Hop til indhold

Hvad ville du gøre?


AnneMangetal
 Share

Recommended Posts

Sidder og ser Familien fra Bryggen. Moppers hund Pixie har bidt en hund og en mand, og Pixie sendes i skjul så hun ikke bliver aflivet.

 

Historien er, efter hvad ejeren fortæller, at hun kommer gående med Pixie på en mørk havn. Der er ingen mennesker, og hun slipper Pixie. Pludselig ser Mopper en mand der rejser sig i mørket - han har nok stået og samlet en hundelort op. Pixie bider så manden i benet og i ballen, og der går hul. Der går også hul i mandens hund. Jeg ved dog ikke hvor slemt.

 

De skynder sig så at sende Pixie væk. Om hun reelt ville blive aflivet, ved ingen.

 

Men hvad ville du gøre hvis det var din hund der havde bidt et menneske? Ville du skjule hunden? Aflive?

 

Ærligt, jeg ved ikke hvad jeg ville gøre. Jeg ville nok ikke have de store kvaler med at give Dorit et nyt hjem. Hun vil passe ind alle steder. Bella derimod.... Jeg tror jeg ville sende hende ned til @Alfen i nogle måneder, og så tage chancen og tage hende hjem igen.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 115
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Det er jo i realiteten ikke et nemt ja/nej svar, for en situation som lige netop den, ville jeg aldrig komme i. Pixie var jo, som jeg kan forstå, ret understimuleret/stresset og hende mopper har jo ikke en dyt forstand på hunde. Jeg er jo ikke i chok over det er sket. Det der kunne være blevet undgået. Men damen slipper sgu selv hunden løs. Der var vist også noget med at det ikke var første gang Pixie havde gjort noget lignende. Så mht selve Pixie synes jeg at de skulle følge loven.

 

Set ud fra min egen hund.... Igen ikke et nemt svar. Lad os antage at en fuld stodder fra det lokale værtshus kommer truende hen imod en og man ikke har mulighed for at gå væk og hunden så bed. Eller jeg kommer gående med hunden i snor og en løs hund angriber og min forsvarer sig selv.

Blev min hund forskrækket fx hvis vi kommer gående når der er mørkt og en mand pludselig kommer ud og overrasker os. Ja så skal min hund sgu ikke bide. Gø og knurre og advare, ja. Og så mig der siger det er helt okay og så går vi pænt videre.

 

På den anden side er jeg meget bevidst om at jeg altså ikke kommer gående med en lille hygge hund. Jeg kommer altså med en kæmpe Sankt Bernhard der virkelig kan lave seriøs skade. Og ærligt, hvis han virkelig kom helt derud, ved jeg ikke om jeg ville kunne holde ham. Skulle han udvikle aggressivitet mod mennesker eller andre hunde, og jeg med intens træning og adfærdshjælp ikke kunne rette ham op relativt hurtigt. Ja så fik han lov til at sove ind, inden nogen skade var sket. Andet ville simpelthen være for farligt. Og det er især pga hans størrelse. Jeg håber bare at jeg gør mit job godt nok, skærmer ham fra dårlige oplevelser og er den bedste hundeejer jeg kan være, og derved forhindre jeg nogen sinde kommer i den situation.

Link til indlæg
Del på andre sites

Sidder lige og tænker lidt videre.... Hvilke situationer kunne min hund komme ud for hvor han ville kunne risikere at bide et andet menneske???? Der er dælme ikke mange, for det er MIT ansvar IKKE at sætte ham i de situationer. Jeg kan læse min hund som en åben bog og derved er det nemt at undgå de situationer hvor hans grænser ville blive overskredet. Sker det en dag, på trods af alt det jeg gør, at han umotiveret bider. Så er han aflivet inden dagen er omme.

Link til indlæg
Del på andre sites

Nu ved jeg så fra en bekendt, der bor i området, at det ikke er første gang, Pixie har bidt og at Mopper ikke har haft en dyt kontrol over den hund overhovedet. Men selv uden den viden ville jeg få hunden aflivet. Jeg har selv stået med en hund, der blev bidt og er glad for at jeg aldrig vil komme til at møde overfaldshunden på gaden igen.

 

Jeg synes overhovedet ikke det er i orden, at Linse får den flyttet væk. Der mistede jeg godt nok en del for hende, må jeg erkende.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ville nog gøre fuldstændig det samme, skynde mig at omplacere hunden.

