Hop til indhold

Hvad har du lavet med din hund(e) i dag?


Maria84
 Share

Recommended Posts

Inspireret af aktivitetstråden, tænkte jeg at vi skulle have en tråd hvor vi indimellem, når vi har lyst, kan skrive hvad vi har lavet med vores hunde løbet af dagen? Vores dage er sjældent ens, så det er svært at beskrive hvad vi laver i løbet af en "normal" dag. På den her måde giver det måske et mere reelt billede og måske bliver man endda selv overrasket over hvor meget eller hvor lidt man laver med sin hund ;-)

 

 

I dag har vores hunde været ude at gå morgentur i 20 minutter. De skulle ikke være alene hjemme, så mere var ikke nødvendigt. I eftermiddags havde jeg dem ude at gå tur i ca. 60 min, hver for sig, så de kunne opleve lidt kun sammen med mig. I aften kommer de bare en tur ud i haven og leder efter deres aftensmad på græsplænen.Sådan har mine hundes dag set ud i dag, hvad med jeres?:-)

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 281
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

God ide :5up:

 

Idag har Bobo været på morgentur i omkring 30 minutter og det samme om eftermiddagen. Her til aften var vi en tur i skoven på ca. 45 minutter. Udover det har vi bare ligget på sofaen og hygget, for jeg var træt og orkede ikke at lave det helt vilde aktivering i dag. Heldigvis virkede det ikke som om det gjorde ham noget :mrgreen: Tror han synes en eftermiddag på sofaen er ganske hyggelig indimellem :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

God ide

 

Vi har gået vores sædvanlige cirka halve times morgen tur og så har de haft lang dag alene på 9 timer hvor de forhåbentlig har sovet efter at have tømt deres frosne marv ben.

 

Da jeg kom hjem var vi i haven i en times tid , hvor de tøffede lidt rundt, spiste et ben mere og søgte en anelse, fordi Sheila for en gang skyld gad

Så gik vi tur en 45 minutter , de fik mad og nu sover de og der sker nok ikke meget mere i dag ud over en tisse tur i haven.

 

Helt normal hverdag af de mere stille slags.

Link til indlæg
Del på andre sites

I dag kom Charles og Dex med i bilen da jeg kørte Agnes i nursery, og så direkte ned for at gå 30 minutters tur sammen med Hesky. Det var i snor rundt i byen, men vejene deromkring har dejligt store græsrabattermellem vej/fortov. Derefter direkte med ud til den næste hund, George, som skulle have en times luftetur. Det var mark/skovområde, hvor George og Charles var fri 90% af tiden, Dex kun lige 10-15 minutters tid.

Sally har slet ikke været ude i dag (altså udover haven).

Link til indlæg
Del på andre sites

Dagen er jo lige startet, så det bliver dagen i går vi beskriver her: Vi startede dagen med en tur i den lokale hundeskov i Nykøbing F, hvilket kun er anden gang. Der oplevede vi det som mange har beskrevet her, nemlig at blive passet op af to store labrador-hanner med en temmelig aggressiv attitude. Ejeren af de to hunde så vi aldrig skyggen af, så de måtte desværre have et spark bagi hver, for at få dem væk. Ellers er det faktisk et dejligt sted, og Luffe var jo nærmest rundtosset af alle de skønne dufte...

 

Da vi kom hjem, gik vi på rov i køleskabet, for at fejre at Luffe havde opført sig meget fint under det lille optrin, hvor han, mod min forventning må jeg indrømme, havde lystret kommandoen om at blive på plads uden videre (han var ikke i snor), trods den åbenlyse lyst til at gå i flæsket på de provokerende sk......, og guffede et par skiver af flæskestegen fra i går.

 

Fruen forsvandt nogle timer, for at passe noget frivilligt arbejde, og jeg havde lidt hækkeklipning at foretage, så Luffe blev overladt til sig selv i gården, hvilket han ikke er helt tilfreds med, men til gengæld havde "mor" jo så to nye stykker legetøj med hjem! Det gik der en times tid med at rode med, hvilket involverede os alle sammen.

 

Aftenturen var den sædvanlige; ca. 3 km. gåtur på den lokale landevej (Luffe og undertegnede), hvor man også kan løbe frit, for lige at få afmærket sin tilstedeværelse og "læst" hvem der har været der, og så var det hjem og hygge foran flimmeren resten af dagen.

