Hop til indhold

Så er det krøllede får flyttet ind


Gæst Stella
 Share

Recommended Posts

Det havde jeg hellere ikke, dog har jeg altid troet på ham, det er så tydeligt at han er så god af sig og gør alt for at være en god hund. Han skulle bare lige hjælpes lidt i gang. Han havde bare brug for lidt ro og mere rutine og blive ved med at se at mennesker er gode og at man kan stole på mig. Ja kærlighed kan gøre underværker.

 

Hans kløe er helt væk. Dog klør han en del ører, tror altså efterhånden det er en spaniel ting

 

Det lyder jo super godt! :-) Det med ørerne skal jeg dog selvsagt ikke kunne sige noget om ;-)

 

Men er virkelig glad på jeres vegne over at det går så godt! :banan:

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 478
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Det lyder jo super godt! :-) Det med ørerne skal jeg dog selvsagt ikke kunne sige noget om ;-)

 

Men er virkelig glad på jeres vegne over at det går så godt! :banan:

 

Tak, jeg er lykkelig også og over at jeg ikke smed tusindvis af kroner efter adfærdsbehandler, når han bare havde brug for lidt mere ro til at tage tingene i sit eget tempo. Men det er lidt underligt med det snappen, det stoppede fra den ene dag til den anden. Det vildeste jeg har set siden var en aften vi gik i mørke, regn og rusk og mod al forventning møder en kondiløber lige rundt om hjørnet på en husmur. Tjaldur blev SÅ forskrækket og sprang frem ad ham og gøede og stod på bagben.

 

Men han er en sjov hund Tjaldur, han opføre sig tit som en stor hvalp. I starte knurrede han af mig når jeg tørre poter på ham, nu river han håndklædet ud af hænderne på mig, rusker det og knurre og drøner rundt i huset og ville have jeg skal fange ham. Som en anden hvalp.

 

Han er også vild med at få potemassage når han ligger på ryggen i sofaen og feder den. Hehe, han er skør på en skøn måde.

Redigeret af Stella
Link til indlæg
Del på andre sites

Hvor er det bare godt at høre Stella, har sådan tænkt på jer, på dig, efter jeg mødte dig oppe i byen. Om jeg måske kom til at sige noget forkert, for hvordan sætter man sig ind i, hvordan det må føles at miste sin sjæleven, og hvad er det rigtige at sige? Men intentionen var der, det kan jeg love dig :bighug: Og hvor lyder det bare dejligt med dig og Tjaldur :lun:

Kæmpe kram fra Karina og jeg :bighug:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ej Stella, hvor er det altså dejligt! Dejligt at du er tilbage, og HELT VILDT dejligt at det går så godt med Tjaldur:-)

 

Hvor er det altså fantaktisk at du har fået sådan en fjollehund med så meget livsglæde! Jeg håber det smitter af på dig. Du har jo haft det rigtig svært, og intet ville glæde mig mere end hvis i to sammen kunne blive glade og komme frem i livet igen.

 

Og sikke nogle dejlige billeder altså:hjerte: Er vild med at han stjæler fra kaninerne:lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej Stella

Hvor mærkeligt , du lige vender tilbage nu, for jeg har i flere dage tænkt, i aften skriver du til Stella for at høre hvordan det går med den "sorte skøre cockerdreng". Han er jo, som min savnede Victor lidt speciel i sine højeste gear.

Og nu viser det sig, at han som Victor bare skal falde godt til ro og føle stor tryghed og kontakt, så kommer den dejlige hund frem under alt stresset. Så , hvor blev jeg glad over at læse om jeres fremskridt. det lyder virkeligt, som det går flot fremad med jer sammen.

Goffy er flyttet på landet , og skal være aktiv hyggehund, lære at omgåes køer, kalve, får og lam, høns, ænder og katte.Manden går hjemme på deres husmandssted og han får et aktivt liv. De skal begynde til hundetræning , når de finder et godt sted.Men det var konen der gerne ville prøven cocker.