I hvertfald hvis der havde været en omplacerbar hund, hvilket man kan diskutere om Pixie er.

Hvis hunden var helt hjernedød og havde en alvorlig brist, så ville jeg aflive.

 

Med andre ord: Nanna og Simba skulle omplaceres hvis de gjorde noget lignende, Soko skulle nok aflives.

Heldigvis kommer det aldrig til at ske, ingen af mine gnaver i mennesker.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg synes faktisk det er ok de flyttede Pixie. Pixie er jo ikke en agressiv hund - hun er en dybt frustreret, stresset og understimuleret hund, som aldrig har fået i nærheden af hvad hun har haft brug for. Det skulle jo ske, at hun bed.

 

Var Pixie en velstimuleret og tilpas hund, som bed til højre og venstre, så ville jeg få hende aflivet ja, men jeg tror på at Pixie i de rette hænder, kan blive en helt anden hund.

 

Jeg synes situationen, om hvad man ville gøre, afhænger meget af hvorfor det sker - sker det fordi hunden rent faktisk ér utilregnelig eller er det måske en som har overtrådt hundens grænser? Vil jeg ikke selv forsvare at få aflivet en hund på grundlaget, så ville jeg - om muligt - gemme hunden for en periode ja, hvis det er en hund, hvor det kan lade sig gøre, og kan jeg ikke få hunden hjem igen, ville jeg omplacere, hvis jeg mener det ville være ok for hunden. Mener jeg selv at det er mest forsvarligt at få aflivet, så ville jeg naturligvis sørge for at tage hunden til dyrlæge, inden politiet kommer. Aldrig i livet om jeg vil overlade en hund til politiet!

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ville nok aldrig slippe min hund løs et sted hvor der var risiko for at møde nogen;) men faktisk har jeg jo en hund der har bidt et menneske, det blev naturligvis ikke anmeldt og var så dum en situation så der var kun mig selv at banke i hovedet ;( jeg kunne ikke drømme om at aflive, fejlen er helt og holdent min og det er altså til at undgå at det sker;) men når det er sagt så ville min hund under ingen omstændigheder blive overgivet til politiet ;) så ville jeg nok hellere aflive selv.

Link til indlæg
Del på andre sites

hvis hun bed uden gyldig grund (i mine øjne), så ville hun blive aflivet, for det kunne ske igen

 

hvis hun bed for at forsvare mig eller sig selv, ville hun blive omplaceret.

 

det ser jo meget skråsikkert ud :hmm:.

jeg synes det er svært at udtale sig om en situation jeg aldrig har været i nærheden af at opleve med kræet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har været i en situation hvor Zazu bed, eller markeret, alt efter hvad man vil kalde det - der gik i hvert fald ikke hul. Det var en situation som jeg nemt kunne have undgået, så den eneste der bærer skylden for det, det er helt hundrede mig selv. Og jeg kunne slå mig selv i hovedet en milliard gange, og jeg havde kulsort samvittighed. Både overfor Zazu, at jeg ikke sørgede for at det ikke kunne ske, men også overfor ham som det gik udover - han tog det heldigvis umådeligt pænt. Men det måtte ikke have sket, ingen tvivl der!

 

Om man vil mene det var berettiget eller ej, det handler nok om øjnene der ser. Zazu havde al mulighed for at søge væk fra situationen og i stedet for trække sig - så nogen vil nok mene det ikke var i orden. Forstå mig ret, det er aldrig i orden - men ja. I Zazus øjne havde hun en grund til det, og nu kender jeg min ellers søde pølsehund, og jeg kan sagtens se hvorfor hun reagerede som hun gjorde - det var (igen set fra hendes synspunkt) ikke uden grund. Det er dog en meget uheldig måde at reagere på, og det er selvfølgelig ikke ok!

