Hop til indhold

Den 21/6. Molly Bolly Bomstærk bliver 13 år.


Ulla H
 Share

Recommended Posts

I morgen bliver min Molly 13 år.Og hvilket fantastisk hund, hun alle dage har været.Sådan en overskudsenerhund. Altid glad og velafbalnceret, gode venner med alle, (fraset småbørn)aldrig stresset og nervøs, men pzykisk superstabil. Har kun været syg som 11 årig med livmoderbetændelse.

Fra hvalp af, supersjov uden nogensinde at lave store ulykker på have og indbo.

Til træning hurtig og lydig med focus på sin ejer.,

Molly går stadig fint tur i 2 timer, i godt nok lidt langsomt tempo , men hopper stadig en meter i luften efter sin bold.Kan både se og hører endnu.

Hun er opfostret på Olivers og fodret efter sin alder. Har aldrig været overvægtig.

Hun har født 4 kuld og haft 12 plejehvalpe til dansk socialisering og har nydt dem alle med stor nidkærhed, for de tilhørte hendes egen flok.Da hendes soulmate Victor fik cancer og måtte aflives , fik hun græske Snoopy som erstatning.Han er kun 5 år og det er selvfølgelig ikke det samme , for avlsperiopden var overstået for hende .

Molly kommer fra en meget anbiciøs kennel, der nu er lukket ned.De havde ca 1 kuld årlig på nøje udvalgte hunde med sundhed og pzyke som 1 ste proritet, men var også i top i udstillingsringen.Mollys mor var svensk import og faderen engelsk import.Og har HD = A.

Aner ikke hvor jeg skal finde en afløser for hende nu, hvis jeg magter flere kuld, for hendes datter er over 7 år nu og fik jo kun hanner i de 2 sidste kuld.

Hvor ville jeg ønske at alle vore hunde var født med sådanne gener og pzyke.

Billeder af hunde 134.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for hilsner til Molly.

Og vi har været på fin tur med alle vovserne og aftensmaden til dem var kogt kylling med gulerødder, ærter og ris, ca altså halvdelen.Resten tørkost.

Jeg ved godt at jeg har været uhyre heldig med hende, aldrig så meget som en skåret pote, halthed efter spring, dårlige øre eller hud, aldrig. Eller dårlig sart mave.Og simpelthen supergener, som jeg håber hendes datter Debbie, 7 år , har arvet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...