Håber så , at høre mere om jeres fremgang med flere gode nyheder.

Knus fra Ulla.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jamen den gode Tjaldur har taget så mange gode skridt fremad den sidste måned.

 

Alt snappen efter andre er helt væk. Det gik over af sig selv jo mere tryg han blev. Sidst jeg skrev herinde var det en slem periode og jeg anså ham for utilregnlig. 14 dage efter var det væk. Har intet af det set siden. Overhovedet. Tværtimod nu ville han gerne hilse på folk og snakkes med, dog kan han godt blive forskrækket nogle gange og hoppe frem i snoren og gø, men ja det er det. Ingen knurren eller tegn på at snappe. Gæster kan næsten ikke komme ind af døren for en overlykkelig hund der ville op og slikke dem i hovedet, han laver glædes runder ude i gangen og hyler imens, er ved at dø af grin. En VVS mand var ved at dø af skræk og troede hunden fejlede noget. haha

 

Han har hilst på flere hunde og leget med 2. Han kan efterhånden hilse på de fleste hunde. Forleden i parken kom to løse hunde hen til os, mens han var i snor, han gøede, men hilste pænt på dem og ville lege med den ene.

 

Nu skaber han sig efterhånden mere når han ikke må hilse. Tsk :roll: dog er der hanhunde han ikke kan tåle synet af.

 

 

Han er meget mere glad, hviler mere i sig selv, er begyndt at ville lege og er helt VILD med bolde, så vågner med en bold i fjæset hver morgen og et glad hundehoved.

 

Han stresser mindre over alle tingene, men han kan stadig ikke lide cykellister, men nu kan han afledes med en kiks.

 

Nogen dage er værre end andre. Men alt er blevet bedre.

 

Han har lært at gå med halti/grimen, da han stresser meget over dufte og danser rundt , så når vi går på strøget er det med halti, så kan jeg langt bedre holde hans fokus og holde hans stress nede. Ellers bruger jeg almindelige sele, når vi kommer ud i " åbent terræn " da han er blevet lidt bedre til ikke at trække.

 

Han er bare skøn og kærlig og en bullerbasse der ikke ved noget bedre end at stå på hovedet i sofaen og sige fjollede lyde. Jeg Bliver overhældt med kærlighed hver dag, nogen gange er det lige i overkanten, haha :genert:

 

Han elsker at komme på tur, men nogen dage kommer vi ikke så langt, så kan han ikke klare så meget i sit hoved og han stopper meget op, bare for at betragte og forsøge at overskue. Så laver vi ting indenfor, han har lært et par trick og han ELSKER mine kaniner og står hver eneste morgen i altan døren og piver for at komme ud at sige godmorgen til dem, så åbner jeg burene, så slikker han dem lige i panden og så er han klar til at få morgenmad. Fast morgenritual, så hyggeligt.

 

Hvor er det dejligt at høre! :bighug:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvor er det dejligt at have dig tilbage Stella, og jeg håber da også du har tænkt dig at blive.;-)

 

Det er fantastisk at høre detgår fremad med Tjaldur. Det lyder jo somen helt anden hund. Tænk at han bare har trængt tiltid, tålmodighed og kærlighed.

Dejlige bileder af ham. Han er en køn hund, der lyser af glæde. Han udtryk er helt anderledes end på de første billeder.:lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Puha nogle dage, har fået en medicin forgiftning ( meget lang historie ) og har været så syg som aldrig før og er stadig rigtig dårlig, men kan da sidde lidt op nu.

 

Men Tjaldur skulle jo kasteres i mandag, der var bestilt tid og jeg havde fået min mors mand til at køre, så han havde taget fri. Så ind i bilen med brækspand og uden at kunne fokusere pga ekstrem svimmelhed, så kom vi alligevel derop. Jeg havde sagt 1000 gange til Tjaldur at jeg kom igen, han kunne jo nemt tro det var endnu et internat ophold.