 

Hun havde dog absolut ingen grund til at føle sig truet, for der var ingen der truede hende - men hun opfattede det sådan og for hende, blev hendes advarsler overhørt, og i stedet for at trække sig væk fra situationen, så vælger hun at markere på vedkommendes ben. Jeg har snakket situationen igennem, med den adfærdsbehandler vi havde ude kort efter (ikke pga. den episode dog) og han siger også at hun hverken er utilregnelig eller agressiv. Han siger det tværtimod er et "positivt" tegn, at hun nu faktisk tør sige fra, i stedet for at være for usikker til at turde fortælle sin mening - omend det er en meget uheldig måde hun vælger at gøre det på. Men det ér et positivt skridt i den rigtige retning, hun skal bare hjælpes hurtigt over den fase og af med idéen om at det er sådan man skal reagere. Men utilregnelig el.lign. dét er hun altså ikke. :-)

 

Så selvom jeg havde det rigtig skidt med at det skete, så overvejede jeg selvfølgelig aldrig at aflive hende. Jeg kunne have undgået situationen, og nok er hun en speciel hund, men hun bider altså ikke ud til højre og venstre. :blink: Men jeg ér ikke i tvivl om at hvis hun bliver presset nok, så kan hun finde på at bide. Så det sørger jeg selvfølgelig fortsat for at det ikke kan ske, og er naturligvis endnu mere opmærksom nu - beder gæster lade hende være herhjemme, har hende i snor på alle ture og beder folk holde sig væk, med mindre jeg kender dem og ved de kan hilse på hende på en fornuftig måde osv. Og træner selvfølgelig alt jeg kan på at lærer hende at reagere mere hensigtsmæssigt og fortsat give hende gode oplevelser.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg synes det afhænger meget af situationen. Jeg slipper aldrig min hund steder, hvor jeg ikke har overblik over hvem og/eller hvad der kommer, netop for ikke at sætte ham i situationer han mener selv at skulle klare - men skulle det ske, at noget uventet dukkede op, skal han da ikke reagere med at bide :vedikke: Han må gerne gø/knurre, hvis han føler vi er truede, men bide - nej!

 

Jeg ser to senarier:

Hvis han umotiveret bider, så skal han aflives, da det jo så vil kunne ske igen - og det sørger jeg selv for. Ikke noget med at sidde på et internat og vente på at politiet gør et eller andet.

Hvis han blir "provokeret" til at bide, vil jeg sende ham ud på landet til en god veninde, som jeg ved er glad for ham, og vil passe godt på ham.

Link til indlæg
Del på andre sites

Lige med Pixie er der, som flere er inde på, mange nuancer. Det der skete var uundgåeligt! Før jeg så udsendelsen (og bare havde læst om det), havde jeg ikke meget til overs for at de gemte Pixie af vejen. Men da jeg sad og så det, løb empatien alligevel af med mig, og jeg må nok erkende at jeg havde gjort det samme.

 

Om mine hunde nogensinde ville havne i situationen, tja, det ved jeg faktisk ikke. Bella kan sagtens finde på at gøre udfald mod mennesker der kommer for tæt på. Jeg tror dog ikke hun ville bide. Dorit derimod, har et temmelig afslappet forhold til at markere og nappe. Hun napper gerne folk i haserne når hun vil noget. De forkerte kan opfatte det som bid! Hun napper hårdt med fortænderne, og der går ikke hul, men det giver blå mærker. Hun markerer fx når vi leger vildt med legetøj, eller når hun bliver rigtig sur (hvis man løfter hende når hun sover). Begge situationer kan opstå med fremmede, og jeg ved faktisk ikke om hun vil holde sig tilbage over for dem, altså om det bare er os der får fornøjelsen af hele hendes temperament.

 

Ingen af ovenstående situationer var noget jeg ville aflive min hund for. Det skulle uden tvivl være en situation hvor hunden bider umotiveret! Og så ville jeg også selv stå for aflivningen. Ikke tale om at politiet skulle få lov at sætte en af mine hunde i en tvivlsom pension i månedsvis:skraek:

Link til indlæg
Del på andre sites

Lige med Pixie er der, som flere er inde på, mange nuancer. Det der skete var uundgåeligt! Før jeg så udsendelsen (og bare havde læst om det), havde jeg ikke meget til overs for at de gemte Pixie af vejen. Men da jeg sad og så det, løb empatien alligevel af med mig, og jeg må nok erkende at jeg havde gjort det samme.

