Hop til indhold

Bowen / A touch behandling


Amocca
 Share

Recommended Posts

Ja, det har vi været til idag... mest fordi jeg var nysgerrig :genert: og åbenbart har for mange penge :rolleyes: eller noget...

 

Jeg er ikke den store troende person, når det kommer til alternative behandlinger, men folk jeg stoler på har rost denne behandler til skyerne og kalder hende "mirakelmageren", så prøves skulle det...

 

Derudover har Karla det med at spænde op i bækkenpartiet, når hendes analkirtler bliver fyldte, så det kunne jo være der var noget der kunne løsnes der, tænkte jeg...

 

Lad mig starte med at sige: jeg er overbevist! :pray:

 

Hun snakkede og nussede lidt med Karla og sagde så: Hun har en skævhed i højre side, det mærkes som om hun har fået voldsomt slag der engang...

Det har hun. Hun er kommet i klemme imellem en golden og en kampesten i fuld fart for et års tid siden vel sagtens... hun reagerede overhovedet ikke, da det skete...

 

Så hun trykkede lidt og så gik Karla hen og satte sig mellem mine ben og kiggede lidt på hende... Så gik hun tilbage til hende og hun nussede videre...

Hun har en skævvridning i bækkenet, om det stammer fra samme skade ved jeg ikke, men jeg kunne forestille mig, at hun har problemer med sine analkirtler og evt. afføring pga det.

øøøhm ja! Hun har analkirtelproblemer i stor stil desværre... indholdet er egentlig fint nok, men hun kan ikke selv tømme dem :vedikke:

 

Så hun trykkede lidt mere, så gik Karla en runde i rummet, satte sig ned og så meget spekulativt på damen og gik derefter hen, kyssede hende lidt og slog hende på armen med poten "mere!"

 

Så hun trykkede og nussede og sagde at frontpartiet var super, ingenting der. At det var bækken og den højre side der var fokusområderne. Lidt mere trykken og nussen og så lagde Karla sig ned ved siden af hende, sukkede dybt og faldt i søvn :shock:

 

Jeg har fået en tid mere om små 3 uger. Så mener hun, at vi skulle kunne få det helt på plads! Jeg er meget spændt på det endelig resultat. Hjælper det mon på analkirtlerne? Hvis det gør er det penge godt givet ud. Hjælper det på at gøre hende knap så skarp overfor andre hunde der er lidt voldsomme? (behandleren mener hun faktisk har været ret øm i højre side omkring ribbenene)

 

Fortsættelse følger....

 

Det er iørvigt hende her, jeg har været hos: Forside - A-Touch - www.a-touch.dk

Link til indlæg
Del på andre sites

meget spændene, hvad koster sådan en tur?

 

750 kr for ca 15-20 minutter gav jeg :skraek: Hunden bestemmer når det er ovre - og Karla faldt jo ligesom i søvn :lol: Hun sagde så også, at de 15 minutter (som jo ikke var konstant trykkeri overhovedet) svarede til ca 3 timers dyb massage... så det er en trættende omgang for kræet...

 

Men hun kan et eller andet der er pengene værd ;-) jeg kender to personer, der har aflyst diskusprolaps-operationer efter en behandling hos hende :shock:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har jo brugt Lone fra THE TOUCH, der bor på Sjælland.

Havde en lille hvalp, der havde noget underligt bevægelsesmynster, da den kom på benene i naturlig alder. Min dyrlæge kunne intet bemærke , men andre opsdætterer var enig med mig.

Fik lavet en CT scanning til 3400 kr på Karlslunde, hvor ingen defekter blev fundet.

Så turde Lone behandlende den lille, og efter et par timers søvn, så fes den rundt som de andre. Vi tog lige en behandling til ,inden den kom til ny ejer.

Det kostede pr gang 500 kr incl. kørsel hertil og alle 3 hvalpe blev checket.

Så de kan også det der på Sjælland og ved fra andre at hunde, DR dyr intet kan finde på , efter behandling og genoptræning igen løb som en drøm til agility.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg skal faktisk bruge Anne Line nu, fandt lige ud af idag at min münsterländer Bastian, har smerter i venstre bagben ( øv dårlig hunde ejer :damn:, håber ikke, at han har haft det længe, han er nemlig en hård nitte ) måske derfor at han tænder hurtigt af :(

Har ellers bestilt tid, til at han skal kastreres, da han i de sidste par måneder , har været lidt hurtig på aftrækkeren, over for de andre hanhunde ( selvom de nu godt kan være sammen ), så et besøg hos Anne Line, kan måske hjælpe bassemanden.