 

Fuldstændig til grin måtte jeg ligge mig ned på gulvet inde ved dyrlægen, mens Tjaldur så dyrlægen an jeg talte med dyrlægen. Tjaldur var så smart lige at ligge en ordenlig dej på gulvet, hvilket æsten fik mig til at kaste op. Tjaldur tog det SÅ flot, han blev straks gode venner med dyrlægen og gøede kun lidt. Så ud i boksen bagved og mit hjerte var ved at gå i stykker da jeg måtte lukke boksen, han havde fået min dyne med sig.

 

Dyrlægen lovede at operere ham som den første, så han ikke skulle stresse unødig. Jeg ville have været med, men det kunne jeg slet ikke, kunne dårligt stå op.

 

Så måtte overlade ham til dem. Han fik som aftalt også renset tænder, han havde nemlig mange tandsten og dårlig ånde. og han fik klippet negle.

 

6 timer senere kunne jeg hente ham og sikke en lykkelighed hund jeg fik. De synes alle han var så sød og der havde intet været, ingen snappe, ikke engang da de skulle stikke ham. Hvor var det bare dejligt at høre.

 

Jeg har lagt i sengen, og værer ubrugelig, så min mor og bror har måtte hjælpe Tjaldur ud og give ham medicin osv. Han har en skærm på og de første timer var han så bange og ulykkelig over skærmen, men nu er han ligeglad.

 

Såret heler flot og Tjaldur er lidt træt og en værre puttegris, så vi har puttet tæt under dynen det meste af tiden, dog havde han meget energi i går. I dag virker han lidt træt igen.

 

Men føj hvor får han sure ørerspidser. Når han er ude er skærmen af og ørene hænger ned i vådt græs, inde får han hurtig skærmen på igen, ellers ville han klø og bide sig og ørene når aldrig at tørre, selvom jeg tørre dem med håndklæder, så det lugter bare så surt. Jeg kan stadig ikke stå længe nok op til at vaske dem i en balje og det kan min mor slet ikke finde ud af.

 

 

Men han har bare taget det så flot og nu krydser jeg bare finger for at det går nemt med at få stingene ud igen om 10 dage og han resten af sit liv kan leve et liv, med kraftig reduceret stress, til stor glæde og lettelse for ham selv.

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvor er det dejligt at høre. Jeg har godt nok tænkt på jer. Håber du har det bedre. Det lyder ikke rart med medicinforgiftning.

Sender jer lige en masse :ae:

 

Nej det er godt nok noget af det værste jeg længe har prøvet, som du kan læse på K10 tantemaier.

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvor er det bare godt at høre Stella, har sådan tænkt på jer, på dig, efter jeg mødte dig oppe i byen. Om jeg måske kom til at sige noget forkert, for hvordan sætter man sig ind i, hvordan det må føles at miste sin sjæleven, og hvad er det rigtige at sige? Men intentionen var der, det kan jeg love dig :bighug: Og hvor lyder det bare dejligt med dig og Tjaldur :lun:

Kæmpe kram fra Karina og jeg :bighug:

 

Det gør ikke noget, du sagde ikke noget forkert, var bare rigtig ked af det og havde samtidig travlt. Knus

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej Stella

Hvor mærkeligt , du lige vender tilbage nu, for jeg har i flere dage tænkt, i aften skriver du til Stella for at høre hvordan det går med den "sorte skøre cockerdreng". Han er jo, som min savnede Victor lidt speciel i sine højeste gear.

Og nu viser det sig, at han som Victor bare skal falde godt til ro og føle stor tryghed og kontakt, så kommer den dejlige hund frem under alt stresset. Så , hvor blev jeg glad over at læse om jeres fremskridt. det lyder virkeligt, som det går flot fremad med jer sammen.

Goffy er flyttet på landet , og skal være aktiv hyggehund, lære at omgåes køer, kalve, får og lam, høns, ænder og katte.Manden går hjemme på deres husmandssted og han får et aktivt liv. De skal begynde til hundetræning , når de finder et godt sted.Men det var konen der gerne ville prøven cocker.