Link til indlæg
Del på andre sites

vi går 24 timer tilbage:

 

manden lufter hende ca 3 kvarter v 6 tiden og derefter er hun alene i 8 timer.

 

da jeg kommer hjem kører vi hen til en af de små skove i nærheden og går vi en ny tur på 1 time. hun er begyndt at markere (underligt når hun nu er steriliseret eller det er det måske ikke?), så det tager jo også lidt tid.

 

 

derefter må hun pænt vente i bilen mens jeg jagter tilbud i netto og rema - desværre uden købssucces :evil:

 

 

hjemme får hun ½ af sin mad som søg på græsplænen men da jeg spiser begynder hun at te sig virkelig mærkeligt og gø, så bagefter går vi ud i haven hvor hun får det sidste mad, finder et nedgravet ben og jeg rydder op efter et par mænd, der har sat hegn op for os.

 

efter en time (kl 19) er vi begge trætte, så hun går ind for at sove og jeg går over til min flinke nabo der har budt på et glas rødvin :mrgreen:

 

der aftentisses i haven og det var så den dag - at hun havde dårlig mave oppe i stuen kl 0335 tæller vel ikke som aktivitet? :hmm:

Link til indlæg
Del på andre sites

I weekenden var vi på hundeførerweekend hos DcH Jyderup, og der brugte vi lørdagen til en masse rondering og det meste af søndagen til at gå spor - så i går blev en 100% afslapningsdag. Bortset fra en 1/2 times luftetur midt på dagen lavede vi overhovedet ikke noget. Jeg var hjemme hele dagen, så vi sov længe, nussede og hyggede, og så var der fri adgang til haven....Sinus ææælsker at ligge på græsplænen og skue ud over "godset" :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Sjov tråd - det er egentlig meget sjovt at få et øjebliksbillede af hvad folk laver med deres hund!

 

I går startede dagen med fodersøg i haven. Så alene hjemmei 8½ time. Herefter 1½ times hyrdning (Carla var bare med som maskot) afrundet med en kort svømmetur i søen ved siden af fårene. Så kørte vi i fjordbyen for at fejre Skt. Hans (en slags kolonihave, lige ned til fjorden) og her underholdte hundene middagsgæster og kiggede ud fra terrassen på de mange hundrede Skt. Hans deltagere og bålet. De fik også hørt både kanonslag og heksehyl - uden at reagere det mindste :-D

Alle var MEGET trætte da vi kom hjem og helt mættede af indtryk. Så trætte at Bonus, den yngste, måtte tvangsputtes i bur. Her sov han så efter 20 sekunder...

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi må nok også tage dagen igår.

 

Vi starter altid på samme måde, med mindre det er weekend og vi begge er hjemme. Men igår gik jeg med begge piger i skoven. Turen tager ca. 45 minutter, og foregår i et meget lavt tempo med masser af snus og græsspisning. Vi runder altid søen, hvor Bella får nogle svømmeture mens corgien tøffer rundt. Når vi kommer hjem, vil pigerne i haven og kigge på fugle, tumle eller slappe af. Efter 15-30 minutter i haven, kommer de ind. Bella hopper i sofaen for at sove, og corgien får sin vanlige nedsmeltning, hvor hun styrter rundt i huset og leger. Efter en halv times tid går corgien kold.

 

Jeg er jo så heldig at arbejde hjemme det meste af tiden, så det giver mulighed for at pigerne kan smutte i haven i løbet af dagen.

 

Da det blev aften, tog vi begge hunde og gik over til en anden sø. Bella svømmede vel 10-15 minutter, og legede med bold. Corgien tøffede som altid rundt, fangede bølger og faldt lidt i vandet. Bella virkede ok tilfreds, så vi ville bare gå hjem med dem. Vi opdagede så at corgien havde tabt sit halsbånd, og Bella blev bedt om at søge. Hun søgte et areal på ca. 30x150 meter, men fandt det ikke (tror det ligger i søen). Og SÅ var hun træt!

 

Hjem og slappe af i haven, tumle lidt og så godnat ved 21 tiden.

 

Egentlig en temmelig standard dag, bortset fra søget. Vi træner som regel 2 aftener om ugen, og ellers er der et par gange om ugen hvor vi går aftentur på 6-8 km (uden corgien), og i weekenden kan vi også tage længere morgentur, eller en bonustur i løbet af dagen.