 

Om mine hunde nogensinde ville havne i situationen, tja, det ved jeg faktisk ikke. Bella kan sagtens finde på at gøre udfald mod mennesker der kommer for tæt på. Jeg tror dog ikke hun ville bide. Dorit derimod, har et temmelig afslappet forhold til at markere og nappe. Hun napper gerne folk i haserne når hun vil noget. De forkerte kan opfatte det som bid! Hun napper hårdt med fortænderne, og der går ikke hul, men det giver blå mærker. Hun markerer fx når vi leger vildt med legetøj, eller når hun bliver rigtig sur (hvis man løfter hende når hun sover). Begge situationer kan opstå med fremmede, og jeg ved faktisk ikke om hun vil holde sig tilbage over for dem, altså om det bare er os der får fornøjelsen af hele hendes temperament.

 

Ingen af ovenstående situationer var noget jeg ville aflive min hund for. Det skulle uden tvivl være en situation hvor hunden bider umotiveret! Og så ville jeg også selv stå for aflivningen. Ikke tale om at politiet skulle få lov at sætte en af mine hunde i en tvivlsom pension i månedsvis:skraek:

Zazu lyder meget som Dorit mht. at nappe. Zazu kan også godt finde på at nappe i hælene/benene, hvis hun gerne vil noget. Hun kan også finde på at nappe os forsigtigt i næsen, hvis hun gerne vil snakke, og vi ikke lige reagere :lol: :hjerte:

 

Og det er også derfor - at den episode jeg har skrevet om vedr. Zazu - ikke fra Zazus side, har været et bid, hun bed jo heller ikke hul. Men mere et "Hey! Hør lige efter hvad jeg siger!" - det skal hun dog alligevel lige lære at lade vær med. Hun snapper dog folk i næsen, hvis de stikker hele hovedet ned til hende, når hun ligger og sover fx. (undtagen os, og min mor, vi kan gøre ALT ved hende) Men det må folk dælme også bare lade vær med imo! Jeg ville altså også stikke dem en flad, hvis de stod med hele deres hovede, nede i mit, når jeg lå og sov!

 

Det er nu kun Michaels bror, som overstående er gået udover - fordi han ikke fattede at han skulle lade hende være når hun sov. Så en dag, hvor jeg lige vendte ryggen til et kort øjeblik, så havde han hele hovedet nede i kurven til hende. Siden da har han dog holdt snuden for sig selv! :mrgreen: Hun gjorde det også én gang, overfor Michaels (voksne) niece, hvor hun ville hilse på Zazu som lå i sofaen, og som hun ellers dengang var mere tryg ved, end Michaels bror - men dagen efter blev Zazu så også opereret for akut livmoderbetændelse, så jeg tænker det har spillet meget ind i dén situation.

Link til indlæg
Del på andre sites

Det er rigtig svært at svare på synes jeg mht Pixie.:vedikke:

 

Var det mine egne hunde der havde bidt og det kom til aflivning skulle jeg nok selv sørge for aflivningen ved dyrlægen. Jeg ville ikke udlevere nogen af dem ;-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg hentede en omplaceringshund i Holland, fin tæve på 1½ år, opdrætteren havde fået den hjem, og deres drente klub spurgte om det var noget. da Vi fik hende hjem, var hun jo lidt usikker men det var jo ganske naturligt synes jeg.

Hun kunne med de andre hunde. Vi gik i gang med socialisering, og var ude blandt mennesker. Hun nåede at bide 3 forskellige mennesker i løbet af 2 dage, ikke mennesker der kontaktede hende på nogen måde, hun røg lige ud i linen, og det var 3 forskelligt udseende mennesker, vi tog til dyrlægen og fik hende aflivet, fik den største skideballe af dyrlægen over, at ville aflive sådan en smuk ung hund.

Det er bare ikke acceptabelt, hvis en hund selvom at den bliver forskrækket bliver ved, markere kan jeg måske acceptere alt efter situationen, men den skal dælme ikke gøre det hverken 2 eller 3 gange i samme forløb, så er det jo ikke en markering mere, og den skal ikke ved gentagne situationer opføre sig sådan.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ville nog gøre fuldstændig det samme, skynde mig at omplacere hunden.

I hvertfald hvis der havde været en omplacerbar hund, hvilket man kan diskutere om Pixie er.

Hvis hunden var helt hjernedød og havde en alvorlig brist, så ville jeg aflive.

 

Med andre ord: Nanna og Simba skulle omplaceres hvis de gjorde noget lignende, Soko skulle nok aflives.

Heldigvis kommer det aldrig til at ske, ingen af mine gnaver i mennesker.

