Hop til indhold

En løve er flyttet ind


Louise_J
 Share

Recommended Posts

Jeg må vist hellere præsentere det nyeste medlem af flokken, nu har hun trods alt efterhånden boet her i 2 uger :mrgreen:

 

Er nu blevet den stolte ejer af en lille löwchen; Lions of Denmark Final Outbreak, i daglig tale Lulu :lun:

 

Baggrunden er lidt trist, da jeg har været nødt til at pensionere Mingus fra agility, da hans spondylose gør ham lidt stiv i lænden. Jeg kan jo under ingen omstændigheder undvære en agilityhund, så de löwchenplaner, der først skulle realiseres når vi var flyttet til noget større og havde en have, måtte lige pludselig rykkes frem. Men hey, tre hunde og en kat på under 50 km2 er da helt normalt :engel:

 

Lulu er nu 16 uger, og har taget os med storm. Hun er simpelthen den sejeste lille hundehvalp, intet skræmmer hende, hun går bare på med krum hals. Når man har haft to rigtig dårligt socialiserede hvalpe, som var bange for alt, er det helt vildt at have en hvalp der bare er helt modsat. Hold da op, hvor gør det bare alting meget nemmere!

Jeg har til gengæld heller aldrig haft en hvalp, der var så aktiv, pyha :mrgreen: Og med en Mingus, der "kun" spiste et par briller og en Cajsa der tyggede lidt i to par sko, er jeg alvorligt bange for at det nu er min tur til at have en hvalp der ødelægger ting. Indtil videre er der røget et badeforhæng, men jeg spår at listen bliver meget længere :lol: Hun er SÅ nysgerrig og har et kæmpe behov for at tygge. Hun er gudskelov enormt glad for legetøj, så det er primært det der står for tur.

 

Jeg er bare forelsket i min lille HulubuLulu (som kæresten hader at jeg kalder hende:mrgreen:), hun er fuldstændig fantastisk. Jeg skal lige vænne mig til at folk af uvisse årsager synes det er synd at hun er løveklippet, og generelt ikke er nær så "Nurh" som når man kommer med en cavalierhvalp eller goldenhvalp. Hun mangler ligesom den der hvalpe-kluntethed til virkelig at få opmærksomhed. Jeg synes heller ikke selv hun er verdens kønneste hund, men hun er til gengæld en af de dejligste :hjerte:

 

Lidt billeder skal I da have:

20130401_172341.jpg

20130403_151911.jpg

20130405_141359.jpg

20130406_174937.jpg

20130408_171036.jpg

20130409_151548.jpg

DSC_1065.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

neeeej, hvor er hun sød :hjerte: hvem er hendes forældre? halfdan ødelagde altså ingenting, selv om han var manisk, så du skal ikke male fanden på væggen endnu :lol:

Mor er Lions of Denmark Go for it! Shakira og far er Etien Gral Bretorri.

Efter jeg har skrevet første indlæg er der så lige røget opladeren til computeren :roll: Hun er i sandhed en lille lømmel, og nu må jeg vist hellere smutte ud og gå med dem alle tre :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...