Link til indlæg
Del på andre sites

Kan også kun varmt anbefale Anne Line, hun har styr på det.

 

du lyder jo til, at du har brugt hende før ;-) så lige et spørgsmål...

 

Det her med ro i 3-4 dage, hvor vigtigt er det? :vedikke:

 

Mit lille kræ er allerede ved at gå ud af sin pels fordi hun vil lave noget... Hun blev jo snydt for agilitytræning i går aftes og idag synes hun altså bestemt at der skal ske noget, kan det virkelig passe man kan kun få sådan en dum lille trippetur i snor, går hun og tænker...

 

Hvornår må hun have lov at løbe frit rundt igen? Skal jeg pænt vente til søndag som er dag 4?

 

og et ps. Hunden gåt jo aldrig, så det bedste jeg kan klare, er at holde hende i trav... det er vel ok....

Link til indlæg
Del på andre sites

Det lyder da rigtigt spændende :5up: Hun er hermed noteret som mulighed, skulle jeg stå med et problem i den retning.

 

Jeg har selv prøvet sådan noget dybdevævs massage på egen krop - det med sugekopperne :mrgreen: og det jeg kan læse om hendes teknik, slår mig som værende noget lignende dét. Det gjorde i hvert fald alverdens forskel for ømme muskler i ryggen som følge af forkert holdning.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 3 weeks later...

Jeg har også altid været skeptisk overfor "alternativ" behandling, men jeg har haft virkelig bemærkelsesværdige resultater med akupunktur på to af mine hunde. Dini (nu afdød) havde wobblers disease, som gav hende så stærke smerter i nakken at hun nægtede at spise, jeg måtte håndfodre hende, men efter en enkelt akupunkturbehandling åd hun som aldrig før ud af skålen, og hun sprang endda op i sofaen, noget hun ikke havde kunnet i flere måneder.

 

Sadie, som jeg stadig har, fik konstateret HD, og ortopædkirurgen anbefalede en kunstig hofte, og ville operere dagen efter, men det kunne jeg ikke lige kapere, og efter at vi startede akupunktur, har hun været totalt symptomfri. Hun får stadig akupunktur hver 4. uge.

 

Er spændt på at høre mere om Karlas behandlinger.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg glæder mig til at høre om behandlingen. Har du mærket noget anderledes på Karla ?

 

Jeg er lige startet Bowen uddannelsen til hunde, så jeg er meget interesseret i at høre nærmere. Måske jeg søger "kaniner" på et tidspunkt. ;-) Da jeg var på kursus så vi stor effekt på hundene.

 

Det er svært at sige, hun var blevet behandlet første gang inden Ella-hvalpen kom hjem, og hun har været bemærkelsesværdig tolerant overfor den (den er ellers en stor hvalp, der snart nærmer sig hendes egen vægt)... men om hun havde været tolerant overfor den uden behandling ved jeg jo ikke...

 

Hun har altid været meget svingende i forhold til hvalpe :vedikke: Nogle - som fx. Trines Vilya har hun elsket fra dag 1 og andre har hun ment skulle dø ved fødslen, og nu hvor det ikke skete, så kunne hun da hjælpe det lidt på vej :shock:

 

Jeg synes hun går mere lige, når jeg går bagved - hun har altid gået seriøs gåsegang, når man så hende bagfra, det synes jeg ikke er helt så udtalt mere... men om det bare er indbildning ved jeg ikke :vedikke:

 

Den store prøve kommer i løbet af de næste måneder, hvor vi skal se om analkirtlerne nu kan tømmes af hende selv, eller om vi stadig skal til dyrlæge og have det gjort...

 

Der var dog ingen tvivl om, at hun nød behandlingen sidste gang :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Spændende, jeg havde ikke set tråden i første omgang, men er glad for at have set den nu. :-D Glæder mig til at høre om jeres andet besøg.

 

 

Jeg glæder mig til at høre om behandlingen. Har du mærket noget anderledes på Karla ?

 

Jeg er lige startet Bowen uddannelsen til hunde, så jeg er meget interesseret i at høre nærmere. Måske jeg søger "kaniner" på et tidspunkt. ;-) Da jeg var på kursus så vi stor effekt på hundene.

 

Her, her, her! :ivrig:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg glæder mig til at høre om behandlingen. Har du mærket noget anderledes på Karla ?

 

Jeg er lige startet Bowen uddannelsen til hunde, så jeg er meget interesseret i at høre nærmere. Måske jeg søger "kaniner" på et tidspunkt. ;-) Da jeg var på kursus så vi stor effekt på hundene.

 

Også miiiig! Du kender jo Bitten og Dolphen :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...