Håber så , at høre mere om jeres fremgang med flere gode nyheder.

Knus fra Ulla.

 

Hej Ulla, super dejligt at læse at Goffy har fået et skønt hjem !

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvor er det dejligt at have dig tilbage Stella, og jeg håber da også du har tænkt dig at blive.;-)

 

Det er fantastisk at høre detgår fremad med Tjaldur. Det lyder jo somen helt anden hund. Tænk at han bare har trængt tiltid, tålmodighed og kærlighed.

Dejlige bileder af ham. Han er en køn hund, der lyser af glæde. Han udtryk er helt anderledes end på de første billeder.:lun:

 

Tusind tak for karma- ja han har nemlig et helt andet udtryk i øjnene end i starten

Link til indlæg
Del på andre sites

Ej Stella, hvor er det altså dejligt! Dejligt at du er tilbage, og HELT VILDT dejligt at det går så godt med Tjaldur:-)

 

Hvor er det altså fantaktisk at du har fået sådan en fjollehund med så meget livsglæde! Jeg håber det smitter af på dig. Du har jo haft det rigtig svært, og intet ville glæde mig mere end hvis i to sammen kunne blive glade og komme frem i livet igen.

 

Og sikke nogle dejlige billeder altså:hjerte: Er vild med at han stjæler fra kaninerne:lol:

 

Ja han er en værre tyv, en da havde jeg gæster, der havde han, mens jeg sagde farvel til gæsterne, snuppet kagefadet og spist 6 stykker kage og 2 okse stykker. Sådan en slyngel ;) Og må lukke til kaninerne når de får mad, ellers æder han bare maden.

Link til indlæg
Del på andre sites

Fantastisk. :lun: Du er god til hunde der har/ har haft det svært Stella. Du har en stor indsigt, forståelse og tålmodighed. Det kan man bruge til mange ting her i livet. Keep up the good work. Håber du fortsætter tråden.

 

:bighug: årh hvor er du bare sød ! knus

Link til indlæg
Del på andre sites

I starten havde Tjaldur mange svære dage hvor det ikke var nemt at være Tjaldur. Dem har han stadig lidt af og til, men det er længere og længere i mellem. Men på de dage kan han ikke overskue så meget. Så er det nok for ham lige at komme ned på et grønt område og bersøge og op igen og så sover han meget. Andre gange tager vi ned til et sted hvor vi kan betrage mennesker og hunde på lang afstand. Har også fundet ud af at han ELSKER at SE på ænder. Altså Teitur elskede at jagte dem og svømme 8 km efter dem. Hehe. Men ikke Tjaldur, næ han kan få LANG tid til at gå med at sidde og bare kigge på dem. Han var panisk for vand da jeg fik ham, men nu kan han få dyppet fuserne og har været nede at dyppe dem i åen nogle gange. Han har også fundet ud af at det er sjovt at plaske i vandpytter.

 

Tror han er halv kanin. Han ELSKER kaninerns foder og gulerødder og gnaverstænger. Og stjæler det fra dem hvis han ser sit snit til det.

 

 

Billede 1 : Hahaha har taget Nullers gulerod og nu er det MIN, BLIV VÆK

Billede 2 : Hvem mig ? nej jeg kunne da aldrig finde på sådan noget, Nuller gav mig faktisk selv gulerodden !

 

[ATTACH=CONFIG]95198[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95199[/ATTACH]

 

Vores store udfordring er at brænde energi af når han ikke kan gå løs. Håber virkelig han kan lærer det efter kastration. Han kan indkald i line nu, men ved også godt at hvis jeg slipper ham er han over alle bjerge.

 

Men vi har benyttet os af stubmarker og lange liner, det har da kunnet tage en del. Men til hverdag er det faktisk ret svært.

 

Men lige et par billeder.