Et godt ordsprog, "man skal aldrig sige aldrig!"

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har ikke tv, så jeg kender ikke andet til situationen eller hunden end det der står beskrevet her. At hunden er understimuleret og stresset er ikke en undskyldning i mine øjne, det er ejerens skyld, ja, men det betyder stadig æk ikke, at hunden må kunne finde på at bide en tilfældig forbipasserende. Hvis vedkommende havde truet hunden, sparket eller slået den, ok. Men bare fordi han er der og hun bliver forskrækket? Nej. Lav en masse larm, hvis du virkelig er presset, så måske en markering. Men bide hul. Den handling kan ikke forsvares og der må man gå den tunge gang til dyrlægen efter min mening.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg synes det er en svær situation.

 

Jeg tror jeg ville vælge aflivning hvis jeg kunne se at dette er en situation som ikke burde have triggert så voldsom en reaktion.

 

Hvis en hund bider af forskrækkelse bider den ofte en gang... I dette tilfælde har Pixie jo bidt både manden, OG mandens hund.... Så der må jo være mere i det end forskrækkelse eller lignende. Jeg har ikke set afsnittet, så jeg ved det ikke....

 

En ting er dog sikkert; Jeg synes uden tvivl Pixie fortjener en chance for at blive en god hund. Mopper er sgu en skøn hundeejer, men hun fik sig en hund der er et virkelig godt eksempel på at bare fordi man er en lille pølse hund og passer i skødet på en gammel dame, betyder det ikke man vil trives der.

 

Mopper ville være en fantastisk ejer for en lille rolig hund, og det er det hun skal have hvis hun skal have en hund. Ikke en terrier der kræver næse arbejde og træning. Hun skal have en hund der bare er en selskabshund, og som vil nyde at komme med på haralsborg, og som kan else andre hunde i området.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg synes faktisk det er ok de flyttede Pixie. Pixie er jo ikke en agressiv hund - hun er en dybt frustreret, stresset og understimuleret hund, som aldrig har fået i nærheden af hvad hun har haft brug for. Det skulle jo ske, at hun bed.

 

Var Pixie en velstimuleret og tilpas hund, som bed til højre og venstre, så ville jeg få hende aflivet ja, men jeg tror på at Pixie i de rette hænder, kan blive en helt anden hund.

 

Jeg synes situationen, om hvad man ville gøre, afhænger meget af hvorfor det sker - sker det fordi hunden rent faktisk ér utilregnelig eller er det måske en som har overtrådt hundens grænser? Vil jeg ikke selv forsvare at få aflivet en hund på grundlaget, så ville jeg - om muligt - gemme hunden for en periode ja, hvis det er en hund, hvor det kan lade sig gøre, og kan jeg ikke få hunden hjem igen, ville jeg omplacere, hvis jeg mener det ville være ok for hunden. Mener jeg selv at det er mest forsvarligt at få aflivet, så ville jeg naturligvis sørge for at tage hunden til dyrlæge, inden politiet kommer. Aldrig i livet om jeg vil overlade en hund til politiet!

Jeg har heller ikke indtryk af, at hun er aggressiv, men netop "bare" voldsomt understimuleret og meget stresset - og så har der været total mangel på grænsesætning. Virkelig dårlig kombi med en terrier blanding, tror jeg.

 

Så jeg er helt enig og vil egentligt ikke skrive så meget mere, for du har allerede sagt det så flot :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Mollie var også understimuleret og sikkert også stresset over hele flytningen hjem til os. Det havde da overhovedet ikke givet hende fripas til at bide gentagne gange i en fremmed person OG dennes hund, og da slet ikke når hverken mand eller hund har haft en truende adfærd (jeg har heller ikke set afsnittet, skal det lige siges).

 

 

Meget kan man tillægge stress og understimulering, men da aldrig bid i en sådan grad at der går hul, og så flere gange? :shock:

 

 

Jeg ville ikke stole på min hund efter sådan en episode og ville vælge at få den aflivet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg synes faktisk det er ok de flyttede Pixie. Pixie er jo ikke en agressiv hund - hun er en dybt frustreret, stresset og understimuleret hund, som aldrig har fået i nærheden af hvad hun har haft brug for. Det skulle jo ske, at hun bed.