 

Bella er yderst tilfreds med det niveau vi har lige nu. Corgien er lidt ligeglad:-)

  • Like 1
Link til indlæg
Del på andre sites

God ide med denne tråd. Her bliver der også refereret fra i går, som dog ligner de fleste hverdage :-).

 

Morgenturen en hyggelig tur rundt i en nærliggende haveforening på en 20-25 min, hvor Buster fik snuset og gjort det han nu skal. Hjemme igen fik han hurtigt kys inden jeg smutter af sted.

 

Efter ca 8 timer var jeg hjemme og vi gik en tur på ca halvanden time i Valbyparken - selve turen tager en times tid, men vi legede undervejs samt lydtrænede. På denne er han løs størstedelen af tiden.

 

Hjemme igen fik Buster til stor begejstring sin aftensmad. Senere legede og trænede vi lidt, som blev afsluttet med godbidssøg i stuen. Resten af aftenen stod på hygge i sofaen inden dagen blev rundet af med en aftentur på ca 15 min og derefter er det på hovedet i seng.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg måtte til lægen med en flåt der åbenbart har siddet i min hovedbund i et par uger. Jeg må have kradset bagkroppen af på et tidspunkt, men da jeg har en hudsygdom troede jeg at det bare var den der var brudt ud. Lægesekretæren kunne ikke se munddelene og fik jo ikke fjernet skidtet, så jeg måtte køre ud på mit arbejde hvor det omsider lykkedes at få det ud. Det gik der en hel del tid med, og efterfølgende var jeg ret øm af al den stikken og prikken, i min i forvejen ømme hovedbund, så dagen i går var en slapper hvor vi kun nåede en enkelt tur på 1½ time i Geelskov og et lille besøg hos mormor.

 

Ellers brugte vi resten af aftenen med at slås om hvem der skulle sidde ved armlænet i sofaen mens vi så tv. Det resulterede i at Shandie på et tidspunkt faldt i søvn hængende sidelæns henover mine skuldrer oppe ved ryglænet med den ene kind hvilende på armlænet, forbenene strittende lige ud foran næsen på mig (så jeg selvfølgelig ikke kunne se en skid) og bagbenene svævende frit på den anden side af mig. Der er en grund til at jeg kalder hende "tosse" :lol:,.... og at jeg er lettere øm i nakken i dag.

Link til indlæg
Del på andre sites

Dagen i går startede med en tur ved vandet, på ca 3/4 time. Tilbage ved sommerhuset fik hundene deres morgenmad. Bilen blev pakket og vi kørte hjem. Tilbage i byen besøgte vi mormor og morfar. Hundene har opdraget mormor godt, så det var om til køleskabet og få lækkerier. Hjemme tog hundene en lur på terrassen og jeg vaskede bilen. Kl. 14.30 kørte jeg på arbejde og det var farmand der gik eftermiddags og aftenturen. Der er sikkert også blevet set noget vm fodbold. Da jeg kom hjem gik jeg en lille tur med hundene.

Så alt i alt en af de mere rolige dage.

 

I dag dag har vi indtil videre gået en morgentur ved åen på 1 1/2 time, leget med beaglen Lulu, spist morgenmad, sovet og hygget os inde og ude i haven. Da jeg skal på arbejde igen i dag, kommer resten af dagen nok til at ligne dagen i går.

Link til indlæg
Del på andre sites

Idag mødte jeg lidt senere fordi der kom håndværker, så det var en sædvanlige morgentur på en halv time. Sheila har for nyligt ændret ruten. Hun gider ikke længere på marken, nu vil hun en tur bagom skolen og togstationen og lede efter madpakker;)

 

Da håndværker var gået var vi lidt i haven og hygge inden jeg tog på arbejde. Da jeg kom hjem var det samme procedure bare omvendt - have først og tur bagefter.

Løbske mysla forsvandt om et hjørne på hanhundejagt, men stoppede da op da hun fik øje på ham og kom retur, hehe

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst DorteDK

Vi tager lige dagen i går, da jeg har været til møde i Dråby i dag.

 

I går morges gik jeg med begge hunde en 30 min tid, vores sædvanlige morgen tur.