 

[ATTACH=CONFIG]95186[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95187[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95188[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95189[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95190[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95191[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95192[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95193[/ATTACH]

 

Noget der til gengæld er blevet tydeligt jo mere tryg han er blevet, er hans hormorner, så derfor tog jeg beslutningen om at hans skal kastreres, min gode dyrlæge så ham og mente også det var det bedste. Tjaldur kan nemlig selv åbne døre og har mere end en gang stormet ud i trafikken og taget på tæverunder, til kæmpe fare for sig selv og sine omgivelser. Kan han lugte en tævehund eller en anden hund der har gået før os på en sti, glammer han som en anden støver og er uden for kontakt. Det er tydeligt det er noget der stresser ham. En dag havde min overbo en tæve hun skulle passe. Tjaldur gik rundt og hylede og gøede hele dagen og ville ikke spise. Der gik mere end en dag før han kunne slappe af igen. Jeg har hele tiden vidst at en hel del af hans stress var hormoner og nu er det bare endnu mere tydeligt eftersom den " første " stress over det at få nyt hjem har lagt sig. Så selvom jeg hele tiden har vidst jeg ville have ham kasteres, så er jeg virkelig overbevist nu, så har en tid til ham på mandag og glæder mig til det er overstået.

 

Jamen den gode Tjaldur har taget så mange gode skridt fremad den sidste måned.

 

Alt snappen efter andre er helt væk. Det gik over af sig selv jo mere tryg han blev. Sidst jeg skrev herinde var det en slem periode og jeg anså ham for utilregnlig. 14 dage efter var det væk. Har intet af det set siden. Overhovedet. Tværtimod nu ville han gerne hilse på folk og snakkes med, dog kan han godt blive forskrækket nogle gange og hoppe frem i snoren og gø, men ja det er det. Ingen knurren eller tegn på at snappe. Gæster kan næsten ikke komme ind af døren for en overlykkelig hund der ville op og slikke dem i hovedet, han laver glædes runder ude i gangen og hyler imens, er ved at dø af grin. En VVS mand var ved at dø af skræk og troede hunden fejlede noget. haha

 

Han har hilst på flere hunde og leget med 2. Han kan efterhånden hilse på de fleste hunde. Forleden i parken kom to løse hunde hen til os, mens han var i snor, han gøede, men hilste pænt på dem og ville lege med den ene.

 

Nu skaber han sig efterhånden mere når han ikke må hilse. Tsk :roll: dog er der hanhunde han ikke kan tåle synet af.

 

 

Han er meget mere glad, hviler mere i sig selv, er begyndt at ville lege og er helt VILD med bolde, så vågner med en bold i fjæset hver morgen og et glad hundehoved.

 

Han stresser mindre over alle tingene, men han kan stadig ikke lide cykellister, men nu kan han afledes med en kiks.

 

Nogen dage er værre end andre. Men alt er blevet bedre.

 

Han har lært at gå med halti/grimen, da han stresser meget over dufte og danser rundt , så når vi går på strøget er det med halti, så kan jeg langt bedre holde hans fokus og holde hans stress nede. Ellers bruger jeg almindelige sele, når vi kommer ud i " åbent terræn " da han er blevet lidt bedre til ikke at trække.

 

Han er bare skøn og kærlig og en bullerbasse der ikke ved noget bedre end at stå på hovedet i sofaen og sige fjollede lyde. Jeg Bliver overhældt med kærlighed hver dag, nogen gange er det lige i overkanten, haha :genert:

 

Han elsker at komme på tur, men nogen dage kommer vi ikke så langt, så kan han ikke klare så meget i sit hoved og han stopper meget op, bare for at betragte og forsøge at overskue. Så laver vi ting indenfor, han har lært et par trick og han ELSKER mine kaniner og står hver eneste morgen i altan døren og piver for at komme ud at sige godmorgen til dem, så åbner jeg burene, så slikker han dem lige i panden og så er han klar til at få morgenmad. Fast morgenritual, så hyggeligt.

Godt med gode opdateringer, og hyggeligt atsu er vendt tilbage.s

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...