 

Var Pixie en velstimuleret og tilpas hund, som bed til højre og venstre, så ville jeg få hende aflivet ja, men jeg tror på at Pixie i de rette hænder, kan blive en helt anden hund.

 

Jeg synes situationen, om hvad man ville gøre, afhænger meget af hvorfor det sker - sker det fordi hunden rent faktisk ér utilregnelig eller er det måske en som har overtrådt hundens grænser? Vil jeg ikke selv forsvare at få aflivet en hund på grundlaget, så ville jeg - om muligt - gemme hunden for en periode ja, hvis det er en hund, hvor det kan lade sig gøre, og kan jeg ikke få hunden hjem igen, ville jeg omplacere, hvis jeg mener det ville være ok for hunden. Mener jeg selv at det er mest forsvarligt at få aflivet, så ville jeg naturligvis sørge for at tage hunden til dyrlæge, inden politiet kommer. Aldrig i livet om jeg vil overlade en hund til politiet!

Ville din holdning/analyse af Pixie være den samme, hvis det var din hund som var blevet bidt/overfaldet?

Link til indlæg
Del på andre sites

Jegh aner ikke hvad det er i snakker om, for jeg har ikke set det omtalte program. Det gør mig bare helt ærligt ked af det at så mange af jer, der er dygtige hundefolk og kærlige hundeejere, ikke betænker jer et øjeblik før I siger aflivning - samtidig med at der tilsyneladende er bred enighed om at det drejer sig om en inkompetent hundeejer.

 

Især dem, der siger at hunde ikke skal bide, uanset hvad. Det er jo dybt urealistisk. Vil I også aflive en hest for at sparke eller en kat for at kradse? Det er jo nu engang det eneste våben dyr har, og det er vores ansvar at sikre at de aldrig kommer i en situation hvor de bruger deres eneste våben.

 

Er det ikke bare en primitiv trang til hævn, I giver udtryk for? Og kan vi ikke nok blive enige om, at det at hævne sig på et dyr er langt under niveau?

Link til indlæg
Del på andre sites

Jegh aner ikke hvad det er i snakker om, for jeg har ikke set det omtalte program. Det gør mig bare helt ærligt ked af det at så mange af jer, der er dygtige hundefolk og kærlige hundeejere, ikke betænker jer et øjeblik før I siger aflivning - samtidig med at der tilsyneladende er bred enighed om at det drejer sig om en inkompetent hundeejer.

 

Især dem, der siger at hunde ikke skal bide, uanset hvad. Det er jo dybt urealistisk. Vil I også aflive en hest for at sparke eller en kat for at kradse? Det er jo nu engang det eneste våben dyr har, og det er vores ansvar at sikre at de aldrig kommer i en situation hvor de bruger deres eneste våben.

 

Er det ikke bare en primitiv trang til hævn, I giver udtryk for? Og kan vi ikke nok blive enige om, at det at hævne sig på et dyr er langt under niveau?

 

Jeg synes også, at det er voldsomt bare at aflive, men hele debatten omkring hunde og "det er ejerens skyld, ikke hunden" gør mig bare også ked af det - og frustreret over - at en hund/ejer som dem her kan nå at "ødelægge" rigtig mange hunde, fordi det ikke virker til at der en konsekvens for dem?

 

Duffen er en af dem som er blevet overfaldet af en Pixie-type, og det er et helvede fx at gå tur med hende i det område som jeg bor i nu for der er løse "søde" hunde overalt med ejere som dagligt fortæller mig den klassiske "de skal selv finde ud af det", fordi at jeg nu har en enormt usikker hund som samtidig også er udfarende, hvis der kommer en fremmed hund hen til os, da hendes grænser overskrides. Jeg har brugt snart 7 år af hendes live på at have øjne i nakken og tage specialhensyn osv pga de overfald. Så ja, nogen gange kan jeg altså godt ryge lidt med på den "vogn", da man bliver så træt at du ikke forstår det af den slags hunde (og ejere).

 

Til info, så blev duffen og jeg overfaldet midt på gaden en dag af en hund, hvor jeg endte med at få bidt hul i benet, da jeg gik imellem. Det kostede en tur til kiropraktor/dyrlæge for duffen og en stivkrampe vacc. til mig, men jeg valgte ikke at melde det, da jeg godt vidste hvad der ville ske med hunden.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Tilføj...