Hjemme igen ved 0540 tiden jeg får en kop kaffe i haven mens hundene søger foder på græsset.

Jeg går i bad hundene ligger udenfor og hygger, herefter er de alene hjemme i 8,5 time.

 

Min mand går en tur med den gamle mens jeg og Zeus tager en tur ned og kigger på heste, turen tager en god times tid.

Så er der lidt søg på græsset igen, de får lidt mad og slapper så af indtil manden går en tur med den gamle mens Zeus og jeg tager til jagthundetræning ved 19 tiden og er hjemme igen kl 21 hvor han falder om og sover til næste morgen. Og han var bare så dygtig i går den lille Zeus til træning :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Dejligt at i er med på ideen :5up:

 

Kato virkede træt i dag, så han har fået lov til at slappe af. Jeg gik en tur alene med Anton i morges på ca. 40 minutter. Da vi kom hjem fik begge hunde morgenmad. Ellers har vi bare hygget os ude i haven. Til aften fik de deres mad spredt ud på græsplænen. Så det har rigtig stået på afslapning for hundene i dag :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Hyggelig tråd!

 

Stille og rolig dag her idag. Imorges stod kærestedamen tidligt op og luftede tøserne sammen, bare kort. Da jeg stod op en times tid efter fik de deres morgenmad som søg i haven. Ved 11tiden tog jeg dem begge med ud på tur på en lille times tid - udover almindelig snusen og strinten alle steder (Casino i løbetid, så de markerer begge to som gale) så legede de på en legeplads, gyngede fx sammen, det er SÅ sødt!

 

Hjemme fladede vi lidt ud i haven (Casino legede selv med legetøj, Ozzie slumrede i solen) og så ind en to-tre timer, hvor de sov de meste af tiden. Ud i haven med mig igen og jeg trænede sammen og enkeltvis med dem i knap 40 min. Så fik de lidt at gnaske i og hjalp så med havearbejde (Går i vejen, spiser græs, angriber vand osv. Uundværlig hjælp, kan I godt høre :mrgreen:) Casino fik lokket mig til at lege lidt bagefter. Ozzie holdt vagt ved vandslangen imens (der kunne jo komme mere vand!). Så legede Casino selv med legetøj, Ozzie holdt STADIG vagt! Efterfulgt af leg med hinanden rundt og rundt og rundt i haven, såååå sjove!

 

Tid til aftenstur - hver for sig og vi mødtes så op og gik det sidste lille stykke hjem. Tror vi gik 25 min. Hjem og sove inde. Efter en time fik de aftensmad og de har sovet et par timer nu siden, har dog begge været inde og tigge et par gange og Casino var lige en tur i sofaen og blive nusset.

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi må nok også tage dagen igår.

 

Vi starter altid på samme måde, med mindre det er weekend og vi begge er hjemme. Men igår gik jeg med begge piger i skoven. Turen tager ca. 45 minutter, og foregår i et meget lavt tempo med masser af snus og græsspisning. Vi runder altid søen, hvor Bella får nogle svømmeture mens corgien tøffer rundt. Når vi kommer hjem, vil pigerne i haven og kigge på fugle, tumle eller slappe af. Efter 15-30 minutter i haven, kommer de ind. Bella hopper i sofaen for at sove, og corgien får sin vanlige nedsmeltning, hvor hun styrter rundt i huset og leger. Efter en halv times tid går corgien kold.

 

Jeg er jo så heldig at arbejde hjemme det meste af tiden, så det giver mulighed for at pigerne kan smutte i haven i løbet af dagen.

 

Da det blev aften, tog vi begge hunde og gik over til en anden sø. Bella svømmede vel 10-15 minutter, og legede med bold. Corgien tøffede som altid rundt, fangede bølger og faldt lidt i vandet. Bella virkede ok tilfreds, så vi ville bare gå hjem med dem. Vi opdagede så at corgien havde tabt sit halsbånd, og Bella blev bedt om at søge. Hun søgte et areal på ca. 30x150 meter, men fandt det ikke (tror det ligger i søen). Og SÅ var hun træt!

 

Hjem og slappe af i haven, tumle lidt og så godnat ved 21 tiden.

