folk synes om det hvad de vil.
 8. Dejligt at I gav Rex et godt liv til sidst, selvom det jo har krævet meget, som du selv fortæller. Det er virkelig dejligt at se en hund blomstre op, når man ved, at deres tidligere liv ikke har været som det burde. Han har garanteret nydt sin alderdom i fulde drag! Jeg ville ønske, at flere gjorde som jer.
 9. Sov sødt Rex. Dejligt at du fik en god sidste tid efter så trist et liv.
 10. Man kan da ikke elske sin(e) hund(e) FOR meget! :hjerte:
 11. Nååå.. Søde hundevapser! Og hvor er Chabal sød også!
 12. Krabi: Krabbedullen, Krabbesnulder, Musepige Valhrona: Hunnibunni, Mors Hund, Kampvognen, Chokovapsen, Skattepige Goofy: Goofball, Gåffi, Goofster, Goofer, Mastiffman
 13. Ja jeg synes hundefoder er for dyrt, men det synes jeg også "menneskefoder" er. Men nu bor vi jo i Danmark og må hoste op med hvad det koster. Vores 3 basser koster os 1300-1500 om måneden i foder. Goofy er på Prescription j/d, som er "hundedyrt", og han spiser en pæn mængde, da han jo er en stor vaps på 65 kilo, men det er bare sådan det er.
 14. Hej igen - Det her er jo en gammel tråd efterhånden, men jeg har forsøgt at søge lidt rundt på forum, men kan ikke finde noget fra dig om den pension du fandt i stedet for Elsang? Var det et godt sted og i så fald hvor var det så Caia var på ferie?
 15. Goofy er helt pjattet med dentastix, men de holder jo ikke mere end et par sekunder. Ellers er tyggepinde omviklet med tørret kylling eller Lukullus ben (også med tørret kød sammen med hudben) eller fyldte tyggepinde også i høj kurs. Politistave er også fine, men dem gider de ikke altid. (Vi har fundet nogle med and og kylling omkring - de ryger til gengæld ned). Zooplus er vores ven! ) Mht. tyredillere har jeg ladet mig fortælle at de lugter af tis, når hundene gnaver i dem, så vi har aldrig prøvet dem..
 16. Goofy er en stor hund på 65 kilo. Han taber noget af pelsen om vinteren og har i øvrigt ikke underuld, så han fryser! Og selvfølgelig får han så jakke på, når han skal ud og det er koldt. Han elsker sit Back on Track dækken, som han selv stikker hovedet ind i. Og nu har han lige fået en regnjakke/refleksjakke, som han også meget gerne vil have på, da han hader regnvejr. Der er da tit folk, som glor som om vi er åndssvage, når vi kommer med så stor en hund med "tøj" på, men hvem er mest åndssvag? Den der lade sin hund fryse for ikke at se "dum" ud, eller den der sætter hundens tarv først? I øvrigt har vi overvejet at købe en hættetrøje til ham med en sjov tekst. Den er stadig varm og behagelig for Goofy, men samtidig sjov. Desværre er det så som så med udvalget til sådan en stor vovse.
 17. Valhrona

  Alderdom og tilskud

  Vi giver Goofy Luposan i pulverform ovenpå hans tørfoder. Det smager åbenbart godt, for han gider ikke rent tørfoder, men når vi drysser pulveret på, så æder han med stort velbehag! Min mand synes ikke det hjælper så meget, men jeg synes han er lidt mere stiv i det, når han ikke får det. (Han får også tørfoder med glucosamin og chondroitin noget senior-noget)
 18. Ja jeg undrede mig også lige over at der var porto på regningen idag, jeg havde ikke set det ved bestillingen. SURT! Men ja så må man vel sidde med både .de og .dk åben og sammenligne priser fremover for at se, hvad der betaler sig. Sjovt nok er næsten alle andre lande stadig portofri ved et vist beløb. "Die dumme Dänen" må jo bare til lommerne som sædvanlig..
 19. Valhrona

  Hvalpedilemma

  Du kan købe dem her: hvalpehalsbånd små og mellemstore racer, 6 forskellige farver, hvalpehalsbånd til hundehvalpe, halsbånd til hvalpe
 20. Vores 3 vovser er også med på Lukullus-holdet! De får en skefuld på deres tørfoder om aftenen, og de elsker det! (Og det fås i mange varianter)
 21. Ork ja. Vi har de seler, men har købt de der velcro-stickers fra K9 til dem. Vi vil ikke have K9 seler, men synes det var sjovt med mærkerne..
 22. Dem her fra Kenjan? SPOR-G SELE - M - selvlysende gul - m. refleks. har vi, og vi har aldring oplevet nogle problemer og hundene kan heller ikke trække sig ud af dem. (Eller også er de bare for tykke, så selen sidder godt til, men sig det ikke til nogen! :slem:)
 23. Tja der er da Power i Goofy hvis han ser et rådyr eller noget og Valhrona er skør, så jo jo.. Men det nok stadig Goofy der er mest skræmmende.
 24. Goofy har en hvor der står Powerdog og Valhrona en Crazydog..
 25. Vi har købt et skilt, hvor der står "Hunden bider, hvis den gider - og det gør den!"
×
×
 • Tilføj...