Hop til indhold

Byd velkommen til lille Caleb


Camilse
 Share

Recommended Posts

Jeg har for omkring to timer købt denne lille guldklump.

 

han flytter ind om to uger og jeg glæder mig helt vildt. Nu skal vi have hvalpesikret hjemmet og have lidt ting til en lille hundehvalp.

 

beklager billedet ligger ned...

image.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 88
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja, måtte lige vende en masse plusser og minusser i hovedet. Og tænkte at med 3 ugers ferie her og nu hvor det er sommervejr, så er det jo perfekt.

 

Og ja, han er en stor bamse, ligesom sin far. Han virker som om han har et super temperament og virkede både modig og nysgerrig. Og vigtigst af alt, han var vild med de børn der var og så imødekommende over for os der kom som fremmede.

Link til indlæg
Del på andre sites

Lige et billede mere(Fatter ikke helt at det skal ned at lægge)

 

20140630_150256 (2).jpg

 

Ja, han er rigtig fint tegnet, og matcher jo hende jeg har fint. Han har bare en blis, hvor Cassi kun har en snib. Og jo, border collien er i mange størrelser. Synes udstillingsborderne er meget små i det. Moren til ham her var lille og fin i det(i forhold til hende er Cassi en kæmpe) og så er faren nogenlunde samme størrelse som hendes brødre. Så er spændt på at se hvor stor han bliver.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har ikke besluttet hvad han skal bruges til. Måske bliver det bare rally, lydighed og freestyle. Agility har altid været mest for sjov, og tror nu ikke det gør noget hvis han ikke er helt så hurtig som vilddyret.

 

Jeg ved faktisk ikke hvad han vejer, men jeg ved at man ikke kan sige noget om hvad den ender ud med. Da Cassi var et halvt år var hun både vægtmæssigt og højdemæssigt større end de andre og havde været det indtil da, idag er hun den mindste(godt nok med hendes 50 cm og 18 kg).

Link til indlæg
Del på andre sites

Indrømmet... Det er nok ikke det mest velovervejede, men jeg vendte og drejede købet af Cassi i små tre måneder før jeg sagde ja og ventede omkring 10 måneder på hun blev født. Begge forældre var gennemsunde og alligevel står jeg med en hund, som skrænter en del. Jeg ved ikke om det er definitivt slut med agility for hende, men har besluttet at hun ikke skal arbejde med agility før vi når efteråret.

 

Det der ligesom slog hovedet på sømmet denne gang, var at den er så velsocialiseret allerede. Der er fire børn i huset og den var bare klar til at snakke med alle. Og med den hund jeg har lige nu, så er det bare noget jeg virkelig gerne vil have.

 

Jeg er 100% sikker på at jeg ikke kommer til at fortryde at have ham her hos mig, og nu er der kun 12 dage til han bliver hentet :smil:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...