 

Egentlig en temmelig standard dag, bortset fra søget. Vi træner som regel 2 aftener om ugen, og ellers er der et par gange om ugen hvor vi går aftentur på 6-8 km (uden corgien), og i weekenden kan vi også tage længere morgentur, eller en bonustur i løbet af dagen.

 

Bella er yderst tilfreds med det niveau vi har lige nu. Corgien er lidt ligeglad:-)

 

Er helt ødelagt af grin over de highlightede passager!! :sjov:

Link til indlæg
Del på andre sites

I dag gik vi 20-25 minutter på morgenturen, hvor han mødte en veninde, som han legede rigtig længe med. Herlig start på dagen :lun: Turen blev til gengæld ikke så lang, fordi vi jo bare stod på ét sted, mens hundene legede.

 

Vi droppede så eftermiddagsturen, fordi vi var i haven hele eftermiddagen, hvor vi legede lidt med en bold og lavede lidt havearbejde, som han fulgte nøje med i. Godt vi har sådan en der kan tjekke om vi gør det ordentligt :mrgreen:

 

Her til aften gik vi en tur på omkring en halv time. Først i en skov og derefter nede på en sti langs med en bæk, hvor der lige blev lejlighed til at bade lidt. Så kom vi hjem og han fik hans mad for i dag. Om en times tid går han nok i seng og så ser jeg ham nok ikke før i morgen tidlig :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

I dag har jeg erklæret "Taikis dag", så han bestemmer hvor vi går hen og hvad vi skal lave. Han er god til at vise mig, om han vil have en godbid fra lommen og begynder selv at tilbyde tricks for at score godbidder, hvor jeg så begynder at træne med ham. Eller han dutter lommen med bolden, eller den anden lomme med ruske-legs torvet, og så leger vi.

 

I morges brugte vi også en halv time, på at rulle i noget græs. Det var fedt.

 

Han elsker de her dage, hvor han bestemmer hvad vi skal og det er også rigtig god træning, af hans selvstændighed, som jeg jo mener, er det fedeste karaktertræk ved racen. Det er fedt at have en hund, der kan tænke lidt selv (inden for diverse begrænsninger forstås - han er jo en hund, ikke menneske) og kommunikere til mig, hvad han vil - det gør det så meget nemmere at have med ham at gøre, og det er også noget som bl.a. min kæreste og min mor sætter pris på, for selvom de ikke er garvede hunde-mennesker så forstår de som regel også, hvad han vil og er derfor ikke usikre, når de passer ham - han siger jo selv, hvad han skal. (Min eks, som også har ham engang imellem, kender ham jo ud og ind som jeg selv, så det er en anden snak.)

 

Nogle gange kan det jo så føre til at han er lidt stædig, hvis jeg siger at vi skal noget andet end dét, HAN har sat sig for. Men jeg er mere stædig og det ved vi begge to. Og heldigvis er han til fals for godbidder, ros (han har et stort ego!) og leg/fjol. Han ved jo godt, at jeg kan være skrap hvis det behøves og han respekterer mig, men det er primært hengivenhed for hinanden, der er i fokus hos os og i mit lederskab.

 

 

Nå, en masse random snak, når pointen er: I dag har vi bare gået tur, trænet og hygget os ... men på hundens præmisser og hvor/hvornår HAN mente, det var passende. 1½ time i morges, ½ time her til eftermiddag (det begyndte at regne og SÅ skulle vi hjem!) og vi mangler stadig sidste tur. :hjerte:

Link til indlæg
Del på andre sites

Min ugentlige fridag. Så den startede med en 20 min tur og så blev vi samlet op af veninde som kørte os til dyrlægen. Da sheila var færdig der så kørte vi i skoven og gik en times tid. Så hjem og være i haven et par timer i det dejlige vejr. Mig med en bog og pigerne med at sove. Eller det er jo så mest sheila der sover, mysla ligger mest og kigger. Så har mysla været med ovre og hente en kommode fra et garage salg og jeg har været nede og ride og så har de lige været på en 15 min aftentur.

Link til indlæg
Del på andre sites

Luna er ude og gå med farmand og de elsker det. I morgen må jeg hellere gå med, jeg trænger vist lige så meget til det. De går 4-5 km

 

Sassy har fået to gange foder søg i haven (normalt kun en gang til hende) og senere skal hun ud og gå en lille tur.

Derudover har de begge fået en klov som de har gumlet og gnasket i hele dagen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...